horoszkóp

Igény van a profi pornósokra

2007.08.23. 18:39
Nincs új a Nap alatt, a Gáspár-Hujber-Ágica triumvirátus még mindig a celebtoplistánk tetején tanyázik, Schobert Norbi pedig továbbra is az ő helyükre pályázik. Ebben a sivár, kies és unalmas sztársivatagban csak hazánk egyik legtapasztaltabb pornószínészének, Frank Gunnak a feltűnése kellett némi izgalmat. Ja, és megtaláltuk a magyarázatot a Hámori Gabriella-jelenségre.

Bár Schobert Norbi egyre jobban szorongatja az első négy helyezettet, a Gáspár-családot, Hujber Ferencet és Ágicát nem olyan könnyű letaszítani a bulvártrónról. A prostituáltként dolgozó szerető, a börtön árnyéka még mindig érdekesebb, mint a punkok és a túrórudi fikázása.

Rosszfiúk

Fenyő Iván

Töretlen Magyarország két leendő sittes celebjének a sikertörténete. A kameradobáló Hujber Ferenc továbbra is a második helyen tanyázik. Fenyő Iván, aki három héttel ezelőtt még a kétszázhatvanadik volt, most a negyvenharmadik.

A rendszergazda bosszúja

Zalatnay Cininek kifejezetten jót tett, hogy kereken egy napig nem lehetett elérni a blogját. A művésznő, aki múlt héten kiesett a pikszisből, ugyanis tíz helyet ugrott előre és így újból az első húsz között várja sorsa további alakulását.

Szex, házasság, gyerek

Frank Gun

Magyarország egyik legprofibb pornószínésze, Frank Gun a huszonnegyedik helyen debütált. Németh Kristóf, aki pár héttel ezelőtt elvette kedvesét, lassan, de biztosan araszol a harmincadik hely felé. Ganxsta Zolee, akinek múlt hét pénteken született meg kislánya, pedig bekerült a top20-ba.

Isten áldja a királynőt!

Mint azt már egy korábbi cikkünkben is említettünk, az empátia nagy úr. Talán ennek köszönhető, hogy Zimány Linda, aki idén átadta koronáját Dr. Finta Eszternek, majdnem kétszáz helyet ugrott előre. Persze így is csak négyszázhatvannyolcadik.

A szex vajon mi?

Soma

Talán nem titok, hogy a celebek helyezését az is befolyásolja, mennyien keresnek rá a nevükre a Google oldalán. A listát eddig Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor vezette. Hazánk legrégebb óta aktív pornószínésze azonban most megtörte a két politikus egyeduralmát. A tizenhét éves karrier ellenére legtöbben ugyanis azt szerették volna megtudni, hogy ki is az Frank Gun. A közelharcokat elkerülendő Soma, aki nemsokára diplomás pszichológus lesz, befészkelte magát a két miniszterelnök közé.

Hajrá, Lúzerek!

Az olvasói szavazatok alapján összeállított listán is történt egy-két érdekes dolog. Bár az első helyet még mindig Kinizsi Ottó bitorolja, kolléganője, Szabó Erika népszerűsége tovább esik. Görög Zitára ismét rossz idők járnak, ugyanis ezen a héten sem sikerült megszereznie az aranyérmet. Sőt, visszacsúszott a harmadik helyre. A kismamát a Lúzer FC edzője, Urbán Flórián utasította maga mögé. Úgy tűnik, az imádnivaló vesztesek és a szigorú parancsolójuk még mindig megdobogtatják kedves olvasóink szívét.

Tiszavirág életű siker

Póth Diána

Kiderült, hogy nemcsak az önjelölt sztárocskák, hanem a sportolók sem bírják sokáig a topon. Póth Diána és Margl Ferenc is csaknem tíz-tíz helyet esett vissza. Természetesen nincsen szabály kivétel nélkül. Egerszegi Krisztina és Erdei Zsolt továbbra is élbolyban küzd.

Dr. Szöszi

Bár olvasóink meglehetősen mostohán viselkedtek sportolóinkkal, némi reményre ad okot, hogy a szép, ám butácska hölgyek helyett inkább a szép és okos sztárokat részesítik előnyben. Az ügyvédként tevékenykedő Finta Eszter, az idei Miss Balaton verseny győztese ugyanis a tizenhetedik helyen debütált.

Olvasóink nem átlagosak

Palya Bea

A héten megkaptuk a GFK Hungária Sztár Monitor felmérésnek legfrissebb adatait. A piackutató cég szerint a hazai internetező közönség első számú kedvence az Irigy Hónaljmirigy, de Koltai Róbert és Gálvölgyi János is igen előkelő helyet foglal el a toplistájukon. Nos, mondanunk sem kell, hogy a mi házunk táján teljesen más a helyzet. A paródiazenekar frontembere, Sipos Péter nálunk csak a negyvenkettedik, testvére, Tamás pedig csak négyszázötvenkettedik. A két színésznek szintén nem sikerült beküzdenie magát az első százba. A hazai átlag user és a velvetes olvasók véleménye csak két celebet illetően egyezik meg. Palya Bea énekesnő és Hámori Gabriella színésznő ugyanis mindkét csoportban igen népszerű.