A VV4 győztese szerint szükség van a mellkasszőrre, mert szerinte erőt és férfiasságot tükröz, ami akkor is vonzó a nők számára, ha az ellenkezőjét mondják. Dopeman gyakran nyírja mellszőrzetét, állítása szerint olyankor úgy néz ki, mint Rozsomák az X-Menből. Férficelebek és mellszőrük.

Míg az RTLII-n futó Szombat esti láz celebnői mellükkel, addig az RTL Klub házikedvence, Istenes Bence narancssárgára kent arcával és mellszőrzetével vált témává. Bár ritkás mellszőrzete erősen nyírtnak tűnik, VV Anikó volt pasija a Velvetnek azt mondta, nem trimmeli, és gyantáztatni sem jár.

"A természet adta, és ilyen. Természetesen ápolom magam, de semmivel sem jobban a Szombat esti láz miatt, mint egyébként. Ha ápoltnak tűnök, akkor köszönöm szépen" – reagált a múlt heti adást követő témafelvetésre Istenes. És ha már így alakult, megkérdeztünk néhány ismert magyar celebférfit, hogyan állnak ezzel a kérdéssel.

Dopeman, a Rozsomák

"Hát, nekem van, volt már mindenféle verzió. Van, hogy lenyírom, van, hogy csak rövidre" – számolt be mellszőrzetének gondozásáról Pityinger László Dopeman, aztán így folytatta.

"Mostanában csak rövidre szoktam nyírni, és úgy nézek ki olyankor, mint Rozsomák az X-Menből." Aztán persze nyírni is több módon lehet, a szúrós például igazán kellemetlen, de a rapper azt mondja, ő inkább kicsit hosszabbra hagyja. "Amikor meg le van nyírva csupaszra, akkor nem szúr, csak amikor kinő. De akkor jó, mert lehet vele nőt kínozni."

A csatornaváltás miatt perben álló VV4-győztes, Nagy Alekosz nagy komolysággal kezelte a kérdést, amiről – mint minden másról is – határozott véleménye van. "Én ezt mindig úgy szoktam nevezni, hogy az intelligens mellkasszőrzet, erre mindig minden körülmények között szükség van. Ostobának tartom azokat a férfiakat, akik különböző eljárásokkal eltüntetik, mert hát döntsük el, hogy férfiak vagy nők vagyunk. A szőrzet nagy mértékben megkülönböztet bennünket a gyengébbik nemtől. És azért, ha a nőket megkérdezzük, akkor ők nagyon sokszor persze letagadják, de titkon a szőrös férfiakat részesítik előnyben" – lendült bele a válaszba Alekosz.

"Ennek több oka is van. Az egyik oka az, hogy a szőrzet a test különböző pontján mindig az erőt és a férfiasságot tükrözi, jelképezi tudat alatt. Az határozza meg a férfit, hogy milyen biztonságérzetet tud nyújtani az adott nőnek, és majd később a családjának. Úgyhogy én azon a véleményen vagyok, hogy a szőrzet a mellkason ott kell, hogy legyen. Ami van, arra büszke vagyok, és boldogan viselem, és a férfiak esetében egyéb más helyekről sem tartom jó ötletnek eltávolítani a szőrzetet. Ott kell lennie, mert még egyszer mondom, ez egy tudat alatti vonzódást vált ki a nőkből. Sokan tagadják, de a szívük legmélyén izgatja őket, és erre vágynak" – vélekedett a gyér szőrzettel bíró, pluszkilót gyűjtő Alekosz.

Lola szereti, hogy van, de nem ősember

A Csillag születik révén ismertté vált Brasch Bence izmos testét már bemutattuk Kockahas blogukban, most a mellszőrzetéről is megkérdeztük. Arról nem tud annyit beszélni, mint a gyúrásról vagy a musicalekről. "Nem borotválom a mellkasomat, viszont hála a jó égnek nem is vagyok olyan nagyon szőrös, de valamennyi azért van, és ez így jó.

Nyilván vannak olyan testrészek, ahol ezt karban tartom, de a mellkasom pont nem ilyen" – osztotta meg Brasch Bence a Velvettel szőrhelyzetét, és kérdésünkre hozzátette, barátnője, Lola "szereti, hogy ilyen neki."

Szőrrel vagy anélkül?

Az igazán látványos szőrzetű Gesztesi Károlyt cikkünk élesedéséig nem tudtuk elérni, az alig szőrös Lakatos Márk viszont elmondta a véleményét, és azt is, hogy őt a trimmelésnél sokkal jobban zavarja, ha valaki férfiként szedi a szemöldökét. "Azt gondolom, hogy ha valakinek sok van, akkor vagy hagyja meg teljesen, vagy szedje le teljesen. Ezt a félcentisre vágást nem igazán támogatom. Én magam nem vagyok túl szőrös sem a mellkasomon, sem a lábamon, de a vasárnapi A Nagy Duettre, amikor is rockerként lépek majd színpadra egy bőrmellényben, inkább leszedtem." Mindenesetre az, hogy meghagyja vagy sem, mindig függ az aktuális megjelenésétől, a választott ruhadaraboktól is.

Na de ön mit gondol? Előfordult már, hogy elkedvetlenedett, amikor új pasija először vette le a pólóját? Esetleg látta új barátnője arcán a sokkot, netán kérték már meg, hogy ugyan menjen már el gyantáztatni? Ha érte már kellemetlenség a mellszőr miatt, Írja meg nekünk ide!