Itt egy újabb hírösszefoglaló, melyben a hazai, széles körben ismert személyekkel kapcsolatos, friss érdekességeket szedtük egy csokorba.

Kulcsár Edina és G.w.M

Éppen egy évvel ezelőtt jelentette be Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M, hogy együtt kezdenek új életet. Az egykori szépségkirálynő és a rapper kapcsolata rohamtempóban halad: már az eljegyzésre is sor került és úton van első közös gyermekük is: családjuk hamarosan egy kislánnyal bővül. Úgy tervezik, életüket egy birtokon kötik össze; az esküvői ceremóniára pedig több száz embert várnak eddigi terveik szerint.

„Úgy vagyunk vele, hogy adjuk meg a módját, mert

ő először, és mindketten utoljára házasodunk.

Hisszük, hogy a végállomásai vagyunk egymásnak, és hogy ez a szerelem örökké fog tartani” – szögezte le a Story magazinnak adott interjújában Kulcsár Edina, aki a közös gyermekükről azt mondta:

„Ő lesz a kapocs a mozaikcsaládunkban, és egyben a gyógyír is azokra a napokra, amikor a többi gyermekünk nincs velünk” – magyarázta a sztáranyuka, akinek nem titkolt vágya, hogy egy-két év után elköltözzenek albérletükből, ami igazából egy penthouse.

„Egy igazi »hacienda« [az álmom], ahol a szüleinkkel, a testvéreinkkel, a mamáinkkal mindnyájan együtt élhetünk. Olyan rohanó világot élünk, nem kéthetente akarom látni a szeretteimet. Szeretnék nap mint nap összefutni velük a kertben.”

Tóth Andi

Január 23-án indul a TV2 új napi sorozata, a Hazatalálsz, melyben Tóth Andi is szerepet kapott. Az X-Faktor és a Dancing With The Stars korábbi győztese egy mellékszereplőt alakít, s bár a forgatások nyáron, az év legforgalmasabb időszakában kezdődtek meg, az énekesnő nagyon élvezte a munkát és nagyon bele is élte magát.

„Nehéz volt ez a nyár. Nyáron kezdtünk forgatni, és egy zenésznek ez a legpörgősebb időszak. Ráadásul idén mindent elvállaltunk a covid után, szóval heti 5-7 fellépésem volt, és emellett hétköznap pedig forgattam, amikor csak tudtam, de inkább ősszel sűrűsödött be nekem ez az időszak. Hát, nem aludtam sokat, azért ez látszódott is szerintem sokszor, de igyekeztem a maximumot hozni. (...) Az utolsó két hét volt a legnehezebb, ugyanis ott mindennap forgattam hajnaltól estig, és az összes jelenetem olyan volt, amiben zokogok, depresszióban vagyok, üvöltök, átmegyek kábé pszichopatába, azt sem tudom, hogy mit kell csinálnom, és már nagyon messzire elmegy ez a lány. Fejben, mentálisan átélni ezt, ott lenni és csinálni, nehéz volt lelkileg.

Mindennap bőgtem, zokogtam, átvettem azt a pszicho fejet meg elmét, ami ehhez kellett.

Szóval az nehéz volt, de pont ezért a kedvenceim ezek a jelenetek” – magyarázta a TV2 miniinterjújában Tóth, akinek nem volt nehéz kijönni a szerepből a forgatások végeztével, mert bőven volt munkája – például az, amikor elkezdtek próbálni a Dancing sith the Stars című showműsorra Andreai Mangrával. Az énekesnő egyébként a Hazatalálsz című sorozatban Orsi karakterét formálja meg, aki egy vadóc, erdélyi lány, aki sehol nem találja a nővérét. A baj akkor kezdődik, amikor elindul őt megkeresni.

Köllő Babett

Súlyos vírusos fertőzés döntötte le a lábáról Köllő Babettet. A Sztárban sztár leszek! mestere pihenni ment a családjával és egy kisebb baráti társasággal Balira – a szilvesztert is ott töltötték –, ám egy agresszív vírus felülírta terveiket. Az állandó hasmenés, hányás miatt orvost kellett hívniuk; az egykori luxusfeleség és kislánya, Milla infúziót és vénás injekciókat is kapott.

