Jude Law-t marha nehéz lefotózni, de így is van néhány, máshol sohasem látott fotónk arról, ahogyan hazafelé tart a munkából, Zimány Lindával strandol, Mészáros Dóra szelfijébe lóg, és Ozorán ácsorog a nemzeti dohánytrafik előtt. Csináltunk.

Lehet, hogy Magyarország most arra spekulál, hogy Jude Law részeg maszatolása elindíthatja Zimány Lindát a Hollywoodba vezető úton – még az érintett Zimány is pálmafásra cserélte a borítóképét –, de ennyi azért ritkán szokott elég lenni ahhoz, hogy valaki világsztárrá váljék, még ha meg is nyert egy modellválogatót Las Vegasban.

Annál valószínűbb, hogy személyes varázsa megejti a sármját vesztett színészt, aki úgy beleszeret Sugarbirdöstül, életbölcsességestül, kedvesferencestül, hogy hagyja a hülye angol bulvárt a fenébe, és letelepszik nálunk. Adja az ég, hogy beteljesedjen a szuperrománc, mi mindenesetre elképzeltük, milyen lenne a közös életük Magyarországon. 

Egyébként ha nemcsak a mi fantáziánkban élne itt a színész, akkor sem lennének ilyen képeink photoshop nélkül. Ezt onnan tudjuk, hogy kollégáink a napokban elmentek az egyik forgatási helyszínre (nem, Law nem Zimányért jött az országba, hanem filmezni), ahol sokmindent lefotózhattak, csak épp magát a forgatást nem, hát még a színészt.

A lágymányosi erőmű parkjában, az öbölben forgattak. Volt közterület-foglalási engedélyük, a magyar biztonságiak  megmutatták, hogy ez meddig tart, és arra kért, hogy azon innen ne fotózzunk, de azon túl azt csinálunk amit akarunk. A forgatáson dolgozó emberek, elmondása szerint, nem járultak hozzá, hogy képeket készítsenek róluk” – mondta el kollégánk.

A másik, a forgatás helyszínét biztosító ember, aki akcentusa alapján amerikai, állítása szerint pedig visszavonult titkos ügynök volt, az új sajtótörvényre hivatkozva közölte, hogy sem ügyfeleiről, sem róla nem készíthetünk képet, kitakarva sem. „»Ha mégis megteszitek, megyünk a bíróságra« – fenyegetőzött. Többször is visszajött ugyanezzel a szöveggel, majd tárcsázta a nagykövetséget és jogi segítséget kért, mondván, a fotósok akarata ellenére fotózzák... Nagyon felhúzta magát, folyamatosan dohányzott.” Nézzék meg azt a keveset, amit mégis meg tudtunk örökíteni!