A hetek óta az idegösszeroppanás szélén álló énekesnő hétfőn este sírva fakadt a paparazzók szeme láttára. Spears menedzsere, Sam Lutfi, pasija, Adnan Ghalib és szülei eközben egymást okolják az állapotáért. Ő mindenestre meglepte magát egy harmadik Mercedesszel, és bugyit cserélt egy szexshop kellős közepén.

Hétfőn este Britney Spears ismét kiborult. Miután összeveszett legjobb barátjával és menedzserével, Sam Lutfival, kissé zavarodottan kiszállt a férfi autójából és kutyáját szorongatva, zokogva ült le az útpadkára házának kapujában. Paparazzók hiába próbálták megvigasztalni, nem sikerült. Az ABC News információi szerint Spears inkább felhívta barátját, Adnan Ghalibot, aki azonnal elindult a helyszínre, ám mikor megérkezett, már nem engedték be a kapun - állítólag Spears utasítására.

Az énekesnőt eközben újabb paparazzó haverja, egy Felipe Teixeira névre hallgató fotós a ház bejáratához fuvarozta. Nem ez az első eset, hogy a férfi Spears otthonában jár, pár héttel ezelőtt egy egész estét töltöttek együtt a hátsókertben beszélgetve. Ekkorra rendőrség is ismét kivonult a híresség házához, ugyanis a szomszédokat zavarták a környéket elárasztó fotósok – olvasható az x17online.com oldalon. Az este folyamán Spears szülei is megérkeztek, akik megpróbáltak lányuk lelkére beszélni, azonban ők sem jártak sikerrel, ugyanis az énekesnő később mégis kiszökött, és Ghalibbal furikáztak egyet a városban.

Nézegessen szipogó celebet!

Új autó, új élet?

Az énekesnő a hisztit követő másnap édesanyjával és Lutfival ellátogatott egy Mercedes Benz autószalonba. Szemtanúk szerint Lynne Spears lányával folyamatosan veszekedett, Lutfival viszont látványosan nem szóltak egymáshoz. A hármas később egy J. Crew butikba is betért, ahol Spears megint brit énjét vette elő. A vásárlók szerint rossz hangulatban volt, és még nyűgösebb lett, amikor Sam Lutfi nem vett neki rágógumit. Csak akkor nyugodott le egy kicsit, amikor talált egyet a táskájában.

Nemrég a család egyik közeli barátja a TMZ-nek elmondta, Spears szülei szerint Lutfi tehet lányuk állapotáról, mert megalomániás és megszállta a gonosz. A menedzser később ezt cáfolva úgy nyilatkozott, hogy Lynne Spears kedveli őt, a gondot az édesapa jelenti. Szerinte a Spears-família egyes tagjai azért féltékenyek rá, mert ő jóban van az énekesnővel. Az aktuális pasi, Adnan Ghalib szerint viszont valóban Lutfi hibája, hogy Spears ilyen mélyre süllyedt.

A mentális problémákkal küzdő híresség amúgy nem véletlenül tett kitérőt az autószalonba, ugyanis egy vadonatúj Mercedes SLK 350-nel vigasztalta magát. A TMZ információi szerint az autót még szombaton választotta ki magának, kedden már csak a papírokat aláírni ugrott be. A fekete kocsit, amiért ötvenötezer dollárt, vagyis majdnem tízmillió forintot perkált le, még aznap otthonához szállították. Bár a pasijait meglehetősen sűrűn váltogatja, úgy tűnik, ha az autókról van szó, akkor csak egy márkát részesít előnyben, Mercedesből ugyanis van már egy húszmilliós CLK350-se és 35 milliót érő SL65-öse is.

Megint villantott

Spears hétvégén nem csak autószalonba, hanem egy szexboltba is ellátogatott, ahol sikerült ismét villantania. Az énekesnő London névre hallgató ölebével a Hustler üzletbe tért be, ahol a magazinok és a fehérneműk között böngészett. Az eladók legnagyobb megrökönyödésére az üzletközepén levette bugyiját, hogy felpróbáljon egy alsót, hiába figyelmeztették, hogy ez tilos –adta hírül a Metro. Ráadásul novemberben ugyanebben az üzletben már egyszer levetkőzött. Sőt, január közepén a Sherman Oaks-i Betsey Johnson üzlet vásárlói is megcsodálhatták a félmeztelen énekesnőt. Igaz, akkor a spontán sztriptízt azzal is megfejelte, hogy lezavart egy gyors menetet a próbafülkében barátjával, Adnan Ghalibbal.

Paparazzóból lett pasija az Entertainment Tonight munkatársának elmondta, barátnőjén csak az segítene, ha újra találkozhatna fiaival, akiket már három hete nem látott. Hozzátette, Spears attól retteg, hogy soha nem kapja vissza a gyerekek felügyeleti jogát. Az énekesnőtől nemrég még a láthatást is megvonták, mivel január elején nem akarta visszaadni gyermekeit férjének, a kínos helyzet pedig a rendőrségnek kellett megoldania. Bár Spears azóta még egy bírósági meghallgatást kihagyott, telefonon ismét tarthatja a kapcsolatot Jayden Jamesszel és Sean Prestonnal. Kevin Federline-nak és Britney Spearsnek legközelebb február tizenkilencedikén kell megjelennie a bíróság előtt. Eközben, január tizennyolcadikán Adnan Ghalib felesége kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet. Azlynn Elizabeth Berry - aki egyébként már évek óta külön él férjétől - szeretné, ha férje tartásdíjat fizetne, és megtérítené a perköltségeket.