A 2003-as Való világ szériájának szereplői után kutattunk, így derült ki, hogy a férfiak java megnősült. VV Gábor mostanában fotózással foglalkozik, Elvisnek van egy másfél éves kislánya, a győztes VV Laci pedig Angliában él. Sziszi székhelye még mindig Spanyolország, de a jelek szerint haza szokott járni. Sokan eltűntek viszont, őket még a közösségi oldalak segítségével sem sikerült felkutatnunk. Olvasóinkat kérjük, írjanak azok, akik többet tudnak, mint mi!

VV Gábor

Kendefi Gábor a villában tudta meg, hogy barátnője gyereket vár. Kiesése után a műsor szépfiúja kitanulta a fotósszakmát, és azóta is ezzel foglalkozik, saját stúdiójában dolgozik. Kislányának anyjával már rég különváltak, sőt, annak idején egy ország izgulta át, mi lesz a gyerek sorsa, a nő ugyanis tiltotta Kendefitől. A történet végül jól végződött, az egykori villalakó pedig a szerelem terén is révbe ért, 2010-ben megházasodott. 

 

VV Sziszi

A műsor vöröshajú táncosnője a 2003-as Budapest Parádén akkorát kapott VV Pétertől, az akkori pasijától, hogy az orra vére is eleredt. Mindezt egy vidófelvételen is megörökítették, ami bejárta a világhálót. Fekete Szilvia az incidens után szégyenében visszavonult a médiából, csak ritkán lehetett róla hírt hallani, például, hogy – és ez nem vicc – a 100 Folk Celsiusból ismert Orbán Józsival járt viszonylag hosszú ideig, majd Spanyolországba ment gogózni. A táncosnő 2007-ben hazajött levetkőzni a Playboynak, aztán úgy eltűnt, hogy évekig nem hallatott magáról. Legutóbb egy József körúti fodrászatban látták, állítólag rajta is meglátszik már az idő. Jelenleg szintén Spanyolországban él és dolgozik, de többet sajnos nem sikerült megtudnunk róla, ugyanis nem reagált megkeresésünkre. Facebookos adatlapjára kattintva viszont akár követheti is idővonalát. 

 

VV Elvis

A második széria megmondóembere Baka Szilárd volt, aki azóta több csatornánál is dolgozott: műsorvezetője volt a Belevaló világnak és a Kész átverés show-nak az RTL Klubon, de a Fix Tv-nek is dolgozott. Az Elvis becenevű exvillalakó mostanság is (ahogyan korábban is) tetovál, piercingezik, wing tzun kungfuzik és zenél. A Való világ után feleségül vette barátnőjét, akit még a valóságshow előtt ismert meg, azóta pedig van egy másfél éves kislányuk. 

 

VV Laci 

Az egykor kidobóként, autószerelőként, pincérként, rendőrként dolgozó Vitkó László volt az, aki végül mindent vitt: összesen mintegy 40 millió forint értékben. Ebből viszont rövid időn belül szinte semmi sem maradt. "Volt egy vicces megjegyzésem, amikor kérdezte Stohl András, hogy mit fogok ezzel kezdeni: a házat lelakjuk, az autót összetörjük, a pénzt elköltjük. Majdnem így is történt" – mesélte 2010-ben a Fókusznak VV Laci, aki akkoriban egy zuglói lakásban lakott és a Ruttkai Éva Színházban színészkedett. Vitkó végül Angliában, Lincoln városában kezdett új életet, kilenc étterem menedzsere, és több mint egy éve Lillafüreden feleségül vette párját. 

 

VV Anikó 

A wannabe celebnő 2004-ben Nagy Ő lett, vagyis társat keresett magának egy valóságshowban – sikertelenül. Onnantól kezdve éveken keresztül csak zűrös ügyeiről adtak számot a magazinok, még egy szexshow-ban is láthattuk, amit akkori fiújával, Angelóval adott elő. Eddig háromszor szerepelt a magyar Playboyban. Életéről könyv jelent meg, de a nagy celebeskedés nem jött be neki, Amerikába menekült, ahol kitanulta a maszk- és sminkmesterséget. VV Anikó végül sok pluszkilóval érkezett haza, de új alakja néhány ügynökségnek kifejezetten tetszik, úgyhogy mostanában plus size modellkedik. Mindemellett beszállt barátnője vállalkozásába, egy szépségszalont működtetnek

 

VV Péter 

Szabó Péter, aki Sziszivel jött össze a villában, majd jól orrba vágta a táncoslányt, az eset után szintén visszavonult a médiától. Azutolsó hírek szerint egy multi-level marketing cégnél dolgozik. " Önismeret szempontjából jó hatással volt rám a Való világ, de nem hiszem, hogy még egyszer kipróbálnám. Sokat változtam azóta, családom lett, és a sporttal is fel kellett hagynom egy sérülés miatt" –nyilatkozta korábban a Blikknek. 

 

Akikről nincsenek hírek: 

Az elsőként kieső Csöpkéről, vagyis Sulyok Nikolettáról a műsor óta nincsen semmi infó, ahogyan Mónikáról sem lehet tudni semmit – még a vezetéknevét sem. Ugyanígy Utasi Béla, a valóságshow Békája is felszívódott, és a homoszexuális László Zsolt és Kovács Orsolya Solya is. 

Kismocsok és Rita szerelme azóta véget ért, Kobza Ritáról később megjelentek kósza hírek, hogy végül egy férfi mellett találta meg a boldogságot, Varga Andrea pedig maradt a csajoknál, de hosszú ideje ők sem hallattak magukról. Aki tud valamit a médiából szőrén-szálán eltűnt egykori celebekről, írjon nekünk a velvet(kukac)mail.velvet.hu címre!