horoszkóp

Alekosz büszkén viseli a mellszőrzetét, Dopeman lenyírja

2013.03.18. 12:32
A VV4 győztese szerint szükség van a mellkasszőrre, mert szerinte erőt és férfiasságot tükröz, ami akkor is vonzó a nők számára, ha az ellenkezőjét mondják. Dopeman gyakran nyírja mellszőrzetét, állítása szerint olyankor úgy néz ki, mint Rozsomák az X-Menből. Férficelebek és mellszőrük.

Míg az RTLII-n futó Szombat esti láz celebnői mellükkel, addig az RTL Klub házikedvence, Istenes Bence narancssárgára kent arcával és mellszőrzetével vált témává. Bár ritkás mellszőrzete erősen nyírtnak tűnik, VV Anikó volt pasija a Velvetnek azt mondta, nem trimmeli, és gyantáztatni sem jár.

"A természet adta, és ilyen. Természetesen ápolom magam, de semmivel sem jobban a Szombat esti láz miatt, mint egyébként. Ha ápoltnak tűnök, akkor köszönöm szépen" – reagált a múlt heti adást követő témafelvetésre Istenes. És ha már így alakult, megkérdeztünk néhány ismert magyar celebférfit, hogyan állnak ezzel a kérdéssel.

Dopeman, a Rozsomák

"Hát, nekem van, volt már mindenféle verzió. Van, hogy lenyírom, van, hogy csak rövidre" – számolt be mellszőrzetének gondozásáról Pityinger László Dopeman, aztán így folytatta.

dope-1
Fotó: DopemanTV

"Mostanában csak rövidre szoktam nyírni, és úgy nézek ki olyankor, mint Rozsomák az X-Menből." Aztán persze nyírni is több módon lehet, a szúrós például igazán kellemetlen, de a rapper azt mondja, ő inkább kicsit hosszabbra hagyja. "Amikor meg le van nyírva csupaszra, akkor nem szúr, csak amikor kinő. De akkor jó, mert lehet vele nőt kínozni."

A csatornaváltás miatt perben álló VV4-győztes, Nagy Alekosz nagy komolysággal kezelte a kérdést, amiről – mint minden másról is – határozott véleménye van. "Én ezt mindig úgy szoktam nevezni, hogy az intelligens mellkasszőrzet, erre mindig minden körülmények között szükség van. Ostobának tartom azokat a férfiakat, akik különböző eljárásokkal eltüntetik, mert hát döntsük el, hogy férfiak vagy nők vagyunk. A szőrzet nagy mértékben megkülönböztet bennünket a gyengébbik nemtől. És azért, ha a nőket megkérdezzük, akkor ők nagyon sokszor persze letagadják, de titkon a szőrös férfiakat részesítik előnyben" – lendült bele a válaszba Alekosz.

22
Fotó: RTL Klub

"Ennek több oka is van. Az egyik oka az, hogy a szőrzet a test különböző pontján mindig az erőt és a férfiasságot tükrözi, jelképezi tudat alatt. Az határozza meg a férfit, hogy milyen biztonságérzetet tud nyújtani az adott nőnek, és majd később a családjának. Úgyhogy én azon a véleményen vagyok, hogy a szőrzet a mellkason ott kell, hogy legyen. Ami van, arra büszke vagyok, és boldogan viselem, és a férfiak esetében egyéb más helyekről sem tartom jó ötletnek eltávolítani a szőrzetet. Ott kell lennie, mert még egyszer mondom, ez egy tudat alatti vonzódást vált ki a nőkből. Sokan tagadják, de a szívük legmélyén izgatja őket, és erre vágynak" – vélekedett a gyér szőrzettel bíró, pluszkilót gyűjtő Alekosz.

Lola szereti, hogy van, de nem ősember

A Csillag születik révén ismertté vált Brasch Bence izmos testét már bemutattuk Kockahas blogukban, most a mellszőrzetéről is megkérdeztük. Arról nem tud annyit beszélni, mint a gyúrásról vagy a musicalekről. "Nem borotválom a mellkasomat, viszont hála a jó égnek nem is vagyok olyan nagyon szőrös, de valamennyi azért van, és ez így jó.

Nyilván vannak olyan testrészek, ahol ezt karban tartom, de a mellkasom pont nem ilyen" – osztotta meg Brasch Bence a Velvettel szőrhelyzetét, és kérdésünkre hozzátette, barátnője, Lola "szereti, hogy ilyen neki."

Szőrrel vagy anélkül?

 • 512
  Mindegy mennyi, természetesen jó
 • 261
  A trimmelés a menő
 • 200
  Inkább legyen csupasz
 • 143
  A dús az igazán jó

Az igazán látványos szőrzetű Gesztesi Károlyt cikkünk élesedéséig nem tudtuk elérni, az alig szőrös Lakatos Márk viszont elmondta a véleményét, és azt is, hogy őt a trimmelésnél sokkal jobban zavarja, ha valaki férfiként szedi a szemöldökét. "Azt gondolom, hogy ha valakinek sok van, akkor vagy hagyja meg teljesen, vagy szedje le teljesen. Ezt a félcentisre vágást nem igazán támogatom. Én magam nem vagyok túl szőrös sem a mellkasomon, sem a lábamon, de a vasárnapi A Nagy Duettre, amikor is rockerként lépek majd színpadra egy bőrmellényben, inkább leszedtem." Mindenesetre az, hogy meghagyja vagy sem, mindig függ az aktuális megjelenésétől, a választott ruhadaraboktól is.

05-bodisylvifotozas
Fotó: Szécsi István

Na de ön mit gondol? Előfordult már, hogy elkedvetlenedett, amikor új pasija először vette le a pólóját? Esetleg látta új barátnője arcán a sokkot, netán kérték már meg, hogy ugyan menjen már el gyantáztatni? Ha érte már kellemetlenség a mellszőr miatt, Írja meg nekünk ide!