Kovács Lázár exszeretője boldog a 360 köbcentis ajándékmellekkel, de a korábbi hírekkel ellentétben nem akarja felhasználni őket arra, hogy visszaszerezze volt pasiját, Pasku Dávidot. A nála egy évvel fiatalabb fodrászfiú már a múlté, Bíró Andrea ugyanis három hónap után ráébredt, Kiszel Tünde fodrásza túl fiatal és még nem való apának. Fiának már hivatalosan is Kovács Lázár az apja, a celebséf azonban továbbra sem látogatja a gyereket, pedig állítólag megtehetné.

Nagyon tetszenek, pont olyan formájúak, mint ahogy szerettem volna. Álmaim mellei” – mondta a Velvetnek Kovács Lázár volt szeretője néhány órával azután, hogy kiszedték ajándékmelleiből a varratokat. A 360 köbcentis ikrekkkel június végén ajándékozták meg, ő meg elfogadta, mert lassan hároméves fia szoptatása alatt megnyúltak az eredetiek. A büszke implantátum-tulajdonosnak voltak fájdalmai az operáció után, de mint mondta, már nem kell gyógyszerrel csillapítania a kínjait. „Nem tűnt fel neki, de azt mondtam neki, hogy anyának itt fáj, ő meg mondta, hogy 'anyának itt bibis'. Nagyon nem emlegettem előtte azért” – magyarázta, amikor arról kérdeztük, nem egészen hároméves fia észrevette-e a változást.

Már nem gondol Kiszel Tünde fodrászára

Bár a korábbi hírek szerint új melleitől reméli a békülést volt pasijával, Pasku Dáviddal, Bíró Andrea most úgy nyilatkozott, ő sosem mondott ilyet. „Nem miatta csináltattam meg a melleimet, Dáviddal már nem szeretnék kapcsolatot. Amikor megcsináltattam, úgy fogalmaztam, hogy anno ő szerette volna, hogy megműttessem magam, de most már abszolút nem gondolok rá sem férfiként, sem sehogy” – vetette el az újraegyesülés esélyét Kiszel Tünde fodrászával.

A Nő, Aki Megszülte Kovács Lázár gyermekét, három hónap együttélés után ébredt rá, hogy a nála egy évvel fiatalabb fodrásszal nem tervezhet hosszú távra. "Mindent megtettünk, hogy jó apaképe legyen Lázárkának. De úgy gondoltam, hogy Dávid még túl fiatal, még nem való apának. Egy évvel fiatalabb volt, nem nagy ügy, de szerintem az is számít. Igyekszem arra is törekedni, hogy a férfi, akivel majd összekötöm az életem, megfelelő példát mutasson Lázárkának, és nekem is a társam legyen mindenben” – magyarázta Bíró Andrea.

Havi hetvenezret szeretne Kovács Lázártól

A gyermek-elhelyezési per még nem zárult le, Bíró Andrea és Kovács Lázár ugyanis továbbra sem tudtak megegyezni a gyerektartás összegében. Kovács Lázár jogi képviselője szerint ennek oka egyebek mellett a lehetetlenül magas, havi 220 ezres követelés, Bíró Andrea ügyvédje, Hyross Virág azonban ezt cáfolta, szó sem volt ilyen igényről, ők mindössze egy havi költségkimutatást csatoltak be a bíróságra. „Ez nevetséges, kezdettől 70 000-re van beadva, és nem is én adtam be, hanema kisfiam ügygondnoka”- reagált kérdésünkre, majd elmondta, a celebséffel nem beszélnek, még telefonon sem, miután állítólag nem reagált sem írásos, sem egyéb peren kívüli megkereséseire. Ebből aztán egyenesen következik, hogy bár már hivatalosan is Kovács az apja a fiúnak, továbbra sem látogatja a gyereket, pedig lenne rá lehetősége.

„Tudni tudja, hogy ki az apukája, az utolsó tárgyalásom [a rágalmazási ügyben - a szerk.] végére anyukám oda [a kecskeméti bíróság előtti térre - a szerk.] elhozta, de Lázár tudomást sem vett róla. Én úgy gondolom, hogy ha igazán szeretné, akkor odament volna hozzá, pedig Lázárka szaladt utána, hogy 'ott van apa'” – állította Bíró Andrea. A celebséf volt szeretője több mindenbe is belefogott, amióta előző nyáron feltűnt a médiában azzal, hogy van egy fia Kovács Lázártól, most éppen az énekléssel próbálkozik.