horoszkóp

Hujber Ferenc és Ágica ideje leáldozott

2007.09.10. 20:52
Bekövetkezett az, amit már jó ideje lehetett sejteni: kipukkant a Hujber Feri-Ágica lufi. Míg Gáspár Győző menetrendszerűen szállítja a botrányos sztorikat, addig a két renitens celeb meglehetősen siralmasan teljesített ezen a téren. Szávay Ágnes viszont nem csak a US Openen, hanem celeblistánkon is tarolt.

A pletykára éhes közönség bosszút állt a lusta sztárokon. A színész és a műsorvezető helyett ezen a héten ugyanis Zalatnay Saroltát és Fekete Pákót érte az a megtiszteltetés, hogy közvetlenül a roma showman mögött várják sorsuk további alakulását.

Lesz visszatérés?

Hujber

A Valami Amerika című film szereplőjét valószínűleg csak akkor látjuk majd viszont az első három között, ha a kameradobálós incidens miatt vádat emelnek ellene. Ágicának pedig biztos, hogy egy jóidőre búcsút kell mondanunk, ugyanis a Való Világ egykori sztárja újra boldog és biztosan nem ragad gyógyszeres dobozt egy darabig.

Botrány=siker

Annak ellenére, hogy a nézőközönség még mindig nem tért napirendre afelett, hogy Havas Henriket kirúgták a TV2-től, mert beszólt a vezérnek, az ominózus mondat nagyon lendített Tanár úr celeblistás helyezésén. Havas ezen a héten az összesített lista meglehetősen szerencsétlen 13. helyéről nyolcat lépett előre. Zalatnay Cini szintén egy igen kellemetlen fejleménynek köszönheti, hogy sikerült megszereznie Hujber Feri biztosnak tűnő második helyét. Az énekesnő ellen egy másfél évvel ezelőtt történt eset miatt lehet, hogy ismét vádat emelnek.

Döbbenet!

Bár Speak, a hungarian rapper talán a világ egyik legrövidebb koncertjét adta két héttel ezelőtt a West Balkánban, ez nem akadályozta meg abban, hogy a 700. helyről egészen a 11. helyre lépjen előre. Lehet, hogy a szépségkirálynők számára már nem a világbéke a legfontosabb, de a YouTube-felhasználókat úgy tűnik, még mindig mélyen megérinti, ha valaki kicsit törve az angolt arról énekel, hogy mennyire felesleges dolog a háború.

Mert megérdemli

Szávay Ágnes

Ezen a héten a legkiválóbb teljesítményt Szávay Ágnes nyújtotta. A magyar teniszcsillag ugyanis, aki az idei US Openen fantasztikusan szerepelt, a 16. helyen debütált. Bár Pantichin Edina nem írta be magát a magyar sporttörténelembe, azért ő is megérdemel egy egészen aprócska dicséretet. A szőke playmate, aki az Aktív kamerái előtt vetkőzött le, háromszázharmincegy egy helyet lépett előre. Bagi Iván, akivel nemrég könyvéről és az örökbefogadásról beszélgettünk, kétszázhetven kollégáját utasította maga mögé.

A szexéhes pasi és a pornószínésznő

Mészáros Dóra

A nagy csajozós hírében álló Garami Gábor, akit két héttel ezelőtt a nőügyeiről faggattunk, még mindig töretlenül halad előre. A rádiós ezen a héten kétszáztizennyolc helyett ugrott előre. Mészáros Dóra, aki tavaly díjat nyert a Magyar Pornó Oszkáron, szintén szépen menetel előre. Ő nyolcvankilenc hellyel lépett előrébb. A pornószínésznő, aki saját állítása szerint a magas, mackós pasikat kedveli, ezek szerint nem csak a Biohazard egykori énekesének jön be, hanem az olvasóknak is.

Testvérharc

Bár a két Rippel-fiú szinte megszólalásig hasonlít egymásra, úgy tűnik, hogy az olvasók szerint még is van valami különbség közöttük. Míg Viktor ötvenegy helyet lépett előre ezen a héten, addig fivére, Ferenc huszonkettőt csúszott vissza.


Megdőlt a hatalom

Rúzsa Magdi

Bár egészen eddig Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor nevére kerestek legtöbben a neten, úgy tűnik, az embereknek hirtelen elegük lett a politikából. Az olvasók ezen a héten a TV2 két üdvöskéje, Tóth Gabi és Rúzsa Magdi, valamint a mulatós nigériai, Fekete Pákó után érdeklődtek a leginkább.