Liptai Claudia húszévesen vörös volt és karika fülbevalót hordott, most szőke és szarkalábai is vannak, de hát mégis mindjárt negyven lesz. Ezúttal magyar celebeket veszünk sorra, mondják meg önök, Mester Tamásnak, Eszenyi Enikőnek, esetleg Rudolf Péternek áll-e jobban a kor.

Miután az előző héten megvizsgáltuk, hogy a külföldi celebek mennyit változtak tíz-húsz év alatt, most a magyarokat vesszük sorra. Azért George Clooney-i nagy változást nem érzékelünk az Amerika és Magyarország között ingázó Kamarás Ivánon, még akkorát sem, mint a Backstreet Boys énekesén, Nick Carteren. A színész karakteres arcán csak a barázdák jelzik az idő múlását, ha őszül, jól titkolja, mondjuk szőkésbarna hajjal erre minden lehetőség adott. Aztán ott van, aki idén februárban anya lett: na de ne szaladjunk ennyire előre. Andy Vajna volt asszonya az 1995-1996-ban futott Éretlenek című sorozattal vált ismertté, akkor 21 éves volt, most a 39-hez közelít. Decens szépassszony lett belőle, mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül. Elvileg.

Liptai szőke lett és szarkalábas

A TV2 műsorvezetője, Liptai Claudia már a '90-es évek egyik legismertebb és legkedveltebb sorozatában, a Szomszédokban is feltűnt, karaktere nevén nem rágódtak túl sokat: Klaudia lett. A mostanában már könyvet is író Liptai 1993-ban, 20 évesen került a sorozatba, és 1999-ig játszott benne, összesen 34 epizódban. Barnás-vöröses göndor hajából a göndörség, hullám megmaradt, a fazonváltás viszont nem ártott neki. Azt meg, hogy mesterséges beavatkozást igénybe vett-e a kora miatt, nem tudni, de az biztos, hogy így, 39 évesen már akadnak szarkalábak a szeménél.

A férfiak sorában a sprituális útra lépett Mester Tamás a következő, akiről mostanában nem sokat tudni, mert hát,ugye, Megasztár nincs, amiben zsűrizhetne, viszont a honlapján szereplő információk szerint épp könyvet ír, indokolt is, nincs még elég celebmű. A Mester és Tanítványai formáció második lemeze 1994-ben jelent meg, ezen található a Kisherceg című dal, amihez klip is készült, a galériában megnézheti, hogy nézett ki akkor Mester. A klip készítésekor 24 éves volt, most 42. Ha másért nem, hát azért egyértelműen jót tettek neki az évek, hogy már levetkőze a boybandes imidzset.

Eszenyinek jobb a vörös

Kinek tettek jót az évek?

A legszembetűnőbb változás egyértelműen Rudolf Péteré, szerintünk a kor és az arcszőrzet is előnyére vált, de mondják meg önök, így, 53 évesen néz-e ki jobban a színész vagy inkább húszas éveiben, amikor a Cha-cha-cha című filmben játszott. Aztán ott van még Eszenyi Enikő, akinek fiatalkori képéről rögtön a Szomszédok egy jelenete ugrott be kollégánknak, azt is megkérdőjelezve, egyáltalán a Vígszínház igazgatója látható-e a képen, és hát igen, ő az, harmincévesen a Csapd le csacsiban. Határozottan jobban áll neki a vörös, na de az évek?

Aztán ott van a gyermeke apja miatt felszínen tartott Bálint Antónia, aki már 18 évesen vetkőzőtt, huszonévesen a magyar Playboyt is megtisztelte ezzel. Miss Hungaryként még kis melle volt, most már ez változott, biztos az évek, vagy a szike, ugye, bár ő azt mondja, hirtelen nőtt meg a melle, szó sincs plasztikáról. Most 43 éves, és nagyon bokszol, csak úgy folynak le róla a kilók. És most döntse el, melyiküknek áll a legjobban a kor!