Földesi-Szabó László gyermekének anyja megunta az egyedüllétet, és regisztrált egy internetes társkereső oldalra. Már levelet is kapott, igaz, megnézni nem tudta, mert nem sikerült bejelentkeznie. Íme egy rakás tipp ahhoz, hogy pasit találjon magának.

Nagyban megnehezíti az internetes társkeresést, ha nem tudunk bejelentkezni az oldalra. Bálint Antónia így járt, de legalábbis nem tudott belépni. Mindenesetre érdemes felírni, lementeni a választott felhasználónevet és jelszót, anélkül ugyanis meglehetősen nehezen jutunk hozzá a beérkező leveleinkhez. Mert természetesen a volt szépségkirálynőnek már írtak is.

Vigyázat, vannak, akik csak a szexre mennek!

Gyermekének apja letöltendőre ítélt exrendőr, azelőtt meg Hajdú Péterrel, illetve Kovács Kristóf producerrel edzett egy igazi kapcsolatra, így hát talán érdemes lenne váltania egy nagyot, és tudás szerint szűrni, hogy lánya és saját maga fejlődését is biztosítsa. Rögtön ott is van a célnak leginkább megfelelő Elittárs, a diplomás társkereső.

Hiába társkereső oldal a neve, nem árt vigyázni, mert bármily megdöbbentő is, vannak akik csak AZT akarják. Az arc és a név is csak személyes találkozó alkalmával ellenőrizhető (ha egyáltalán), így az is megeshet, hogy egy őrült rajongóval sodorja össze az élet. Bálint Antónia azt írta a rajongói oldalán, szerinte ki lehet szűrni a beteg elméket, mi azért mégis óvatosságra intjük.

A szoptatás-gate-tel nagy balhét kavaró volt szépségkirálynő a saját nevével regisztrált a társkereső oldalra, de azt nem tudni, milyen fotót töltött föl, ha egyáltalán feltöltött bármilyet. A tapasztalt felhasználók azt mondják, fénykép nélkül nem érdemes próbálkozni, anélkül ugyanis jó, ha egy százalék az esély arra, hogy felkelti az érdeklődést. Az sem mindegy, hogy milyen a fotó: a tapasztalatok azt mutatják, legalább egy mosolygós, közeli arcképnek lennie kell a fényképek között.

Hazugság kizárva

Érdemes pontosan megjelölni, milyen partnert keres, sok felesleges körtől és csalódástól megkímélheti magát így. Az sem baj, ha fotók alapján szelektál, a kutatások ugyanis azt mutatják, két hasonló arcformájú ember kapcsolata boldogabb, mint a teljesen különbözőeké. Magáról is írjon konkrétan, a kisregényt hagyja el, akárcsak az olyan mondatokat, hogy "majd megismersz, ha beszélgetünk:". Ja, és a hazugság szóba sem jöhet, legyen szó korról, súlyról, magasságról vagy családi állapotról.

Az első randit fölösleges sokáig halogatni: ha valaki szimpatikus, érdemes mielőbb leszervezni, hogy kiderüljön, van-e értelme még találkozni, vagy inkább tovább kell keresgélni. Aztán persze lehet, hogy jól sül el, és személyesen is megnyerő a férfi, de ha 36 óránál tovább vár az első telefonhívással, sms-sel, akkor jobb hagyni, mert aki igazán komolyan gondolja a folytatást, az biztosan keresni fogja, derült ki a match.com társkereső által végzett kutatásból.

És ha ezek nem jönnének be, és az internetes társkeresőn sem járna sikerrel (figyelem, egy átlagnő 24 randi után találja meg az igazit!), még mindig elmehet ismerkedni vallásos közösségbe, szórakozóhelyekre vagy válthat munkahelyet, hátha bejön a képbe a nagy ő. És persze ezen kívül is akad még egy rakás tipp a Velvet randiblogján, a Kőkólán.