„Direkt lehúzó cikkeket írtok, hogy kattintsanak az emberek és hergeljétek őket ellenünk” – fakadt ki az énekesnő, aki úgy érzi, hogy a közéleti portálon megjelent cikkek szándékosan az ő lejáratására készülnek.

Az elmúlt hónapokban sokat lehetett hallani Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bencének az Egy a ritmusunk címmel készülő táboráról. Az énekesnő eddig a rendezvényről azt hangoztatta, hogy a zene, a tánc és az íjászat áll majd a középpontban, de egy friss riportból kiderül, hogy ennél többről van szó.

A táborozók rendelkezésére áll majd ugyanis Abkorovits Róbert coach is, akinek Tóth Gabi egy hónappal ezelőtt emlékezetes posztban mondott köszönetet, és aki próbál majd minél többet tenni a gyerekek tartós lelki jóllétéért.

Tulajdonképpen ez az egyik legfontosabb eleme a tábornak, hogy az ő lelki állapotukkal és mentális hogylétükkel tudunk itt foglalkozni

– fogalmazott Tóth Gabi.

„Lehetőség lesz Robival, egy profi NLP coach-csal megbeszélni ezeket a traumákat és oldani a szorongást, hogy később már ne kelljen a gyerekkori nehézségeket magukkal cipelniük” – tette a hozzá.

Egy közéleti portál ekkor nézett utána annak, hogy pontosan miről is van szó és mi az az NLP, ami a gyerekeknek szóló tábor legfontosabb eleme lesz.

A portál hosszasan fejtegeti, hogy az NLP „felvetései nem tarthatók sem elméleti, sem gyakorlati szempontból, és ezért az áltudományok közé sorolják” a szakértők.

(Akit részleteiben érdekel a téma ITT elolvashatja a cikket.)

Tóth Gabi, most 24 óráig elérhető Instagram-történetében akadt ki a lapra.

Szégyelljétek magatokat és igenis, ha még egy ilyen cikk meg fog jelenni, akkor jogi útra fogom vinni az ügyet.

Mostantól nem fogom hagyni magamat, ki fogok állni és el fogom mondani, hogy direkt lehúzó cikkeket írtok, hogy kattintsanak az emberek és hergeljétek őket ellenünk. Olyan emberek ellen, akik próbálnak jó dolgokat tenni” – fogalmazott a Bors szerint.

Elképesztő gátlástalan módon manipuláljátok az embereket és alkalmazzátok a karaktergyilkosságokat folyamatosan, amíg olyan szinten hiteltelenítetek el embereket, hogy munkájuk nem lesz

– tette hozzá az énekesnő, aki szerint a közéleti portál nagyon gyakran próbálja meg lejáratni őt.

Majd kifejtette, hogy a sok nehézség ellenére igyekeznek arra koncentrálni, hogy jó legyen a tábor.

„Egy dolgot nem tudtok elvenni tőlünk. Az pedig az, hogy mi jövő héten egy telt házas gyermekekkel együtt lélegző, közösségépítő, szép és fontos értékeket közvetítő tábort fogunk létrehozni. Milliónyi mocsok cikket hozhattok le rólunk. Nem fog működni, hiába próbálkoztok, mert mi meg fogjuk csinálni és tele lesz szeretettel, értékkel ez az egész. Úgyhogy mindenetekkel megpróbálhatjátok lehúzni, de nem vehetitek el tőlünk a közösen, valóságban megélt fontos értékeket” – zárta videóját.

(Bors)

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)