Szekeres Nóra néhány héttel a szülés után már belefért a régebbi ruháiba, de Kozma Orsi énekesnő is hamar visszafogyott a várandósság előtti súlyára. Tizenöt celebnőt szedtünk össze, válassza ki közülük az év legszexibb MILF-jét! Tíz pontot adjon annak, akit szívesen látna győztesként.

01. Sarka Kata

Hajdú Péter neje a legfiatalabb az indulók között, 27 éves kora ellenére azonban már két gyermek édesanyja. A ceglédi születésű Sarka Kata kiemelten figyel az alakjára, és amellett, hogy ezt eredményesen teszi, még saját szépségversenye is van. Sarka egyébként az elmúlt években összesen 15 kilótól szabadult meg, büszke is rá.

02. Szentiványi Hajnalka, Dundika

Bő két évvel ezelőtt, fia, Majoros Marián születésével vált a hazai MILF-csapat tagjává Szentiványi Hajnalka Dundika, akinek playmate-sége miatt elég jó esélyei is vannak arra, hogy megszavazzák a legszexibb hazai MILF-nek. Dundika nem hagyta el magát a szülés után, és tavasszal, a Szombat esti lázban mutatta meg, milyen alakja van még mindig. Majka 30 éves asszonya egyébként már készen áll a következő gyerekre, dolgoznak is rajta tisztességesen.

03. Ördög Nóra

Nem nagyon bánjuk, hogy az RTL Klub arca kihagyta a fodrászt lánya születése után, mert ugyan ő többször elmondta, nagyon szereti a rövid hajat, a hosszútól valahogy mégis kedvesebb az arca. A celebfotós fotósceleb Nánási Pál felesége idén lett 32, és még csinos is. Na de van-e nála szexibb celeb-MILF itthon?

04. Kovács Patrícia

Októberben született meg Gusztos Péter és a színésznő első közös gyermeke, Gusztos Hanna Lujza, aminek mi is nagyon örülünk, hiszen így a 35 éves színésznőt is beválogathattuk a listánkba. A színésznő elsőként a TV2 Aktívjának mutatta meg a lányát, na meg magát. Miközben a felvételen jól látszott, hogy szeme táskás a fáradtságtól, az is egyértelműen kiderült, hogy nagyon boldog, és ez azért ellensúlyozza a fáradtságot. Arról nem is beszélve, hogy a dekoltázsa is látványossá vált.

05. Szekeres Nóra

A TV2 Babavilág c. műsorának arca már három gyerek édesanyja, harmadik fiának nem olyan nagyon régen, októberben adott életet. A 33 éves, férjezett műsorvezető szerencsés génekkel rendelkezik: a szülés után egy héttel már minden régebbi ruháját fel tudta venni, pedig a terhesség alatt 12,5 kiló pluszt szedett magára. Bár a szexiségben ez aligha számít, azért megjegyezzük, Szekeres Nórának olasztanári diplomája is van.

06. Kovalcsik Ildikó, Lilu

A Szombat esti láz után újabb műsorban, az X-Faktorban is megmutathatta hosszú lábát a 37 éves műsorvezető, aki Szekeres Nórához hasonlóan férjnél van, ám nem három, mindössze egy kisfiú édesanyja. Lilut 2011-ben az év műsorvezetőjének választották a Glamour olvasói, önök pedig egy alkalommal már biztosan megszavazták neki a legjobban öltözött címet.

07. Liptai Claudia

Elég jól mutatja a negyvenéves műsorvezető vonzerejét, hogy sikerült összeszednie egy nála 14 évvel fiatalabb srácot, igaz, a kapcsolatuk végül meglehetősen rövid ideig, mindössze három hónapig tartott.

Gesztesi Károly exneje mindenesetre nagyon csinos, és ő is úgy érzi, sem szellemileg, sem fizikailag nem volt még soha olyan jó formában, mint most. A bíróság által elkaszált Liptai egyébként egy hétéves kislány édesanyja.

