Will Smith 13 éves éves lányának ügyében már a szülők alkalmasságát is vizsgálja a Los Angeles-i családsegítő és gyermekvédelmi hivatal, de nem ő az egyedüli olyan híresség, aki 18 év alatt volt, mikor egy felnőtt férfival hozták hírbe. Sőt olyan férfi hírességek is vannak, aki úgy jöttek össze fiatalkorú lányokkal, hogy előtte nem álltak meg gondolkodni.

Willow Smith

Will Smith 13 éves lánya május elején posztolt instagramjára egy fotót, amin a a húszéves, félmeztelen Moises Arias-szal fetreng egy ágyban, és bár a képet később törölte, mivel sokakat kiakasztott, a fotót mások újra feltöltötték a netre.

Az ügyben később az anya, Jada Pinkett Smith is megszólalt, szerinte semmi olyan nem történt, ami felháborodásra adhatna okot, a gyermekvédelmi hivatal mégis nyomozást indított az ügyben.

Kylie Jenner

Kylie Jenner a celebségéről ismert celebnő, Kim Kardashian egyik kishúga, és mindössze 16 éves. Nemrég pedig az a hír járta, hogy összefeküdt egyik legjobb barátnőjének, Selena Gomeznek a pasijával, aki nem más, mint Justin Bieber. Bieber pedig húszéves, szóval bármekkora seggfej is, igenis felnőtt férfi.

Kylie Jenner korábban egyébként az előbb már említett Willow Smith nagyon okos bátyjával, Jaden Smith-szel járt, aki nem mellékesen elég jóban van Justin Bieberrel. Igen, mi is kezdjük már túlzásnak érezni ezt a belterjességet.

Courtney Stodden

A szintén celebségéről ismert óriásmellű celebnő, Courtney Stodden még mindig csak 19 éves, de már három évvel ezelőtt, 16 évesen hozzáment egy 51 éves színészhez, Doug Hutchinsonhoz, aki hozzá képest egy vénember.

Nguyen Thanh Hien

A vietnámi származású magyar énekesnő három hónappal 18. születésnapja előtt jött össze az akkor már majdnem 30 éves Molnár Ferenc Caramellel. Pár hónappal később aztán szakítottak, Nguyen Thanh Hien pedig ismét öregebb férfival jött össze, a nála 15 évvel idősebb, Achilles Filippo Spartával, aki egy Szicíliában született rádiós.

James Franco

James Franco 35 évesen próbált meg felszedni instagramon egy tinilányt, aki még nem töltötte be 18. életévét. Bár nagy valószínűséggel végül semmi nem történt köztük, és az egész csak Franco új filmjének béna promója lehetett, a színész a biztonság kedvéért később magyarázkodott egy sort.

Paul Walker

A 2013 végén balesetben elhunyt Paul Walker barátnője is fiatalkorú volt, mikor összejöttek. Jasmine Pilchard-Gosnell 17 évvel volt fiatalabb a színésznél, jelenleg 23 éves, és 16 volt, mikor több mint hét évvel ezelőtt összejöttek.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!