horoszkóp

Britney Spears bárpultos és Diana hercegnő szeretne lenni

2007.10.09. 15:11
A kissé zavart énekesnő a múlt héten bárpultosnak jelentkezett abban a hotelben, ahol néha megszáll. Az már csak ráadás, hogy meg van győződve arról, ő is arra a sorsa jut, mint Lady Di és babonából egy egész szentélyt állítatott neki. Az egyetlen biztató, hogy hétfőn végre találkozott két kisfiával.

Úgy tűnik, a bukott popsztár is felfogta, hogy karrierje a magánéleti problémái és az MTV díjkiosztón történt malőr miatt egyre inkább menthetetlen és új munkát keres magának. Spears – a TMZ állítása szerint – csütörtökön, hirtelen felindulásból megpályázott egy bárpultosi állást. Egy bennfentes szerint fél tizenegykor bejelentkezett a Viceroy hotelbe, majd lement a bárba és elkezdett beszélgetni a pultossal. Spears azt mondta, hogy ő is szeretné ezt a foglalkozást űzni és ezután a szálloda ügyeletes vezetőjétől kért egy jelentkezési lapot. Az oldal információ szerint papírjai most a humánerőforrás osztályon vannak. Úgy tűnik, az énekesnőt nem zavarja, hogy általában az ismeretlen pincérekből lesznek hírességek és nem fordítva. Arról már nem is beszélve, hogy a bíróság valószínűleg nem nézi jó szemmel, hogy egy anya, akinek hetente kétszer alkohol- és drogtesztre kell járnia, egy bárban dolgozik, ahol meglehetősen nagy a kísértés.

A nagy találkozás

Egyelőre azonban még minden marad a régiben, vagyis Spears felügyelet mellett láthatja fiait. Bár a kaputelefon állítólagos hibája miatt az első láthatás kútba esett, a TMZ információi szerint Spears hétfőn mégis találkozott két gyermekével, akiket múlt héten át kellett adnia exférjének, Kevin Federline-nak. Egy szemtanú szerint reggel Sean Prestont és Jayden Jamest a sztár malibui házához szállították. Az énekesnő egy rózsaszín miniruhát viselt, haja copfba volt fogva és minden lépést az a dadus figyelte, aki Federline házában is vigyáz a két fiúra.

Diana hercegnő örökösei

Pár nappal ezelőtt megírtuk, hogy Helen Miren szerint Paris Hilton Lady Di méltó utódja, most azonban kiderült, Britney Spears is erre a címre pályázik. „Diana hercegnő megszállottja. Aggódunk miatta. Az egyik szobából egy Di-szentélyt csinált, ami tele van fotókkal, könyvekkel és olcsó szuvenírekkel” – nyilatkozta az énekesnő egyik barátja a News of the Wordnek. „Britney úgy hiszi, hogy ugyanaz a sorsuk, ugyanaz a végzetük. Ezért mindent gyűjt, ami a hercegnővel kapcsolatos.” A lap információi szerint zakkant celeb meg akarja szerezni Lady Di menyasszonyi ruháját, vagy legalább annak mását. Állítólag már arra is gondolt, hogy felveszi a kapcsolatot a ruha tervezőjével, Elizabeth Emanuellel. „Az ismerősei meglehetősen furcsának találják, de senki nem mer neki szólni, mivel annyira sebezhető mostanában. Nagyon aggódunk miatta, hiszen egyre furcsábban viselkedik” – folytatta az ismerős.