horoszkóp

Kölcsönhegedűvel villog a csóró celeb

2009.03.22. 00:00
Edvin Martonnak autóra se futja, Molnár Anikó átlagfizetésért celebkedik, Rod Stewart pedig a fián filléreskedik. A Woman of the Year helyezettjének, Talmácsi Gábornak pedig állítólag a rajongói gyűjtenek tartalék motorra. A hét csóró lúzerei, akik ellen nem indult vagyonosodási eljárás. Még. Elérte a válság a celebszférát?

Pontosítás

Nem a magyar államé Edvin Marton Stradivari hegedűje, hanem egy svájci banké - pontosították többen is az információt, ami bejárta a magyar sajtót, szerepel a hegedűs wikipedia-oldalán, sőt még BMG-s biográfiájában is. A Stradivari egy svájci banké, az államtól egy Testore-hegedűt kapott, ami szintén értékes, de mégsem egy Stradivari.

A csóró celebek versenyében legalább a dobogóra esélyes Edvin Marton, aki valamilyen úton-módon ugyan egy, a magyar államtól élete végéig kölcsön kapott Stradivarin hegedál céges partikon, meg Oroszországban is, mégse futja neki egy rendes autóra. Előbb egyBissau-guinnea-i Nissan 350Z-vel nyomult, ami nem volt az övé, később egy nem turbó, használt, Amerikából Szlovákiába importált Porsche 911-est kapott kölcsön, hogy legyen mivel fellépésről fellépésre vánszorognia.

439677 6490625d04bf42090323efef9ea4ed42 o

Molnár Anikó szintén nem hagyható ki a lúzerversenyből, hiszen évek óta csak panaszkodik, hogy csinál ő mindent, még egy Angelóval is összejött, és erotikus műsorokat adtak, mégse tejel senki neki úgy, ahogy illene. Talán most, hogy Havas Henrik könyvet ír róla, majd elérkezik a kánaán, és nem egy átlagfizetésből kell tengődnie, mint most. Elég ez a főlúzerséghez, vagy kellene még egy kölcsönhegedű?

Talmácsi „Szponzor ing” Gábor régi kedvenc, pedig világbajnok, most mégis arra, gyűjtenek jó nevű menedzsere segítségével, hogy majd a rajongók dobnak össze neki egy motort arra az esetre, ha a csapatától kapottat összetörné. De legalább elnyerte a legsármosabb férfi címét a Glamournál . Úgy látszik a sárm nem magasság-függő. Mennyivel jobban járt Edvin Marton. Stradivari van a raktáron, viheti, tartalék versenymotorból viszont üres raktár.

Joshi Barat, aki három másodpercig volt Süsü farka, még a múlt hétről maradt, hiszen akkor derült ki, óránként 14 ezer forintba kerül vele egyprivát beszélgetés , ami állítólag hihetetlen jövedelemhez juttatja. Lúzersége mégis abban nyilvánul meg, hogy azt mondja, nem emelt árat, amióta műsora van a tévében, csak a sor lett hosszabb. Ráadásul életében csak két nővel feküdt le. A többivel nyilván állva csinálta.

inx 07

Fut még persze Foxy és Koroknay Géza, az előbbi arról ismert, hogy 104 kiló és modell, az utóbbi, hogy Clint Eastwood magyar hangja, ketten együtt pedig arról, hogy seggtetoválással jegyezték el egymást a héten, de, hogy ebből hogyan lesz pénzük, az nem világos. De legalább az tiszta, hogy az önmagában még nem jelent semmit, hogy valaki, valamikor Clint Eastwood szinkronhagnja volt.

Heti kedvencünk Rod Stewart, aki azért nem csóró, vagyonát úgy 100 millió fontra becsülik, mégis visszakérte alkoholista fiától ötezer fontos tartozását. Mellette még Ganxsta Zoli, aki romantikus érzelmeit legszívesebben készpénzzel fejezi ki .

Hát ennyi. Döntsék el, ki a leglúzerebb, pedig egiykük ellen sem indult vagyonosodási vizsgálat, vagy nem szivárgott ki.