Az énekesnő edz, új albumot készít, és nyilván elég elfoglalt ettől, úgyhogy elég nyúzottan fotózták le. Bréking: baromi jól néz ki, és remélhetőleg felszálló ágban van. Eléggé ránk férne. Nézegessen stúdiózó Britney Spearst!

Britney Spearst szeptember negyedikén alaposan körbedokumentálták a Los Angelesben állomásozó celebfotósok. Az énekesnőt egy stúdiónál örökítették meg, kócos hajjal, csinosnak egyáltalán nem mondható ruhában (sportmelltartó, pólófelirata: minél nagyobb, annál jobb), kávéval a kezében, kicsit elkenődött sminkkel. Lehetne ezért cikizni, de nem fogjuk, ugyanis örömteli a tény: Spears dolgozik, keményen.

Az csak egy dolog, hogy az utóbbi időben sokszor lefotózták, amint edzésről jött vagy ment, mert edzőterembe járogatni bárki tud (csak éppen nem látszik rajtuk olyan fokozatos, arányos fogyás, mint most esetünkben Spearsen, vagy korábban Christina Aguilerán). Facebook-oldalán pedig önfeljelent: „most végzek az énektanáromnál, és megyek táncpróbára. Milyen pénteketek van?" – írta például nemrég.

Az énektanár sem véletlen: új albumon dolgozik, amiről sajnos még mindig elég keveset tudni azon kívül, hogy ez lesz a nyolcadik, és nagyon várják. Az biztos, hogy Siával és Will.i.ammel együtt alkottak valamit, mert ezt mindegyik fél kitette a Twitterre (a Huffington Post itt szemlézte, a Digital Spy pedig Emeli Sandé közreműködésérőpl tanúskodik). A Facebook-oldalán lévő számláló most éppen tizenegy napnál tart, de hogy mi fog akkor történni – bejelentés? Dalmegjelenés? Titkos koncert? –, na arról fogalmunk sincs. A PerezHilton.com azt írja, szeptember 17-én Las Vegas valaha volt legnagyobb bejelentését teszi, amire egy szerteszét küldött sajtómeghívóból következtetnek. Arról is beszámoltak egyébként, hogy Spears egy ostorhasználatban jártas egyént is keres, talán az új klipjéhez. A jelöltnek az énekesnőt kell csattogtatásra tanítani.

Szóval bízzunk az erre okot adó előjelekben, mert a világra ráférne egy Britney 2.0. Akárhogy is nézzük, van egy arany fogékszerrel bohóckodó popmatrónánk, egy rettentően-kreatívan öltözködő művésznőnk, egy színes-szagos poplufink, egy istenkomplexusos vérfeministánk, egy kűrruha-fetisisztánk, egy végletekig picsuló sztárunk, és egy magát szanaszét tetováltató, főállásban füvező celebünk.