Tóth Gabi rövid üzenetben gratulált Krausz Gábor és Mikes Anna győzelméhez a Dancing with the Stars című műsorban. Úgy tűnik, az exházaspár tagjai elásták a csatabárdot.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre bombaként robbant idén nyáron. Az egykori szerelmesek kapcsolata az énekesnő hűtlensége miatt érhetett véget, ám Tóth később egy hosszabb videóban vallott arról, hogy közel egy évig dolgoztak a házasságukon, amit végül nem sikerült megmenteniük. Közös kislányuk, Hannaróza nevelését a történtek ellenére is nagy egyetértésben végzik.

A pár tagjai között több hónapon át ment a burkolt üzengetés, szinte minden rezdülésükre keselyűként ugrottak a különböző médiumok. A főbb fordulópontokról a Velvet is beszámolt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor a szakításuk után még szerepelt is egymás mellett a TV2 Séfek séfe című műsorában, ám az adást még a botrány kirobbanása előtt vették fel. Azóta Tóth Gabit a Sztárban sztár leszek! mentorszékében láthattuk, míg Krausz a Dancing with the Stars című táncos showműsorban lépett hétről hétre színpadra Mikes Anna táncos oldalán. A sztárséfet és partnerét a másfél hónapig tartó versengés során rendre összeboronálták a rajongók, sokan még egy csókot is beleláttak az egyik produkciójukba. Mikes Anna egy nyilatkozatában a nézők fantáziájára bízta a történteket. A műsor tegnap esti fináléjában végül Krausz és Mikes került ki győztesen, maguk mögé utasítva T.Danny és Lissák Laura, valamint Marics Peti és Stana Alexandra párosát.

Köszönünk mindenkinek mindent, aki minket támogatott. Valóban több volt, mint egy tánc

– fogalmazott sejtelmesen Krausz Gábor. Táncpartnere hozzátette, álmukban sem gondolták, hogy ők nyerik meg az évadot. Sőt korábban mindketten azt nyilatkozták, hogy bárhogy is alakul az este, ők már mindenképpen jutalomjátékként élik meg az utolsó fellépést.

Krausz Gábor és Mikes Anna győzelméhez Tóth Gabi is reagált egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben, amelyet ide kattintva tud megtekinteni.

Gratulálok nektek!

– írta a párosról készült fotóhoz, betaggelve rajta Krauszt és Mikest.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)