A harag, a bosszú, de leginkább a pénz, a hírnév és az ostobaság sarkallja a celebek szeretőit arra, hogy ha nem úgy jönnek össze a dolgok a viszonyban, ahogyan azt ők szeretnék, a sajtóhoz futnak panaszkodni. Legutóbb VV Dya borította a bilit és sírta el bánatát VV Fecóval kapcsolatban, de kapott már nyilvánosan Kovács Lázár, Fábry Sándor és Majka is. Most Szepesi Nikolett könyve miatt izgulhatnak azok, akik feleség, menyasszony mellett, vagy komolynak tartott kapcsolat alatt dugták meg az úszónőt. Összeszedtük, ki hogyan és miért tálalt.

VV Dya és VV Fecó

Az egész történet annyira szürreális, hogy amikor először jöttek arról hírek, hogy a playmate VV Dya szerelmes a nem túl jóképű, de legalább esze sincs VV Fecóba, azt hittük, kamu. Aztán kiderült, hogy a csaj tényleg belezúgott a roma származású exvillalakóba, aki ki is jelentette, tolná VV Dyát, ha nem lenne családja. A Való Világnak vége lett, VV Dyáról pedig feszt azt lehetett hallani, hogy még mindig VV Fecó után rinyál, a viszonzatlan szerelem pedig annyira megviseli, hogy csontsovánnyá fogyott.

Mindeközben a pasi hol összeveszett, hol kibékült gyerekei anyjával, úgyhogy idén tavasszal nem is ért senkit meglepetésként, hogy a pletyka szerint összejött volt játékostársával. VV Fecó persze mindent tagadott, a gömbölyödő modell se akart nagyon beszélni a dologról, legfőképp azért nem, mert elmondása szerint elég csúnya vége lett a dolognak. A napokban viszont rendesen kibukott a csaj, úgyhogy a Borsnak el is sírta a bánatát, miszerint igenis a szeretője volt a romának, amaz hiába is tagadja, ráadásul, ha nem rohangál esemény utáni tablettákért, még a gyerek is összejött volna. VV Fecó meg naná, hogy félti a seggét az élettársától, kiakadt a nyilakozattól, és nem épp úriemberre valló stílusban közölte, majd jól megveri VV Dyát, akit szolidan le is szajházott.

Kovács Lázár és Bíró Andrea

A sztárszakács ügye három évvel ezelőtt robbant ki: exszeretője először Kovács Lázár nevének megemlítése nélkül pakolt ki a sajtónak arról, hogy gyereke van egy családos celebtől, amivel valószínűleg nem érte el a célját, nem sokkal később ugyanis meg is nevezte az apát. Kovács a boruló bili után elismerte félrelépését, a sztorija szerint részegen fektette meg a nőt, aki azonnal teherbe is esett. Egy - azóta már törölt - közleményében a sztárszakács azt írta, támogatásáról biztosította Bírót, akinek viszont ez nem volt elég, ezért fordult a nyilvánossághoz. Mindenesetre nem a celeb ügyvédje volt az egyetlen, aki nem értette, minek kellett ide a sajtó.

Persze Kovács Lázár felesége mindaddig mit se tudott a megcsalásról, de megbocsátott, sőt, azóta újabb gyereket is szült, a szakács könyve meg előtérbe került a botrány ideje alatt. Bíróról meg közben kiderült, hogy a pénz mellett még jobban csak a még több pénz kell neki, még attól sem riadt vissza, hogy azt hazudja, megverték Kovács miatt. A változatosság kedvéért ezért most neki kell fizetnie: kétszázezer forintba került neki a rágalmazás, miközben Kovács is elkezdte fizetni a gyerektartást, de a sajtócirkusz ellenére sem töri magát, hogy láthassa a fiát.

Fábry Sándor és Hada Renáta

A modell-újságíró-celebpolihisztor megjelenő könyvét reklámozta azzal, hogy itt-ott a Fábry Sándorral töltött időről mesélt: a botrányt a hot! magazinban robbantotta a vallomásával, a showman szerencsétlen élettársa pedig ebben az esetben is a sajtótól értesült. Az összes történetből amúgy talán Hada jött ki a legjobban: a legtöbben elismerték, hogy egy jó nőről van szó, akit a Playboy is gyorsan levetkőztetett.

Molnár Anikó és Majka

Felhozatal területén se Molnár Anikót, se Majkát nem kell félteni, az viszont sokáig titkolva maradt a sajtó előtt, hogy ezek ketten bizony már ősrégen összefeküdtek. Hada Renátához hasonlóan az egykori Nagy Ő is egy könyvet reklámozott a színvallásával, a régi viszony híre viszont ebben az esetben nem rondított bele semmilyen családi kapcsolatba. Sőt, Majka talán az egyetlen expasija Molnárnak, akit nem ráz ki a hideg a nő nevének hallatán.

Szepesi Nikolett és ki tudja, mennyi sportoló

A visszavonult úszónő Én a szexmániás címmel ír könyvet arról, kikkel feküdt össze az olimpiai bulikon és azon kívül. Szepesit állítólag már most fenyegetik az iromány miatt, ugyanis itthon még csak a szőnyeg alatt beszéltek arról, hogy az olimpia egy része a szexről szól. Ráadásul a sportoló a tervek szerint jól felismerhetővé teszi a könyv főszereplőit, így a sportrajongóknak könnyű lesz kitalálni, éppen kiről szól az ominózus dugásjelenet. Egy részlet például a feltételezések szerint Kucsera Gábor kajakosról.