„Vélhetően egy ottani vírus az egész társaságot ledöntötte a lábáról. Felváltva lettünk rosszul: folyamatosan görcsölt a hasunk és 20 percenként rohantunk a mosdóba. A lányom miatt nagyon aggódtam, mert Milla is beteg lett és nagyon szenvedett. Annyira, hogy szó szerint könyörgött, hogy jöjjön az orvos és adjon neki infúziót, pedig tűfóbiás, retteg a tűtől. Én is

nagyon megszenvedtem és teljesen legyengültem.

Örökre az agyamba vésődött a kép, ahogy a lányommal egymás mellett fekszünk az ágyban és míg ő infúziót kap én vénásan kapom az injekciókat. Bár nagyon megviselt a betegség minket, az orvosi ellátás nagyon jó és gyors volt” – mesélte a Borsnak Köllő, aki annyira legyengült, hogy el is ájult.

„Elájultam a fürdőszobában és nagyon bevertem a fejemet. Andris [a férje – a szerk.] nagyon megijedt, mert csak egy nagy puffanást hallott, amit nem követett semmi, csak néma csend. Azonnal a segítségemre sietett, és utólag elmondta, hogy miután magamhoz tértem, csak azt kérdezgettem, hogy mi történt. Minden kiesett, de a fejem még később is nagyon fájt az ütéstől. Szerencsére Milla nem látott ájultan a fürdőszobában. (...) Egy hétből két napig voltunk ennyire betegek, de utána sem tudtunk kikapcsolódni rendesen. Gyönyörű helyekre kirándultunk, de még akkor is nagyon gyengék voltunk: fájt a gyomrom és csak pirítóst és rizst ettünk. Végül is mondhatjuk, hogy pihentünk Balin, hiszen sok időt töltöttünk fekve, de ami biztos, hogy nagyon boldogan jöttünk haza és most egy ideig nem igazán szeretnénk elutazni” – tért ki a részletekre a sztáranyuka.

Megyeri Csilla

Szókimondó stílusa miatt lett megosztó személyiség Megyeri Csilla, aki attól sem riad vissza, hogy nemi életéről osszon meg információkat. Az influenszer-üzletasszony korábban azt is elárulta, mi volt a legextrémebb hely, ahol szexelt, de időközben az is kiderült róla, hogy volt párjával megrongálták egy hotel éttermi mosdóját, amikor szenvedélyesen egymásnak estek. Ezt a Blikk Címlapsztori című műsorának extra adásában árulta el, ahol kitért arra, hány férfivel volt együtt. 25 éves volt, amikor megismerte mostani párját, ám előtte nem félt tapasztalatot szerezni.

„Barátnőmmel beszélgetve valahogy felvetődött a kérdés, hogy melyikünk hány pasival volt együtt. Ő öt évvel fiatalabb, de ő vezetett.

Bárki bármit gondol, tíz és húsz között volt ez a szám”

 – mondta Megyeri, aki csaknem egy évtizedbe él komoly párkapcsolatban. Párjával, a fuvarozással foglalkozó Molnár Zsolttal megnyerték a Nyerő Páros tavalyi szériáját.

L. L. Junior

Váratlan fordulat történt Lesi László, azaz L. L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperében. Mint ismert, a rapper felesége tavaly év végén adta be a válópert, ami egyben azt is jelenti, hogy ő lesz a felperes az ügyben. Idén januárban álltak volna először bíróság elé, ám a legfrissebb információk szerint a válópert elhalasztják.

„A válóperünk január végére van kiírva, de most kértünk halasztást, mert szeretnék az ügyvédeink segítségével békés úton, bíróság nélkül megállapodni. Ha sikerül a halasztás és a peren kívül megállapodás, indulok is ki, minden ettől függ” – nyilatkozta a Blikknek L. L. Junior, aki idén szeretné teljesen átalakítani az életét. Úgy tervezi, hónapokra Dominikára utazik, ahol közös vállalkozásba kezd az egyik kint élő barátjával. Az indulást attól teszi függővé, hogy kislánya édesanyjával, Körtvélyessy Kingával hogyan tudnak megegyezni a válás részleteiről. Hónapok óta külön vannak egyébként; a zenészre azóta a szerelem is rátalált: az X-Faktor fiatal felfedezettjével, Dárdai Blankával alkot egy párt.

