Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Nádai Anikó és szerelme egy romantikus vacsorán vett részt, ahol belekóstolhattak hét ország gasztronómiai kínálatába. A közzétett fotó kapcsán a követők megjegyezték, hogy a műsorvezető arca mintha eltérne a megszokottól, majd azzal vádolták, hogy photoshoppal manipulálja a képeit. A kétgyermekes édesanya végül hozzászólásban reagált a támadásokra.

A kép valószínűleg a háttér miatt tűnik szerkesztettnek vagy úgy, mintha filtert használtam volna. Storyba feltettem az összes “eredeti” képet

– írta a műsorvezető.

  • Meggyes Dávid is meglocsolta szerelmét, Stana Alexandrát húsvét alkalmából. Az üzletember a verset is leírta a követőinek, amelyet elmondott.

Verset nem mondok, mondjanak a kicsik, locsolni jöttem, meg inni egy kicsit.

  • Krausz Gáborék továbbra is a házuk felújításán dolgoznak. A séf legújabb bejegyzésében azt is megmutatta, hogy kislányuk is besegített a renoválásba.
  • Curtis kisfiával az oldalán indult el locsolkodni húsvéthétfőn. A rapper természetesen az édesanyjához is ellátogatott.
  • Metzker Vikit sem kímélték a locsolók. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szódavízzel öntötte le férje és annak barátai.
  • Feng Ya Ou nemcsak a szerelmének, de meg nem született kisbabájának is elmondott egy verset.
  • Majka és Till Attila régóta jó barátok, így nem meglepő, hogy nemcsak a képernyőn, de a magánéletben is imádják cukkolni egymást. A rapper nemrég megosztott egy fotót legutóbbi koncertjéről, amelyen Tilla láthatóan nagyon jól érezte magát.

Keresem ezt a középkorú rajongómat!! Elküldte nekem a koncert után az alsóneműjét, és szeretném neki visszaadni. Ha valaki ismeri kérem segítsen...

– viccelődött Majka.

  • Sarka Kata Amerikában, pontosabban Miamiban tölti a napjait. A műsorvezető hazai tájakra és külföldi vidékre egyaránt szeret utazni, ezúttal azonban nem árulta el a követőinek, hogy mi célból szelte át az óceánt.
  • Tóth Andi minden héten megmutatta a követőinek, hogy milyen szerelésben láthattuk őt a Sztárban Sztár műsorában. Sok követője nem ért egyet az énekesnőt öltöztető stylisttal, így az Tóth számos negatív kommentet kap a bejegyzései alatt. A ráadott szetteken kívül sokan bírálják továbbá a műsorban nyújtott értékelői teljesítményét, a legtöbben ugyanis nem tartják pártatlannak. Mások szerint Tóth egyszerűen csak észreveszi a versenyzők fejlődését és ennek hangot is ad.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)