Hírösszefoglalónkban még: Dévényi Tibor önként vonult kórházba, mert fájdalmai miatt már bottal sem tudott járni, Kárász Róbert szívét egy nála 14 évvel fiatalabb rendezőnő rabolta el.

Dévényi Tibor

Az ország „Tibi bácsija” sokkolta a rajongóit, amikor kiderült, hogy önként jelentkezett be egy budapesti kórházba. A híres lemezlovas évek óta térdfájdalmakkal küzd, és már csak bottal tudott közlekedni, ám a sok fekvés és pihenés az izmait is meggyengítette.

Az ősz beálltával azonban úgy döntött, hogy most a saját egészségét helyezi előtérbe, és egy több hetes kezeléssorozattal próbálja rendbe hozni magát, hogy újra teljes erőbedobással léphessen színpadra.

Már a jövő évi Campus Fesztiválra is felkértek, és nem akarok lemondani a fellépésekről csak azért, mert nem tudok lábra állni

– árulta el Dévényi Tibor, aki most izomstimuláló gépekkel, gyógytornával és masszázzsal készül arra, hogy visszanyerje régi formáját. A legendás DJ biztosította rajongóit, hogy bár a következő heteket kórházban tölti, ez nem azt jelenti, hogy más egészségi problémái is lennének, egyszerűen csak nem hajlandó engedni, hogy a térdfájdalmai miatt feladja a színpadi jelenlétet.

Kárász Róbert

A Blikk információi szerint Kárász Róbert ismét boldog párkapcsolatban él, méghozzá a nála 14 évvel fiatalabb Baska Barbarával, aki operatőrként és rendezőként dolgozik. Bár még nincs fél éve, hogy a tévés és a párja egymásra találtak, azóta elválaszthatatlanok, és már a nyilvánosság előtt is büszkén vállalják kapcsolatukat. A romantikus fotóik között több is van, ami a tengerentúlon, New Yorkban és a Niagara-vízesésnél készült, ahol Barbara édesapjáról, Baska József művészről készült dokumentumfilmjét mutatták be.

A szerelmesek közös utazása csak megerősítette kapcsolatukat, Kárász pedig egy posztjában elismerően nyilatkozott párjáról, mondván, hatalmas büszkeség számára, hogy Barbara díjnyertes filmjét egy ilyen rangos helyszínen mutathatták be. A rajongók máris imádják őket együtt, hiszen a fotók és bejegyzések alapján látszik, hogy Kárász újra rátalált a boldogságra.

A Blikk információi szerint, bár a kapcsolatuk még friss, Kárász Róbert úgy érzi, hogy Barbarában megtalálta azt a társat, akire mindig is vágyott. Ismerőseik szerint a tévés már most azon gondolkodik, hogy a jövőjüket együtt tervezzék, annak ellenére, hogy Barbara két kisgyermeket nevel az előző házasságából. Barátaik szerint Kárász élete új lendületet kapott, és nem lepődnének meg, ha a kapcsolatuk hamarosan még komolyabbá válna.

Csányi Sándor

Csányi Sándor és Tenki Réka 12 éve házasok, de még ők sem gondolták volna, hogy a színpadon való közös munka ilyen nagy kihívás elé állítja majd a kapcsolatukat. A színész és a színésznő 2022 óta dolgozik együtt A döntés című darabban, amelyben Csányi nemcsak játszik, de rendezőként is irányítja feleségét. Egy nemrég adott interjúban őszintén meséltek arról, milyen nehézségeket okozott ez a helyzet a mindennapjaikban.

Majdnem elváltunk. Ez változásnak számít?

– válaszolta Csányi Sándor egy kérdésre, amikor arról faggatták, hogyan hatott a kapcsolatukra a közös színházi munka. Kiderült, hogy sokszor a színpadon kezdődő vitákat hazavitték, és még otthon sem tudtak szabadulni a konfliktusoktól. „Nem az a baj, hogy beleszólsz, hanem az, hogy otthon is és itt is” – tette hozzá Tenki Réka.

A színész-rendező elárulta, hogy a felesége sokszor jobban bírta a feszültséget, mint ő maga. Bár a közös munka alatt számos nehézségbe ütköztek, végül mindketten arra a következtetésre jutottak, hogy ez erősítette a házasságukat.

A konfliktusok nem azért vannak, mert két külön irányba megyünk, hanem mert ugyanazt szeretnénk elérni

– fogalmazott Tenki Réka, aki szerint a darab során szerzett tapasztalatok csak még közelebb hozták őket egymáshoz.

