Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Rúzsa Magdi és Horányi Juli

Hasonló videoklippel rukkoltak elő rövid időn belül, ezért plágiumgyanú miatt teljesen összefeszült Rúzsa Magdi és az X-Faktor korábbi győztese, Horányi Juli. Utóbbi azt nehezményezte, hogy a két klip, vagyis az Elmegyek és a Sebzetten ugyanazon a helyen készült, ugyanazokkal a kellékekkel.

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyanolyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, amivel vezet, az autóval, a lángokkal” – vetette oda Horányi, majd kommentben megjegyezte: „A gyártó cég azonos, itt lehet a kutya elásva.”

@horanyijuli Copy-paste-elték a klipem, nagyon ki vagyok akadva! 🤬 #enekesno #enekesnovagyok #horanyijuli #sebzetten #nekedbeeeeee #nokentazeneiparban #kivagyokakadva #durvasztori ♬ eredeti hang - Horányi Juli

Rúzsa azonban nem hagyta szó nélkül, hogy plágiummal vádolják.

„Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos. A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a YouTube előtt töltöm az időm.) Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenestre igyekszem higgadtan és a Krisztusi példát követve lereagálni a dolgot.”

Csobot Adél

Komoly döntést hozott a magánéletét illetően Csobot Adél. Bár a sztárok élete általában egy nyitott könyv, az énekesnő néhány évvel ezelőtt úgy döntött, hogy nem oszt meg magáról mindent. Istenes Bencével közös gyermekeit sem mutatja meg.

„A felelősség tudatosítása jelenleg nagyobb kihívást jelent, mint hogy megtaláljam az egyensúlyt, mutassak is valamit az életemből a követőknek, de közben ne lépjek át egy határt. Utóbbi egy tudatos döntés része, amit együtt hoztunk meg Bencével. Nem mutatjuk a gyerekeinket, és a magánéletünknek is csak bizonyos részeibe engedünk betekinteni. Azóta nincs kérdés, mennyire okoz nehézséget, ez a mi döntésünk, és teljesen természetessé vált az életünkben” – nyilatkozta a Glamournak.

Nádai Anikó

Konfliktusoktól sem mentes az RTL Az álommeló című üzleti realityje, melyben Nádai Anikó, Gáspár Laci, és Nyári Dia is feltűnik. Azért látogatták meg Balogh Levente elnöki asszisztens-jelöltjeit, hogy kampányfilmet forgassanak velük, ám Nádai – megelégelve az egyik versenyző stílusát – egy ponton otthagyja a stúdiót.

„Szervusztok. Minden jót! Hát nem gondoljátok, hogy majd én érzem magam kellemetlenül? Már bocsássatok meg! (...) Nem engedheti meg magának azt, hogy ilyen stílusban beszéljen az emberekkel!” – akadt ki műsorvezető az előzetesben, amit az nlc.hu vett észre.

Cinthya Dictator

Időnként túlságosan is fél a haláltól, ezért megesik, hogy aludni sem tud Cinthya Dictator. A fotóművész a Probléma Hajóssal és Márkóval című YouTube-on futó műsor vendégeként beszélt szorongásáról, ami miatt korábban több hónapot töltött pszichiátrián.

„Én minden nap gondolok a halálra. Minden este, mikor az ember lefekszik... a saját gondolataival van. Amikor nem olvasok róla, nem beszélek senkivel, akkor este nagyon erősen szokott jönni. Emiatt nem is tudok aludni, a gyomorszájamban ott a nyomás” – magyarázta a híresség, akinek szavait az nlc.hu idézte. kiemelte: szülei elvesztésétől is retteg, ezért minden reggelt azzal kezd, hogy utánajár, vajon jól vannak-e. Ezért vívódik a gyermekvállalással is.

Zalatnay Sarolta

A közeljövőben életrajzi film készülhet Zalatnay Saroltáról. A 75 éves énekesnőnek arról is van elképzelése, ki lenne a legtökéletesebb választás a főszerepre, írja a 24.hu.

„Van egy aláírt ígérvényem most már az életemről szóló filmre, amit ha minden igaz, akkor el fogunk kezdeni forgatni június-július tájékán. Fiatalkori énemre, mivel hasonlóképpen éli az életét és viselkedik, ezért Tóth Andira gondoltam” – mondta Zalatnay a TV2 Tények Plusz című műsorában.

Nyertes Zsuzsa

Közel ötven együtt töltött év után hivatalosan is összeköti életét párjával Nyertes Zsuzsa. A színésznő kezét a szerelme, Attila csupán négy évvel ezelőtt kérte meg. Közös lányuk, Zsuzsó már 30 éves.

„A polgári esküvő számunkra nem fontos, az viszont igen, hogy Isten színe előtt is örök hűséget fogadjunk egymásnak. Tizenhat éves korom óta Attilával vagyok együtt, és katolikus hívőként elengedhetetlen, hogy felvegyük a házasság szentségét. (...) Túl a hatvanon már nem szeretnék vicc tárgyává válni. Azt gondolom, az én koromban nem kell nagy csinnadrattát kerekíteni egy ilyen esemény köré. Nem szeretnék habos-babos esküvői ruhát, sem óriási lagzit; ezt meghagyom a fiataloknak és a lányomnak, aki – reményeim szerint – hamarabb áll oltár elé, mint mi az édesapjával. A mi esküvőnk időpontja még nincs eldöntve, de biztos, hogy nem a médianyilvánosság előtt fogunk egybekelni” – mondta a Blikknek.

(Borítókép: Csobot Adél, Tóth Andi. Fotók: Index/Papajcsik Péter)