horoszkóp

Schoberték lenyomják Győzikét

2007.08.17. 09:26
Az eheti celeb toplista elemzésének tanulsága: a műbalhék garantálják az igazán tartós sikert. Bár Gáspár Győző, Hujber Ferenc és Ágica stabilan beette magát az első helyekre, a Schobert-házaspár az ujjazós-mojitós balhénak köszönhetően erőteljesen megindult felfelé.

Az első három befutó terén nincs sok változás: Gáspár Győzike, a kamu sztorik koronázatlan királya továbbra sem halandó lemondani a trónjáról. Hujber „Fuck The Paparazzos” Ferenc szintén maradt a helyén. És úgy tűnik, hogy VV Ágica sem adja fel egykönnyen.

Győztesek és vesztesek

Az ötödik helytől lefelé már jóval nagyobb volt a mozgolódás. Kelemen Anna, aki éppen új életet kezd, öt helyet kúszott előre. A ma már legendává vált Sziget-videó pedig Schobertéken is lendített egyet. A fitnessguru, aki a múlt héten még csak huszadik volt, most a hetedik helyen figyel, felesége, Rubint Réka pedig a tizennyolcadik helyen landolt. Árpa Attila, aki talán azért lett szimpatikusabb, mert bevallotta, hogy mostanában villamossal jár, szintén befurakodott az első húsz közé. Ahhoz, hogy az eddig kevésbé sikeres sztárok fel tudjanak törni, bizony egy-két celebnek búcsút kell mondania előkelő helyezésének. Zalatnay Cini nosztalgiakoncertje nem hatott meg senkit és a tizenhatodik helyről a huszonegyedikre csúszott vissza. Az olvasók lassan Dukay Reginára is ráunnak, aki ezen a héten csak a huszonnegyedik lett. Rúzsa Magdi valamivel jobban járt, bár ő hét helyet csúszott vissza, még mindig benne van az első húszban.

Klikk!

Apasági teszt

Bár a héten Kapócs Zsóka ugrott előre a legnagyobbat, két friss celebapuka, Csiszár Jenő és Ganxsta Zolee szintén megérdemlik a gratulációt. Az Activity új műsorvezetője, akinek múlt héten pénteken születtek meg ikrei, százharminckilencedikből hirtelen harmincadik lett. Zana Zoltán, akinek pedig tegnap látta meg a napvilágot első gyermeke, ötvenöt helyet lépett előre.

Görög Zita a csúcsra tart

Az olvasók szavazatai alapján összeállított listát még mindig Kinizsi Ottó, a Barátok közt ügyeletes jófiúja vezeti. Görög Zita, akit az év elején Gáspár Győzike csúnyán letaszított a trónról, most a közönség (vagy talán továbbra is ügyes programozó-rajongói?) segédletével próbál meg bosszút állni a roma showmanen. Az egykor modellként dolgozó kismama ugyanis szilárdan tartja magát a második helyen.

Mester Tamás alatt

Rónaszéki Annának, a Topmodell leszek című sorozat egyik szereplőjének sikerült felküzdenie magát a tizedik helyre. A hölgy így egyre közelebb kerül az általa legjobb pasinak tartott Mester Tamáshoz, aki a harmadik helyen tanyázik.

Megák az élen

Nézze meg képeinket!

Karsai Zita pedig a negyedik helyre fészkelte be magát. Úgy tűnik, a táncoslány szomorú sorsa még mindig meghatja a szavazókat. Őt - Hámori Gabriellát átugorva - a megasztáros Bálint Ádám és Szabó Eszter követik a sorban.

Hajrá, Magyarország!

Múlt héten megdicsértük olvasóinkat, amiért nem csak bomlasztó külsejű és botrányos életű hírességekre voksoltak, hanem tehetséges sportolókat is bejuttattak az első húszba. Ennek meg is lett a hatása, ugyanis Póth Diána (20.), korcsolyabajnok és az atléta Margl Tamás (19.) is bekerült a közönség kedvencek közé.

Ki érti ezt?

Bár azt már régóta sejtjük, hogy mindenki a jófiúknak drukkol, de senkit sem érdekel kissé unalmas életük, még mindig meglepő, hogy a közönségkedvencek közül az összesített listán csak hárman szerepelnek a top100-ban, a többiek pedig csak 600. és 700. hely környékén kullognak. Bezzeg az állítólagosan antipatikus sztároknál pont fordított a helyzet.