08. Kozma Orsi

Császármetszéssel születtek meg júliusban a 37 éves énekesnő, Kozma Orsi ikerlányai, aztán alig telt el néhány hát, szeptemberben már arról számolt be a Bors, hogy máris leadta várandósság során felszedett kitudjamennyi pluszt.

Túl sok időre azért nem vonta ki magát a munkából Kozma: december közepén már koncertezett.

09. Pásztor Anna

Akárcsak Kozma Orsi, úgy az Anna and the Barbies 41 éves énekesnője, Pásztor Anna is idén vált MILF-fé.

Várandóssága hírét júliusban jelentette be, és akkor közölte azt is, hogy tavaly is teherbe esett, ám akkor elvetélt. Az extrém stílust kedvelő énekesnőről egyébként jó tudni, hogy saját bevallása szerint néha valóságos vadállat, de épp ugyanígy igaz rá az is, hogy időnként törékeny és védtelen. 

10. Bálint Antónia

A dugási szokásait nyilvánosan kiteregető 44 éves egykori szépségkirályő a korához képest nagyon jól tartja magát, de azért lett volna még mit fogynia a tavaszi Szombat esti lázra, így ugyanis lehetetlen volt nem észrevenni, hogy lógott a hasa. Később Bálint azt mondta lapunknak, boksz- és táncedzésekkel igyekszik megőrizni a kondícióját, arcát pedig kozmetikai kezelésekkel gondozza. Úgy tűnik, eredményesen, önök szerint ugyanis nincs szüksége sminkre ahhoz, hogy jól nézzen ki. Ja, igen, a dekoltázsát büszkén vállaló Bálint Antónia egy hatéves kislány édesanyja.

11. Kondákor Zsófia

Exének, Lányi kozmix Lalának fiút, mostani pasijának, a dolgos Kembe Sorel-Arthurnak meg lányt szült a 33 éves Kondákor Zsófia, aki a TV2 napi sorozatában, a Jóban Rosszban-ban játszott együtt Kembe Sorellel – aztán a várandóssága miatt otthagyta a sorozatot.

Kondákor elvégezte Gór Nagy Mária színitanodáját, és több újságban szerepelt modellként, de volt ő az R-GO gidája is.

12. Pintér Adrienn, Ada

Még csak 31 éves, de már van két iskoláskorú fia, és egy váláson is túlesett Pintér Adrienn Ada. A műsorvezető hét év után, 2010-ben kényszerült távozni a Viva tévétől, de a tévézést nem hagyta abba végleg: 2013 tavaszától ő kapta meg Mádai Vivien helyét a Reflektorban.

Ön szerint mennyire szexi a kapcsolatban élő műsorvezető?

13. Ebergényi Réka

13. Ebergényi Réka

A 32 éves topmodell olyan magazinokban szerepelt már, mint  az Elle, és korábban részt vett a Victoria's Secret divatshow-ján is, de az igazi népszerűséget az hozta meg számára, hogyvárandósan modellt állt Éder Krisztián SP-nek meztelenül.

Jó, nyilván nem ettől lett ismert. Ebergényi Réka lánya 2012 decemberében született meg.

14. Rubint Réka

Indítjuk a címért Schobert Norbert Update-pápa 35 éves fitnesznejét, Rubint Rékát is, mert bár sokan egyetértettek velünk abban, hogy nem irigylésre méltó a teste, még mindig nagy százalék gondolja úgy, hogy szívesen viselne olyan izmokat, mint az övéi.

A fitneszedző három gyerek édesanyja, de a folyamatos sport miatt ez nem látszik rajta – sőt, terhességei alatt is alig hízott néhány kilót.

15. Peller Mariann

2013 januárjában született meg Peller Mariann műsorvezető és férje, a szintén szakmabeli Juni György fia, Kornél, azóta pedig Peller kivirult, pedig időnként alaposan kellett küzdenie – például a szoptatással.

A 31 éves műsorvezető nagyon jó formában van, és már a képernyőre is visszatért: a Story4-en vezet műsort.