Szerintünk legalábbis. A listában akadnak olyanok, akiknek minden évben megelőlegeztük gondolatban a kézfogót, de eddig valahogy megúszták. Meg persze olyanok is, akik boldogan lubickolnak az abroncsos habcsókruha és orgonajátéktól zengő nagytemplomi ceremóniás álomban, nekünk mégis meggyőződésünk, hogy az elhatározásnál tovább nem jutnak majd. Aztán ki tudja.

Kim Kardashian & Kanye West

Egy egészen frappáns, amerikai viccoldalon azt írták, amikor Kanye West és Kim Kardashian összejöttek, hogy az egészben az a legjobb, hogy így feleannyi róluk szóló hír van a világban. Hiszen nincsenek külön Kanye West-es és Kim Kardashian-es hírek, hanem csak közös híreik vannak. Ha minden jól megy, jövőre is csak egy rövid időszakra nő a róluk szóló hírek száma, méghozzá akkor, amikor összeházasodnak. Azután viszont remélhetőleg csend lesz körülöttük, egyrészt West 2013 végén megfogadta, hogy fél évig kussol, másrészt gyerekük is van. Abban bízzunk, hogy ez a házasság hosszabb lesz, mint Kardashian előző násza.

     

Hódi Pamela & Berki Krisztián

Az év végén tragikus hír rázta meg Magyarországot: a világ legjobb videójában is szerepet vállaló Berki Krisztián és Hódi Pamela állítólag szakítottak. Aztán pár nap után kiderült, hogy valószínűleg inkább a címlapoknak szólt a szakítás, mint kettejük kapcsolatának, és karácsony előtt már békültek is a pletykák szerint. Jövőre pedig Magyarország jelenleg leginkább saját realityért kiáltó párja szentesítheti a kapcsolatát. A házasság például tökéletes apropó lenne arra, hogy beinduljon a saját valóságshow-juk, nem különösebben csodálkoznánk, ha így is lenne végül. Az a kérdés, hogy Berki Krisztián milyen orral vág majd neki a házaséletnek?

Mila Kunis & Ashton Kutcher

A biomérnök Kutcher november végére a bírósági határozat értelmében megszabadult életét sötét árnyként belengő volt feleségétől, Demi Moore-tól. A bennfentesek szerint a válás úgy kellett a színésznek, mint egy falat kenyér, egyrészt azért, hogy ne zaklathassa tovább bomló elméjű exe, másrészt hogy elvehesse a sokszorosan is legjobb nőnek választott Mila Kunist. Perez Hilton celebblogger persze előállt egy sztorival, ami szerint Kutcher már nyáron eljegyezte a színésznőt születésnapján, szűk családi körben, de mivel a történetet azóta sem erősítette meg egyik fél sem, csak bízni tudunk benne, hogy jövőre nem csak a lánykérés, de az esküvő is terítékre kerül a párosnál.

Cinthya Dictator & Varga Viktor

A Csillag születik egykori felfedezettjétől sosem álltak távol a teátrális jelenetek, különösen ha azokat kamerák előtt produkálhatta, így nem is különösebben lepődtünk meg az Édes élet azon epizódján, amikor Varga szokatlan helyszínen és körülmények között kérte meg a sugárkezelésre járó, és emiatt megnémult barátnője kezét. Az énekes szerzett néhány havert, akik a "Hozzám jössz?" kérdés betűit tartották a kezükben a műjégen megejtett nagy pillanatban, miközben a hangszórókból mi más is szólhatott volna, mint Varga új dala. Überromcsi. Kívánjuk nekik, hogy az angliai karrier ne szakítsa ketté a szerelmet, és jövőre egybekeljenek - a maguk extrém módján. Sok boldogságot!

       

Jennifer Aniston & Justin Theroux

A még mindig nem terhes, viszont negyvenen túl is elég jó bikini-formában lévő színésznő és a legszexibbek között számon tartott pasija, Justin Theroux a celebek egyik kedvenc üdülőhelyén, a mexikói Cabóban töltötte a karácsonyt. A világ pletykalapjainak több se kellett, az ünnepi uborkaszezonban legalább elfoglalták magukat azzal a találgatással: vajon a páros a nászútját töltötte-e a paradicsomi tengerparton, vagy szimplán egy rövig lazításra próbáltak-e elszabadulni az állandóan a sarkukban lihegő paparazzik elől. Bárhogyan is, mi annak is örülnénk, ha kiderülne, hogy már hónapok óta túl vannak az egybekelésen, csak beintettek a nyilvánosságnak, meg annak is, ha igazunk lenne, és tényleg jövőre fogadnának egymásnak örök hűséget.

Scarlett Johansson & Romain Dauriac

Gyászos nap virradt szeptember 5-én minden Johansson-fanatikus számára, aznap vallotta be ugyanis a színésznő szóvivője, hogy a hír igaz: A bosszúállók sztárja és francia újságíró pasija kilenc hónap együttlét után végre eljegyezték egymást. A People magazin értesülései szerint Dauriac a bejelentés előtt már egy hónappal megajándékozta Johanssont egy art deco stílusú gyűrűvel, amit a Velencei Filmfesztiválon meg is villantott a csupasz segges fürdőszobai szelfik ősanyja. Bár a figyelmet erősen elvonta dekoltázsa az ujján csillogó ékszerről, Ryan Reynolds exfelesége így is elérte, hogy róla szóljon a fesztivál. Ügyes időzítés, gratulálunk. Mi mást is kívánhatnánk nekik még? Egy csodaszép esküvőt 2014-re, és hogy boldogan éljenek, amíg meg nem halnak.

Szepesi Nikolett & "kedvese"

Extra romantikus körülmények között, a Balaton közepén kérte meg a leszarházizott botrányhősnő kezét pasija, akivel állítólag nem rohannak az oltár elé, egyelőre csak "élvezik a helyzetet". Talán nem is baj, hogy adnak egy kis időt maguknak, hisz nem elég, hogy az egykori úszó néhány hete munkát talált magának, de állítása szerint nagyot furdult vele a világ könyve megjelenése óta, új embereket ismert meg, új kapuk nyíltak ki előtte, és még pornózni is hívták. Ilyen elképesztő lehetőséget mellett nem csodálkozunk, ha Szepesi egy darabig még inkább a kihívásoknak élne, mint hogy otthon alakítsa az uncsi feleség szerepet. Rengeteg feladat vár még rá, személyi asszisztensként (jelentsen ez bármit) is helyt kell állnia, és persze egy rakat közszereplőről kell még sok-sok pocskondiázást összehordania regénye folytatásában. Drukkolunk, hajrá.

  

Angelina Jolie & Brad Pitt

Az éppen Ausztráliában rendező színésznőt és az 50 éves szívtiprót csak megszokásból tesszük fel a listára. Annyiszor hittük már, hogy jövőre most már tényleg hivatalosan is összekötik az életüket, hogy nem szeretnénk 2014-ben ott állni leforrázva, amikor valóban megteszik. Úgyhogy ha összejönne, legalább büszkén verhetjük majd a mellünket: látják, mi megmondtuk!