A színésznőt sokan megkeresték, miután kiderült, hogy Őze Áron megszüntette többek közt az ő közalkalmazotti státuszát is a Magyar Színháznál. Most boldog, valószínűleg műsort is vezet majd egy kis csatornánál.

Mr. Frizbinek a héten Gregor Bernadett volt az egyik vendége. Ő nem kapott rózsát, mint előző héten Medveczky Ilona, se chippendale fiúkat, neki Hajdú Péter volt az ajándék, no meg a TV2, és az, hogy megmutathatta a köldökpiercingjét. Cserébe tapsoltak is rendesen, úgy tűnik hálás feladat ez. „Mindig, mindenütt elmondtam, hogy a férjem színházi rendező, és nem sámán elsősorban. A magam részéről helyre tettem ezt a dolgot a Frizbiben. Korábban ezt hiába hangsúlyoztam, nem érdekelte a médiát.” A színésznő azt is részletezte, hogy hány munkája van a férjének, és mennyi időt tölt a gyerekekkel. „Most alkalmi munkái vannak, jövő héten van egy bemutatója, aztán nyáron, majd ősszel megint lesz egy. Folyamatosan van mit dolgoznia” – mondta a Velvetnek. Az is kiderült, hogy nagy ajándék a színésznőnek Somogyi István, hiszen közös fiukat úgy neveli, hogy attól elérzékenyül minden anya.

Már nem oszt, nem szoroz

A Nagy Ő-ről azt is megtudtuk, hogy képes volt a sokfordulós párkeresésnek örökre véget vetni azzal, hogy magával ragadta a Playboy magazinnak kétszer is vetkőző Gregor szívét. És szerencse, hogy a színésznő gyerekeinek lelke nem sérült meg sem a házassági válság, sem a Playboy-címlapot követően. „Múltkor beszélgettem Bence osztályfőnökével, és mondta, egyáltalán nem téma a gyerekek közt a bulvárszereplésem. Én járok szülőire, és ott sem éreztem soha, hogy megvetnének. Azt gondolom, aki engem a privát életemből ismer - amikor befizetem az ebédet, amikor a közértbe megyek -, aki privát nőként lát, annak nem fog rólam eszébe jutni az, ami megjelenik a bulvársajtóban. Ha ismét közölnek rólam egy cikket, az már nem oszt, nem szoroz az életemben.”

A színésznő úgy véli, a Playboy nyújtotta lehetőségeket nemcsak az anyagi világban tudta kamatoztatni, hanem a lelkére is jótékony hatással volt. „A vetkőzéssel úgy vagyok, hogy már kétszer bevállaltam ennek minden jó és rossz oldalával együtt. Akkor mérlegeltem, voltak már gyerekeim, el tudtam dönteni, megéri vagy nem éri meg nekem. Úgy gondoltam, igen, mert az a pénzt, amit ezzel kerestem, benne van abba a lakásban, amiben lakunk, ami majd a gyerekeimé lesz.” Gregor, mint mondta, akkor kisebbrendűségi komplexussal küzdött, és eszébe se jutott, hogy bárki felhívja majd azzal, hogy vetkőzzön le. „Jó érzés volt, amikor ezzel kapcsolatban pozitív visszajelzéseket kaptam. Azok a képek szépek, mondták, az önbizalmamnak ez pedig jót tett, ahogy a karrieremnek is. Több szerepet kaptam, talán ennek is köszönhetően.”

Hajdú Péternek azt is elmondta, miután a Magyar Színház megszüntette a közalkalmazotti jogviszonyát, számláznia kell, ha majd szerepelni fog egy darabban. Hozzátette, hogy a kirúgásáról szóló híreknek köszönhetően naphosszat csengett a telefonja, és rengeteg felkérést kapott, sőt, egy induló csatornának lesz a műsorvezetője.