A színész nem értett egyet azzal, hogy Sarah Larson megnagyobbíttatta a mellét, de jó fej akart lenni, ezért a műtét után még hagyta, hogy nála lábadozzon. A pincérlány pár héttel később állítólag a lapokból tudta meg, hogy a románc véget ért. Egy ismerős szerint George Clooney már régóta fontolgatta a szakítást, és vélhetően a beavatkozás volt az utolsó csepp a pohárban. Sarah Larson mindenesetre elégedett új dekoltázsával, és talán a Playboy-nak is levetkőzik majd.

A színész és koktélbár-pincérnő barátnője kapcsolata már áprilisban se volt az igazi, az utolsó csepp azonban az lehetett a pohárban, mikor Larson megnagyobbíttatta mellét. Clooney-nak nem tetszett az ötlet, de úriemberhez méltóan kivárta, míg a lány a műtét után kicsit összeszedi magát, majd szakított vele - világított rá Perez Hilton celebbblogger a drámai történet titkos motívumaira. Mindehhez persze segítségére volt az In Touch Weekly magazinnak nyilatkozó informátor, aki azt is elárulta, hogy a szakítás viszont már egyáltalán nem volt úriemberes.

Az egykor Las Vegas-i pincérnőként dolgozó lány állítólag május közepén feküdt a kés alá, bár Clooney egyáltalán nem támogatta ezt az elképzelést. "George nem akarta, hogy megcsináltassa a cicijét, de mikor [Larson] megkérte, hadd lakjon nála, míg lábadozik, ezt természetesen nem hárította el".

Műtét előtt, műtét után

A bennfentes szerint a színész már áprilisban is fontolgatta a szakítást, bár május elején a Metropolitan Museum of Art gáláján még egy párként jelentek meg: "Szakítani akart, de... aztán nem akart bunkó lenni, szóval elvitte magával, hogy jó fej legyen vele" - állítja az ismerős.

Az azonban már soknak bizonyult, mikor a lány a műtét utáni gyógyulás idejére hozzáköltözött: "Összevesztek és [Clooney] elhagyta a lakást. Sarah aztán a lapokból tudta meg, hogy már nincsenek együtt, amitől persze kiborult, hiszen George neki nem mondott erről semmit. Tartozott neki egy magyarázattal, hiszen [Larson] mindenki mással együtt tudta meg, hogy mi a helyzet" - árulta el az ismerős az In Touch Weekly-nek Clooney szakítási technikáját, ami ha igaz, Eddie Murphyhez méltó taplósági magaslatokat jelenthet.

A jövő

Egy barát szerint Larson a következmények ellenére elégedett új méretével, és állítólag az is megfordult a fejében, hogy levetkőzik a Playboy magazinnak. Ráadásul úgy tervezi, hogy mivel ismert barátjának köszönhetően ő szert tett némi hírnévre, soha többet nem megy vissza pincérnősködni. A New York Magazine munkatársa is kiszámolta, akármilyen viharos is volt a kapcsolat, Sarah Larsonnak megérte a hercehurca, hiszen feljebb lépett a képzeletbeli szamárlétrán.

A lap újságírója szerint Larson Clooney által az alábbi celebritási bónuszpontokat gyűjthette be: már nem csak egy valóságshow-szereplő, aki skorpiót evett a Rettegés foka című műsorban; megtudta, hogy milyen érzés, ha inas szolgálja fel az italt a Comói-tó partján lévő villában; modellkedett a Los Angeles-i Divathéten; és a képei bekerültek a bulvárlapokba, egy olyan ember oldalán vonult végig az Oscar-gála vörös szőnyegén, akit jelöltek, és legnevesebb tervezők harcoltak azért, hogy az ő ruhájukat viselje, valamint bekerült a 100 legszebb ember közé a People híres listáján. Némileg csökkenti a renoméját, hogy valószínűleg szerepelni fog a Szombati Esti Láz című celeb-táncverseny amerikai verziójában, és többször kerültek elő kompromittáló képek róla partidög-múltjából.

A méret a lényeg

Majdnem a méretes dekoltázs miatt ért véget még idő előtt Peter Andre és Katie Price románca is. Az énekes ugyanis túl nagynak találta a glamour modell kebleit, amikor először találkoztak. Később természetesen megváltozott a véleménye, a két celeb összeházasodott, és két gyermekük is született. Persze könnyen lehet, hogy Peter Andre néha felemlegette korábbi aggályait, ugyanis Jordan karácsonyi ajándékként kisebbre szabatta a melleit decemberben. A beavatkozás óta a híresség többször is kifejtette, hogy még kisebb melleket szeretne. Ez persze nem akadályozta meg abban, hogy könyvének bemutatóján, majd a tengerparton is megmutassa túl méretesnek tartott mellét.