horoszkóp

A frissen nősült Gáspár Győző lenyomta az egykori playmate-et

2008.07.30. 13:00
Kapcsolódó cikkek (1)
Gáspár Győző legyűrte Kelemen Annát, aki így alig három hónapig uralkodott celeblistánkon. Vagyis megtudtuk, hogy a Velvet olvasóit sokkal jobban érdekli két szerelmes híresség eskütétele, mint egy szomszédokra kiéhezett celebkutya. Ezt a teóriát bizonyítja az is, hogy Kelemen Annát még Hajdú Péter is megelőzte, aki augusztusban szintén kimondja a boldogító igent. A Schobert házaspáron viszont egyelőre nem segített a két kilátásba helyezett kisbaba.

Sejtéseink beigazolódtak, Kelemen Annának nem sikerült tartósan befészkelnie magát celeblistánk elejére, Gáspár Győző ugyanis visszafoglalta az őt megillető első helyet, amit kereken 19 hónapig birtokolt. Bár a showmannel sok minden történt az elmúlt pár hétben, valószínűsíthetjük, hogy az ötödik esküvő az, aminek köszönhetően újra Győzike ül a képzeletbeli trónon. A családi valóságshow körüli viták ugyanis szinte azonnal feledésbe merültek, amint egyre több, és több részletet tudtunk meg a Gáspár házaspár ötödik esküvőjéről, ami szombaton Siófokon annak rendje és módja szerint le is zajlott a csodás nászéjszakával egyetemben.

Rossz recept: veszélyes harci kutya új pasival

A fenti tények ismeretében nézzük, hogy az egykori playmate mit tett le az asztalra az elmúlt három hónapban. Egy szomszéd elmesélte, hogy Kelemen Anna kutyája, Zeusz őt is megtámadta, sőt, szerinte a celeb egyenesen ráuszította az ebet. A dühös lakók röviddel ezután három ebszakértőt kértek meg arra, hogy alkossanak véleményt Zeuszról. Az egymástól független szakértők úgy ítélték meg, hogy Zeusz nagyon veszélyes harci kutya. Az ügyben eljárás indult. Ezzel párhuzamosan kiderült, hogy a jelenleg harmadik helyet birtokló celebnek új pasija van.

Bevált recept: esküvő nagy felhajtással

Úgy tűnik, hogy a nyilvános esküvő általános recept, ugyanis nemcsak a roma showman előzte meg Kelemen Annát, hanem Hajdú Péter is, aki augusztus 16-án veszi nőül menyasszonyát, Sarka Katát. Persze a műsorvezetőnek kicsit viszontagságosabb út vezetett a csúcs felé, mint Gáspár Győzőnek, ugyanis ő párjával már sokkal hamarabb elhintette, hogy oltár elé akarnak állni, mégis csak most realizálódott listánkon ez a csodás bejelentés. Pedig a sajtó meglehetősen jól dokumentálta Hajdú Péter és Sarka Kata második nekifutását.

A pár októberben békült ki alig kéthónapnyi mosolyszünet után, majd decemberben megtudtuk, hogy már az első közös gyermeken munkálkodnak, februárban pedig azt, hogy a két celeb házassági szerződést köt. Az eljegyzést a műsorvezető 33. születésnapján tartották a Városliget-tó mellett. Egy CKM-es fotózás és egy összetört Audival később az is kiderült, hogy Hajdú Péter augusztus 16-én, a Bazilikában veszi el Sarka Katát, aki egy kétmillió forint értékű ruhát visel majd az eseményen. Hogy mindez elég lesz az első helyezéshez, az három hét múlva kiderül. Sarka Kata teljesítményét látva szoros lesz a verseny, hiszen míg nemrég csak a tizenhetedik volt, most az ötödik.

Hosszú távú terv: két baba

A két celebesküvő körül lévő felhajtást Schobert Norbertnak sem sikerült megúsznia. Bérelt harmadik helyén most Kelemen Anna tanyázik, ő pedig két és fél hónap leforgása alatt egészen a huszonötödik helyre csúszott vissza. Ez talán annak köszönhető, hogy mostanában semmi különös nem történt a Schoberték háza táján azonkívül, hogy Rubint Réka betöltötte a harmincadik életévét. Persze nincs minden veszve, hiszen a tréner meglepetés buliján bejelentette, még két gyermeket szeretne szülni férjének. A babák pedig egyenértékűek egy kellőképpen propagált esküvővel. Sőt! Schobert Norbertnél csak nejének van nagyobb szüksége némi hírverésre, hiszen Rubint Réka jelenleg csak a negyvenkettedik.