Indítsuk a hetet érdekes, fontos, friss hírekkel hazánk hírességeivel kapcsolatban.

Nyertes Zsuzsa

Néhány nappal ezelőtt hatalmas port kavart az a videó, amelyben Zámbó Krisztián arról beszélt, hogy néhai édesapja, Zámbó Jimmy a Jászai Mari-díjas színésznővel, Gregor Bernadettel is folytatott viszonyt. A Blikk most azt írja, a Király annak idején egy másik színésznőnek, Nyertes Zsuzsának is csapta a szelet. Egy 2015-ös nyilatkozatból idéztek.

„Úgy emlékszem, ez a közös fotó a Westend City Center megnyitóján készült. Nagyon szerettem őt. Úgy értem, a zenéjét. Nagyra becsültem azért, amit elért a karrierjében. (...) Korábban soha nem találkoztunk, de az ünnepségen egyből kiszúrt engem. Egy darabig próbált szemezni, majd odajött, és mindenki szeme láttára felkért táncolni. Arra is tisztán emlékszem, hogy igen hevesen csapta nekem a szelet.

Mindent megígért, fűt-fát, meg hogy a csillagokat is lehozza nekem az égről, csak randevúzzak vele valamikor”

– emlékezett vissza a lapnak Nyertes. 

Árpa Attila

Mióta lelkesen osztogatta a rózsákat a TV2 Bachelor – A Nagy Ő című műsorában, sokan trófeaként tekintenek Árpa Attilára. A színész-producer ezt a jelek szerint nehezen viseli: arra vágyik, hogy a nők a lelkét is meg akarják ismerni.

„Nem tudom láttátok-e, de megjelent rólam/velem egy cikk, amiben azt állítom, hogy a nők trófeaként tekintenek rám, és persze rögtön rám is írt néhány okostojás, hogy én miért nyilatkozom ilyen nagyképűen. Azért tisztázzuk, hogy ezt egyrészt egyáltalán nem pozitív értelemben gondoltam. Ellenkezőleg. Inkább egyfajta büntetésnek a karmától. Ez nem egy jó dolog. Az ember átmenetileg éppen megint felkapott, mert szerepelt valamilyen műsorban vagy filmben, és a hölgyek leginkább ilyenkor a jelenségre kíváncsiak. Azt akarják. Nem a férfit, nem azt, ami itt van [utalt a szívére – a szerk.]. Nekem is van ám lelkem, tudjátok?” – vetette fel a kérdést az éppen Indiában forgató színész, akinek videója ezen a ponton vicces fordulatot vesz: egy tehéntől is megkérdezi, hogy legalább ő megérti-e.

„Ez nem nagyképűség. Ezek tények” – szögezte le.

@arpaattila #arpaattila #nagyo #bors ♬ Fantastic sad music background music(842811) - COLOR MUSICA

Dér Heni

Karácsonykor derült ki, hogy Dér Heni és férje, Bakos Gergely újra szülői örömök elé néznek. Az énekesnő nem titkolja, reménykedett abban, hogy kisfia, Beni után egy lánnyal bővül családjuk, s most kiderült az is, hogy sejtése beigazolódott.

„Teljesen mindegy milyen nemű a babánk, csak egészség legyen!!! Azért nem tagadom, az elsőnél titkon fiúban reménykedtem, most pedig kislányban.. @bakosgergely nem tudom melyikünk lepődött meg jobban...” – írta az énekesnő a videóhoz, amit akkor tud megtekinteni, ha ide kattint.

Fenyő Miklós

Mozgalmas, koncertekkel, ünnepléssel teli időszakon van túl Fenyő Miklós, aki a Borsnak adott interjújában részletesen mesélt arról, hogyan tekint az életére.

„Nagyon-nagyon szerencsésnek gondolom magam.

A sorstól én annyi jót, és annyi örömforrást kaptam, amellyel nem könnyű együtt élni,

helyén kell tudni kezelni. Megpróbálom visszaadni azt a szeretetet, amit kapok az emberektől és úgy értékelni, hogy ez nem feltétlen természetes, hogy így van, így lett. Nem lehetett ezt előre tudni 55 évvel ezelőtt, de valahogy mindig ezt kaptam az emberektől. Párhuzamot tudok húzni egy régi 10-15 fős házibuli és egy nagy sportcsarnokban való fellépés között. Ötvenöt éven át azt éreztem, hogy ha én a színpadra odaállok, és meg akarom mutatni azt, mi mindennel tartozom ennek a közönségnek, és mi mindent szeretnék én adni, akkor ők mindig követnek és velem vannak. A közönség reakciója ösztönös, annak mindig nagyon kell hinni” – magyarázta a lapnak a rock and roll sztár.

(Borítókép: Árpa Attila. Fotó: TV2)