Csányi Sándor azt is elmondta, hogy annak ellenére, hogy néha komoly viták voltak közöttük a darab kapcsán, örömmel dolgozik együtt feleségével, és még a munka is inkább egy különleges közös időtöltést jelent számukra. „Más egy normál élet, amikor mindennapi dolgokat kell intézni, és más az, amikor – még ha munka is – négy órát nyerünk kettesben. Vannak, akik múzeumba járnak, mi meg közösen próbálunk” – zárta gondolatait a színész.

Berki Mazsi párja

Berki Mazsi és Kajári Zoltán immár két éve alkotnak egy párt, de csak most vállalják először a nyilvánosság előtt is közös életüket, méghozzá az RTL új évadában induló Nyerő Páros című műsorában. A szerelmesek azért mondtak igent a felkérésre, mert így végre kettesben tölthetnek egy kis időt, hiszen otthon három gyermekkel élnek egy mozaikcsaládban.

Mazsi kislánya, a 2022-ben elhunyt Berki Krisztiánnal közös Emma, mindössze nyolc hónapos volt, amikor találkoztak, de Zoltán hamar elfogadta őt és szeretettel neveli.

Az elején nehéz volt mindenkit összecsiszolni, hiszen mindketten puttonnyal érkeztünk.

Azt is megfogadtam korábban, hogy olyan nővel nem kezdek, akinek gyermeke van, de Mazsi mindent felülírt” – árulta el Zoltán. Hozzátette, hogy a korábbi tapasztalatai segítettek neki abban, hogy miként viszonyuljon a kislányhoz, hiszen az előző kapcsolatából született lányának édesanyjánál is hasonló helyzetben volt. „Amikor a lányom édesanyjával összejöttünk, neki már volt egy kisfia, akit sajátomként nevelek.

Emma is egyre közelebb kerül hozzám, előfordult már, hogy apának hívott, de máskor Csá-Csá-nak szólít

– mesélte mosolyogva Zoltán.

Mazsi büszkén számolt be arról, hogy párja nemcsak a mindennapi teendőkben segít, de ha kell, viszi Emmát a bölcsődébe, amíg ő edz. „Jelenleg heti hétszer edzem a Hell Boxing Kings versenyre, így Zoli hatalmas segítség. Jó érzés tudni, hogy számíthatok rá, és mellette még a gyerekek körüli feladatokat is meg tudjuk oldani.”

Zoltán elárulta, hogy néha megfordul a fejében, milyen jó lenne egy közös gyermek is, de a jelenlegi helyzetükben ez egyelőre nem reális. A munka és a gyereknevelés miatt nem sok idejük marad egymásra, ezért különösen örültek a Nyerő Páros felkérésének, hiszen így végre huzamosabb ideig csak egymásra figyelhettek.

„Olyan volt, mint egy közös nyaralás. A műsor alatt rengeteg időt töltöttünk együtt, és a közös élmények csak még inkább megerősítették a kapcsolatunkat” – árulta el Mazsi, aki a forgatás után úgy érzi, hogy Zoltánban megtalálta azt a társat, akire mindig is vágyott.

Sallai Nóra férje

A Blikk számolt be elsőként arról a szomorú hírről, hogy Sallai Nóra kisfia, Bende, életét vesztette az autóbalesetet követően. A gyermeket már a helyszínen újra kellett éleszteni, de napokig tartó küzdelem után a kórházban feladta a harcot. A színésznő állapota továbbra is kritikus, férje a Tényeknek nyilatkozva elmondta, hogy bár minimális javulás tapasztalható, Nóra még mindig súlyos állapotban van, és az intenzív osztályon kezelik. Hosszú út áll előtte, mire újra lábra állhat.

A család egy irányított véradást szervezett, hogy ezzel is támogassák Nóra gyógyulását. Kovács Panka színésznő az RTL Híradónak azt mondta, mindenkit arra buzdít, aki teheti, hogy adjon vért, mert Nórának most nagy szüksége van a segítségre.

A baleset körülményeit még mindig vizsgálják a szakértők. Kozma Tamás ügyvéd szerint előfordulhat, hogy mindkét sofőr hibázott, de ha bebizonyosodik, hogy a BMW vezetője a megengedett sebesség kétszeresével közlekedett, akkor a felelősség nagy része rá hárulhat, és akár 5 év börtönbüntetést is kaphat. A rendőrség jelenleg a szakértői véleményekre vár, hogy kiderüljön, pontosan ki okozta a tragikus balesetet.

(Borítókép: Sallai Nóra. Fotó: Velvet)