Orosz Barbara

Egy titokzatos francia üzletember veszi feleségül Orosz Barbarát. A Mokka műsorvezetőnője, aki először nyilatkozott szerelméről, úgy érzi: mióta 2021 októberében megismerte párját, egy igazi tündérmesébe csöppent. 

„Párizsban ismerkedtünk meg, (...) épp a szokásos szabadságomat töltöttem kint. (...) Miközben a metrót vártam, a párom mellém lépett, egymásra néztünk. Megszólított, és emlékszem, azt kérdezte, hol vannak a kamerák, mert annyira filmbeillő a jelenet. Majd azt kérdezte, színésznő vagyok-e. (...) Csupán percekig beszélgettünk, azt is maszkban, de éreztük, ez valaminek a kezdete. És érdekes, mert ahelyett, hogy telefonszámot cseréltünk volna, lebeszéltünk egy találkát másnap 11 órára. Valahogy biztos volt, hogy mindketten ott leszünk, mint ahogy az is, hogy különleges találkozás a miénk. (...) Még sosem volt házas, gyereke sem született, eddigi életét kizárólag a karrierjének szentelte, csakúgy, mint én. Kérdeztem is tőle, hogy lehet, hogy egy olyan pasi, mint ő, még nem kelt el?! Mire visszadobta a labdát, miszerint hogy lehet, hogy egy ilyen gyönyörű, okos nő, mint én, még nem ment férjhez?! Végül abban maradtunk, hogy azért, mert egymásra vártunk. Az egész családom angolul beszél vele, mint ahogy én is. (...) Ő is sokat jön, én is sokat megyek hozzá, havonta egyszer elutazunk valahová együtt” – mesélte Best magazinnak a tévés, akinek szavait az nlc.hu idézte.

Mihalik Enikő

Másfél évvel ezelőtt adott életet első gyermekének, Eve Rose-nak Mihalik Enikő, aki nagyon élvezi az anyaszerepet. A New Yorkban élő szupermodell azt mondja, az átlagos anyukák életét éli, ám néha, amikor felkérik egy-egy kisebb munkára, a kislányt a magyar dadusukra hagyja.

„Én is ugyanazt csinálom, mint minden anyuka, aki otthon van a gyerekével: főzök, mosok, takarítok on repeat. (...) Sokat nem alszok, bár azért hozzáteszem, hogy [a kislányom] jó alvó. Amikor nem üvölt egész nap, akkor a napok egészen jól telnek. Egyébként nagyon átlagos rutinunk van, a férjemet inkább az készíti ki, hogy

én még mindig melegítőben járok mindenhova.

Az, hogy ma farmernadrágot vettem fel, az a ti tiszteletetekre van” – mondta a Fókusz riportjában Mihalik, aki többek között azt is elárulta, hogy tervei szerint még nagyon sokáig fog a modellszakmában dolgozni. Lassan húsz éve dolgozik modellként, de meg tudja érteni, az emberek miért nem akarják hagyni, hogy gyermekük is ezt csinálja.

„Nagyon sok más modelltől hallottam, hogy ha a gyereke modellkedni szeretne, akkor ő azt sztornózza, vétózza. Szerintem ez azért van, mert nagyon sokaknak negatív az élménye a modellkedéssel kapcsolatban. Sokszor én is karcoltam a táplálkozási problémák határvonalait. Viszont mindig próbálom nézni, hogy milyen pozitív hatással volt az életemre, és hát rengeteg mindent kaptam ettől a szakmától” – fogalmazott a modell, aki párjával nemrég Connecticutban vett házat, de sok időt töltenek brooklyni albérletükben is.

(Borítókép: Fotó:)