A terítőben bálozó Boglárka, a két kamera által is megalázott Tünci, az orrát törő, lépcsőre ültetett Györgyi? Netán Schobert Nobert, aki emberi arcával magyarázza, miért készül a Nagy fogyás elvesztésére? Vagy valaki külföldről? Például Cher, aki húsz év után, új lemeze előtt ébredt rá, hogy annak idején megvolt neki a Tom Cruise, vagy Amy Winehouse, aki nem mehet Amerikába, esetleg Pete Doherty, aki már fillérekért is fellép? A Velvet olvasói döntenek.

Újabb gyenge hét áll a hazai celebvilág mögött. Az Operabálon meglepő módon berúgtak a megjelenők, akik ugyan egyre trendibben öltöznek a Lakatos Márk által elképzelt világhoz képest, mégis képesek extrém dolgokat produkálni. Így Csősz Boglárka, aki egyebek mellett a „nemzeti szépségverseny” háziasszonya címig bírta vinni, a bálba viszont egy csipketerítőben érkezett, ami alig takart volna, ha lett volna mit.

Kiszel Tünde ezen a héten, úgy tűnik, nem saját akaratából került szopóágra. Élő adásban annyira megalázták a magyar MTV-n, hogy perrel fenyeget, amit nyilván sosem vált be, a juj.hu pedig rajtakapta, amint kísérője kezére teszi kacsóját, és még azt is megkérdezték tőle: ezt így most hogy. Reméljük Hunor hamar felépül, és helyreáll a világ rendje, A kortalan Tünci ismét párjával villant.

A próbálkozók között feltűnik még Gáspár Laci, aki a Claudia-showig azt sem tudja, kivel és hol lakik, mert köti a szerződése.

Esélyes ugyanakkor Nagy fogyás Zsófi, és sleppje, Keleti Györgyivel és bátyjával, a tavalyi Mr. Gay Hungary-val az élen, akik borzalmas megaláztatást éltek át. A lépcsőre ültették őket, miközben a közjegyzőnél árulkodó Zsófi bocsánatot kért parasztkodásai miatt Béres Alexandrától. , valamint Schobert Norbert, aki előre megmagyarázza, miért nem nyerhet az ő embere: mert Ő nem akarja. Lehet, hogy a Nagy fogyás az elmúlt fél év lúzersége, úgy ahogy van?

De nem, és nem és nem. Csézy mindent visz, valószínűleg, mert sikeresen továbbjutott az Eurovíziós dalfesztivál döntőjébe, aminek az a tétje, hogyha nyer, Magyarországnak kell rendeznie a következő évi döntőt. Szerencsére ez a veszély nem fenyeget.

Még az a mázli, hogy van Tilla, mert először megfogalmazta a férfi-nő viszony esszenciáját, miszerint: „minden lánynak kell egy apuci, aki gondterheltté teszi” – majd elismerte, zavarában fordította filmje központi gondolatát félre, merthogy az úgy hangzik: „minden lánynak kell egy apuci, aki gondtalanná teszi”. Hát mit titkol Herr Freud?

És persze pályázik még a teljes külföldi celebvilág, akik közül Britney Spears-t kihagyjuk, mert már a részvét kategóriája, ellenben feltűnt Cher, akinek valószínűleg elfogyott a pénze, hogy új albumot ad ki, és ezért még azt is bevallja, hogy dugott Tom Cruis-zal? És Amy Winehouse is, aki az elmúlt pár év legjobb hangja, meg Pete Doherty, aki szintén jobb sorsra érdemes.

Már csak egy rendes drogos hiányzik a magyar celebek közül, és bevezetjük az eurót.