horoszkóp

Ágicának sikert hozott a bénázás

2007.08.10. 16:11
Végre megfejtettük, hogy miért olyan népszerűek beszélgetős műsorok, melyekben boldog-boldogtalan kiteregeti a családi szennyest. Kiderült, hogy a tisztelt olvasók igazából a családi drámára izgulnak. A suicidhajlam vagy az indokolatlan erőszak szintén jó pontnak számít.

Szex és gyilok

A lista legelején még mindig Gáspár Győző feszít, akit mindenki imád utálni, és akinek a műsorát senki nem nézi, ám amiről mindenkinek komoly és megalapozott véleménye van. A roma showmannek valószínűleg azért sikerült megtartania polepozícióját, mert szinte hetente szállítja a jobbnál jobb sztorikat. Volt itt minden, amire egy pletykaéhes user vágyik, dugás a vécében, hazudós pornószínésznő, új nő, válás. A kameragyilkos Hujber Ferinek is sikerült megtartania a második helyét, ami nem is olyan rossz valakitől, aki pár hónappal ezelőtt még pincérként dolgozott. Hogy a mammutos akció miatt kitűzött tárgyalás árt-e, vagy használ Magyarország ügyeletes rosszfiújának, az valószínűleg csak a következő alkalommal fog kiderülni. A Gáspár-házaspár másik tagjának a botrányok ellenére nem sikerült megtartania harmadik helyezését. Bea asszonyt ugyanis leváltotta Ágica, aki eddig a tizenkettedik helyen csücsült. A szőke drámakirálynő valószínűleg annak köszönheti sikerét, hogy májusban VV Anettel karöltve levetkőzött a Playboy-nak, majd két héttel ezelőtt úgy döntött, hogy öngyilkos lesz. A kísérlet szerencsére nem járt sikerrel, különben nem szerepelhetne listánkon.

Egyeduralkodó

Futottak még

Az első húszban ezenkívül nem történt nagy változás, mindenki hozta a formáját. Kelemen Annácskának, Dundikának, Judy Nérónak és Boróka Balls-nak köszönhetően még mindig erőteljesen képviselteti magát a pornós, nyuszilányos vonal. Úgy tűnik, Fekete Pákónak, Havas tanár úrnak, Dévényi Tibi bácsinak és Schobert Norbinak is bérelt helye van a toplistások között. Az olvasóink egyszerűen nem tudnak ráunni a celebpasik eme díszes és válogatott társaságára. A lista többi részén már nagyobb volt a mozgolódás. Az agyarfil Réz András például az ötvenötödik helyről a huszonkilencedikre küzdötte fel magát. VV Anett ennél is ügyesebb volt, ő a hetvenötödik platzról indult és a harmincadikon végzett. Naja, a cicivillantás még mindig tuti recept.

Erőteljes a pornós vonal

A látszat néha csal

Ennyit az összesített eredményekről. Most nézzük a részleteket. A Google-adatok alapján az derült ki, hogy a kedves olvasók a 423. helyen tanyázó Gyurcsány Ferenc után érdeklődnek a leginkább. Mivel a miniszterelnök úr viszonylag keveset szerepel nálunk, valószínűleg ennek tudható be, hogy Önök a keresőszájton keresztül próbálják enyhíteni tudásszomjukat. A politikus mögött két egykori jóbarát Dopeman (131.) és Majka (12.) végzett.

Jófiúk és rendes lányok előnyben

Az empátia nagy úr

Az olvasói szavazatok alapján összeállított toplista természetesen ezúttal is teljesen más képet mutat. Úgy tűnik, a userek szívesen kínozzák magukat és a számukra szimpatikus celebek helyett inkább a botrányos, harsány és az elvileg megvetett sztárokról olvasnak. Ez alól csak a térdsérült Karsai Zita kivétel, aki az összesített listán a huszonhetedik, a szimpátiaszavaztok alapján pedig a negyedik. Hát igen, az empátia nagy úr. Örömmel jelenthetem be, hogy itt a szexuális forradalom, bár a férfiszavazók láthatóan még mindig a helyes barna lányokat részesítik előnyben, úgy tűnik, hogy most már a hölgyek is bátrabban klikkelgetnek, ugyanis egyre több hímnemű celeb szerepel a top 20-ban. Az önjelölt punkhercegnőt, Lolát is egy pasi taszította le trónjáról. Az új közönségkedvenc pedig nem más, mint a Barátok közt jófiúja, Kinizsi Ottó, aki egészen a harminchetedik helyig üldözte az énekesnőt. Ottó kolléganőjét, Szabó Erikát, aki múltkor még ezüstérmes volt, a régi nagy kedvenc, Görög Zita ütötte ki a nyeregből. Hiába, nem elég, ha valaki boci szemekkel néz a kamerába, egy kisbaba mégis többet nyom a latban. Az olvasók javára írandó, hogy nemcsak a csinos külsőt, hanem a valódi teljesítményt is értékelik, hiszen az első tízben két élsportoló, Egerszegi Krisztina és Erdei Zsolt is szerepel. Bár a lista elején viszonylag nagy volt a mozgolódás, a sereghajtók sorrendje nem változott sokat, Palik László és Edvin Marton még mindig a két utolsó helyen tanyázik, csak Kiszel Tündének sikerült pár hellyel feljebb küzdenie magát. A tanulság a mostanában kicsit visszafogottabb Tünci számára, hogy a kevesebb néha több.