horoszkóp

Britney Spears vissza akarja szerezni exférjét

2007.10.01. 12:06
Miután egy volt testőr igen kompromittáló részletekkel szolgált alkalmazója magánéletéről, a teljesen szétcsúszott énekesnő úgy gondolta, hogy csak egy módon tarthatja meg gyermekeit, mégpedig, ha újra összejön volt férjével. Egy aprócska gond van csak, Kevin Federlie éppen mással jár. Miután ezt volt felesége tudtára adta, Spears állítólag majdnem végzett magával. Vagyis a sztármama kálváriájának még messze nincs vége, sőt a java még csak most jön.

Pár héttel ezelőtt egy meglepetés-tanúnak köszönhetően majdnem elvették Spearstól két kisfiát, a bíró azonban úgy döntött, a gyerekek mégis maradhatnak a mamánál, amennyiben a sztárnak sikerül betartania pár szigorú feltételt. Mivel a problémás celebnek azóta sem sikerült rendbe tennie zűrös életét, úgy gondolja, az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha újra magához édesgetné hites urát: így egyből okafogyottá válhatna a gyerekfelügyeleti pereskedés, és reményei szerint minden más is visszatérne a normális kerékvágásba.

Ő már nem kell

Igen ám, de Federline már nem akarja visszaszerezni problémás exnejét. A háttértáncosból Spears exférjévé emelkedett K-Fed ugyanis jelenleg egy ex-nyuszilánnyal, Nicole Narainnal jár. „Britney iszonyatosan dühös. Éjjel-nappal hívogatja Kevet, hogy ellenőrizze, nem épp Nicole-lal van-e. Rettenetesen féltékeny. Szeretné, ha Kevin csak és kizárólag rá figyelne. Vissza akarja szerezni. Azt hiszi, hogy ha újra összejönnek, akkor nem kell többet pereskedni a gyerekekért. Persze erre semmi esély nincs” – nyilatkozta egy bennfentes.

Szerelmi bánat

Amióta Spears megtudta, hogy Federline mással jár, állítólag mély depresszióba esett és többször is felhívta az egyik lelkisegély szolgálat vonalát – olvasható a New of The World oldalán. „Folyamatosan sír. Nem ez az első alkalom, hogy az öngyilkosság gondolata megfordul a fejében” – mesélte egy barát. A kissé szuicid hangulat a bíróságnak is feltűnt, így pénteken egy titkos meghallgatáson arra utasították a bukott popsztárt, hogy menjen el egy pszichológushoz.

Irány Kuba!

Mivel a Federline-terv nem igazán jött be és egyre több terhelő bizonyíték gyűlik össze a legrosszabb celebmamának kikiáltott énekesnő ellen, ismerősök szerint Spears azt tervezi, hogy két kisfiával Sean Prestonnal és Jayden Jamesszel elköltözik Fidel Castro országába. „Nagyon fél attól, hogy elveszítheti a fiait. Az Egyesült Államok és Kuba között nincs kiadatási egyezmény. Ez az egyetlen reménye."