horoszkóp

A.N. Smith utálta, de csinálta a szexet

2007.03.22. 16:58
Két titkos napló került elő a halott playmate hagyatékából, melyeket most elárvereznek: kiderül belőlük, hogy bár utálta a szexet, de azért kapcsolatuk idején megcsalta milliárdos férjét. Ezzel pedig lehet, hogy most elvágta kislányát az örökségtől.

Az e-Bay internetes aukciós portálon darabonként egymillió dollárért árverezi a Universal Rarities aukciósház a 39 évesen elhunyt Anna Nicole Smith különleges relikviáit: két titkos naplót, amelyeket a Playmate még Howard Marshall olajmilliárdossal kötött házassága alatt írt.

Szappanopera abortusszal

Az 1992-től a férj 1995-ös haláláig íródott két füzetben Smith szinte mindent leír, ami foglalkoztatta: hogy milyen tablettákat szed, hogy egy szeretőjétől kapott először altatókat, hogy sokszor eszméletlenre itta magát, amikor anyjával bulizni mentek, és hogy mennyire szereti fiát, Danielt.

Klikk!

Azt is bevallja, hogy elege van a szexből. "A szerelmi élete ugyanúgy kész cirkusz volt, ahogy az egész élete" - mondja Thomas Riccio, az aukciósház képviselője a dokumentumokról. "Utálom, hogy a pasik mindig csak szexelni akarnak. Utálom a szexet" - idézi Smith-t. Ennek ellenére azonban - a naplók tanúsága szerint - Smithnek a Marshallal való 1991-es megismerkedésük után is egy egész sor szeretője volt, sőt 1992-ben egyiküktől teherbe is esett. Akkor úgy döntött, nem tartja meg a gyereket: "Csak abban hajlandó támogatni, ha megcsináltatom az abortuszt.Ha máshogy döntök, lelép" - írja a férfi lehetséges reakcióiról. "Akkor meg egyedül maradok. Azért ez elég gáz. Félek."

Az 1992 és 1994 közt íródott első naplóban Smith bevallja, eleinte mennyire idegesítette, amikor kapcsolatuk kezdetén Marshall napjában akár hússzor is felhívta. A nála több mint hatvan évvel idősebb milliárdossal Smith 1991-ben abban a houstoni sztriptízklubban ismerkedett meg 1991-ben, ahol akkoriban táncosnőként dolgozott. Marshall 1994-ben feleségül vette, Smith pedig eközben a névtelen sztriptíztáncosnőből a világ egyik legismertebb Playmate-je lett.

"Lapról lapra kiönti a lelkét, és ezt hihetetlenül izgalmas olvasni" - mondja az anyagról Thomas Riccio, az árverezőt képviselő Universal Rarities aukciósház részéről. "Mint egy szappanopera: az ismeretlenségből a sikerig".

Szerelem a tüdőgyulladás idején

Később, az 1994-től Marshall 1995-ös haláláig íródott második naplóban azonban már gyengéden és szeretettel ír a férfiról. "A férjem nagyon beteg. Minden egyes órám arról szól, hogyan tudnám minél jobban könnyíteni az életét" - írja egy helyen. Máshol arról mesél, hogyan etette és ápolta a nagybeteg férfit, és hogyan imádkozott férje fájdalmainak könnyítéséért. A naplóból az is kiderül, hogy Marshall súlyos tüdőgyulladása utáni gyors felgyógyulását isteni ajándéknak tartotta, és hogy úgy érezte, ez az esemény még közelebb hozta őket egymáshoz.

"Ezerszázalékosan elkötelezett volt iránta, a második naplóból kiderül, mennyire szerette" - kommentálja Riccio a feljegyzéseket.

Eredeti dokumentumok a szemétből

Az e-Bayen közölt ismertető szerint "nem tudni, mennyire a nyilvánosságnak szánva írta ezeket Anna, vagy valóban a saját érzéseit fogalmazta meg, a nyertes licitáló ezt majd maga eldöntheti. Mint ahogy tévés valóságshowja, úgy ezek a naplók is őszinte próbálkozásoknak tűnnek, hogy dokumentálja az életét, még ha a drámai történések mellett gyerekes szófordulatai (és helyesírása) sokszor inkább önnön paródiájába fordítják az erőfeszítéseit".

Kattintson!

Az aukciósház megbízója, Smith bahamai házszomszédja azt állítja, a playmate halála után kidobott holmik közt találta a két füzetet. Mivel a naplók mellé eredetiségi igazolást is mellékelnek, így a licitálóknak nincs okuk kételkedni a dokumentumok valódiságában.

Kislányának sokba kerülthet

Anyja titkos naplóinak előkerülése azonban vélhetően nem jön jól kislánya számára: a Marshall-örökségért folyó perben, melynek Smith halála után egyetlen leszármazottja, a most féléves Daniellynn a kedvezményezettje, új fejleményeket hozhat, hogy Smith a házasság alatt megcsalta a milliárdost.

Eközben a millió dolláros bébiért folyó apasági perben is van új fejleményt: kedden végre elrendelte a bíróság a DNS-vizsgálatot, amit az egyik apajelölt, Larry Birkhead eddig eredménytelenül próbált elérni. Szemtanúk szerint a tárgyalóteremből távozóban látványosan örült az ítéletnek: ökleivel a levegőbe bokszolt, és ugrándozott. Smith testéből halála után már vettek DNS-mintát, most az állítólagos apáknak kell leadniuk a sajátjukat, a bíróság pedig felszólította a jelenleg a kislányt nevelő Howard K. Sternt - szintén apajelölt -, hogy jelenjen meg a bébivel mintavételre. ATMZ.com-on megjelent videón látható is, amint Stern karjában a kislánnyal belül kocsijába. Az MSNBC információi szerint a vizsgálatok eredménye alapján pár napon belül kiderülhet, ki is valójában Daniellynn valódi apja az eddigi öt jelentkező közül.