horoszkóp

Gáspár Beát kiütötte Árpa Attila

2007.08.31. 19:03
Ismét eltelt egy hét és megint megvizsgáltuk, hogyan nőtt, illetve csökkent honi celebjeink ázsiója. Az élbolyban továbbra sincs változás, Győzike, Ágica és Hujber konokul ragaszkodik az első három helyhez. A roma showman jövendőbeli volt feleségének azonban ellátta a baját a konkurens csatorna ötletembere. Sőt, az is kiderült, hogy a börtönbüntetés itthon is menő.

Ezen a héten újabb trónbitorlók próbálják megdönteni a botrányos triumvirátus hatalmát. Árpa Attila és Fekete Pákó ugyanis maga mögé utasította Bea asszonyt. Sőt, Schobert Norbit sem engedték előrébb kúszni.

Minden férfi mögött áll egy erős nő

Árpa Attilának, aki saját erőből is sokra vitte a listán, Tomán Szabina adott még egy lökést. A modellből lett kismamával, aki csak nemhivatalos környezetben használja férjezett nevét, nemrég a munkáról és a sztárságról beszélgettünk. Bár Fekete Pákó toplistás karrierje egyre jobban ívelt felfelé, az igazi sikert valószínűleg menyasszonya hozta meg számára. Ágica, aki éppen a nigériai mulatós sztár gyermekét várja, a napokban megvédte a csokipéniszeket osztogató barátját.

Büszkeségeink

Ezen a héten Pikali Gerdának sikerült a legnagyobbat, pontosan háromszázötvenegy helyet előrelépnie. Úgy tűnik, a múlt héten készült interjúnak köszönhetően harmadszor is fordult a sorsa. A nagy nőfaló hírében álló Garami Gábornak szintén jót tett, hogy kifaggattuk csajozási szokásairól. A rádiós háromszáznegyvenegy hazai celebet utasított maga mögé. A listánkon az is meglátszik, hogy hétfő óta újra vetítik a Barátok köztöt. Ábrahám Edit, aki az éppen előzetesben csücsülő Berényi Claudiát alakítja, háromszázhuszonnégy kollegát előzött meg. Hiába, a sitt nem csak Paris Hiltonnak és Nicole Richie-nek jöhet be.

Gerda nagyot ugrott


Szégyenfal

A hét toplistás lúzere nem más, mint Bordás Edina Alexandra. Az aktmodellel, akinek az volt az egyik gyermekkori álma, hogy Barbie baba legyen, elbánt ez a csúnya és csöppet sem rózsaszín világ. A mellben kicsit feltuningolt hölgy ugyanis százötvennyolc helyett csúszott vissza hét nap alatt. Meglepő módon őt az olvasók, vagyis inkább a lelkes programozók kedvence, Görög Zita követi a sorban. A modellből lett műsorvezetőnő ugyanis a 162. helyről a 270.-re csúszott vissza.

Görög Zita visszavág

Az olvasói szavazatok alapján összeállított lista első helyén még mindig az RTL Klub saját gyártású teleregényének sztárja, Kinizsi Ottó áll. A második helyen azonban ismét volt egy kis mozgolódás. Bár Görög Zita az összesített listán csúfos vereséget szenvedett, a népszerűségi listán ismét felkerült az őt megillető helyre, és Urbán Flóriánt egészen az ötvennegyedik helyig űzte.

Új arcok

A szimpátia lista első húsz helyezettje között ezen a héten most számtalan, eddig okkal, vagy méltatlanul mellőzött celeb tűnt fel. Ilyen például a Megasztár című műsor háttérénekesnője, Balássy Betty, aki még mindig boldog kedvese, Varga Ferenc oldalán. Úgy tűnik, az olvasók már régen megbocsátották neki, hogy a sztárjelölt otthagyta családját miatta. A Viva Tv műsorvezetőnője, Ada és Magnum Igazi Nő pályázat győztese, Ternyik Noémi szintén újoncnak számít a top20-asok között.

Nemek harca

Egy újabb tag csatlakozott a Mester Ákosból, Erdei Zsoltból, Badár Sándorból, Frabatóból és Beck Sándorból álló férfi különítményhez: Nagy Ervin a többiekhez hasonlóan megpróbálja megtörni a nőuralmat.

Heti kínzó kérdés

Bár múlt héten már megfejtettük, hogy mi áll a Hámori Gabriella-jelenség mögött, azt továbbra sem értjük, hogy az Első Emelet szebb és élménydúsabb napokat látott frontembere, Kiki miért szerepel az olvasói szavazatok alapján összeállított lista 21. helyén. Azt természetesen mondanunk sem kell, hogy a legszimpatikusabb celebek közül csak hárman – Karsai Zita, Frank Gun és Dr. Finta Eszter - szerepelnek az első száz között az összesített listán.