Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Pumped Gabo egyik legújabb bejegyzésében felköszöntötte a 2011-ben elhunyt Aziz Sergeyevich Shavershian oroszt testépítőt. Pumped számára a mai napig motiváló a férfi személye.

Isten éltesse az egyik legnagyobb inspirációmat, Zyzzt! Ma lenne 34 éves, már sajnos nincs velünk, de a bulikban, az edzések során nagyon is velünk van

– írta bejegyzésében.

  • Sofia Vergara és Heidi Klum közös videójuk alapján jó barátságot ápolnak egymással. Legutóbb neonszínű ruhájukat mutatták meg a fotósoknak, amikor észrevették, hogy éppen lekésték a liftet, amelyet az utolsó pillanatban próbáltak meg visszahívni.
  • Nick Jonas és Priyanka Chopra idén januárban mutatták meg kislányukat először a nyilvánosságnak. A pár életében nagy szerepet töltenek be a koncertek, amelyekre gyakran lányuk nélkül mennek el. Így tettek legutóbb is, ám a színésznő egy humoros videóban azt mondta: úgy érzik, lassan kinőnek a szombat esti bulikból.
  • A farmer az idei évben ismételten visszatér majd a divatba, ennek pedig Horváth Gréta rendkívül örül. Az influenszer legújabb Instagram-bejegyzésében mutatta meg kedvenc darabját, amely egy bőszárú nadrág.

Nagyon nosztalgikus hangulatban érzem magam. Egyszerűen imádom, hogy újra divatos a bővebb fazonú farmer

– írta Horváth.

  • Dwayne Johnson gyakran osztja meg a rajongóival, hogyan játszik a lányaival. Az 50 éves színész azt is bátran hagyja, hogy gyerekei az egész fejét bekenjék rózsaszín rúzzsal és hogy kifessék a körmeit. Johnsont állítása szerint az sem zavarja ilyenkor, ha hirtelen egy Zoom meetingen kell részt vennie. Így történt ez legutóbb is, de a színész elárulta, hogy ez alkalommal inkább lemondta az értekezletet, hogy több időt tölthessen a lányaival, meg persze, hogy legyen ideje lemosni a sminket.
  • Till Attila a napokban az első sorból élvezte barátja, Majka koncertjét. A műsorvezető egy rövid videóban engedett betekintést a rapper fellépésébe és annak is hangot adott, hogy mennyire jól érzi magát.
  • Selena Gomez korábban is festette már szőkére a haját, de végül visszatért a barna színhez. Nem kizárt azonban, hogy idén nyáron ismét világos tincsekkel láthatjuk majd őt, ugyanis legújabb Instagram-bejegyzésében egy korábbi szőke fotót posztolt magáról és azt ígérte, hogy izgalmas dolgokkal készül a nyárra.

(Borítókép: Selena Gomez. Fotó: Getty Images)