Cicanadrágban szabadult Paris Hilton

2007.06.26. 13:10
A milliárdoslány végre szabadlábon élvezheti az élet örömeit, miután helyi idő szerint éjfélkor kivonult a Lynwood börtönből. A fotósok vakuja nappali világosságot teremtett, amint magas sarkú cipőjében és cicafarmerjében, a börtönszemélyzetnek hálálkodva elhagyta az intézményt.

A hotellánc örökösnője éjfélkor már indulásra készen állt cellájában, ahonnan helyi idő szerint nem sokkal éjfél után engedték ki. Divatos szűk farmert, fehér pólót és csinos szürke szövetkabátot viselt - amit állítólag egy savanyú szagú nyilvános budiban vett át. A kivonulásról már csak a vörös szőnyeg hiányzott, a fotósok és sikoltozó rajongók kereszttüzében felhőtlen boldogságtól úszva vonult át a várokozó autóhoz, amiben szülei - Kathy és Rick Hilton - várták.

Hilton mosolygott és integetett, míg kisétált a börtön kapuján, és mint azt Stewe Whitmore a rendőrfőkapitány szóvivője elmondta, megköszönte az őröknek és a személyzet minden tagjának a kedvességet, de egyetlen kérdésre sem válaszolt. Egyébként Hiltont higgadtnak, illedelmesnek és barátságosnak jellemezte, aki szerinte megbékélt a büntetésével. A hatóságok előzőleg biztosították Hiltont, hogy figyelik majd a paparazzikat, sőt a légiforgalmat is, különös tekintettel a helikopterekről fényképezni próbáló fotósokat, melyek ha túl alacsonyan manővereznek veszélyt jelenthetnek a bámészkodókra is.

Biztonságos hazatérésének érdekében még édes otthonának környező utcáit is lezárták, nehogy járhatatlanná tegyék a szűk utcákat az ott parkoló közvetítőkocsik. Bruce Gillman, a közlekedésrendészet szóvivője úgy nyilatkozott, hogy: "A lezárás lehetetlenné teszi még az ott lakók számára is, hogy autóval hazajussanak, úgyhogy reméljük a média minél hamarabb elszállingózik a környékről, hogy meg tudjuk nyitni az utakat." - írja az L.A. Times.

Hilton divatos cuccokra és egy nagy zabálásra vágyik

Paris Hilton távozik a lynwoodi
börtönből

Hilton szóvivőjét tegnap arról faggatták, hogy mit fog először csinálni a hotellánc örökösnője, ha kijön a börtönből. Elliot Mintz nem nyilatkozott a kérdésről, úgyhogy Paris Hilton rajongói csak találgatni tudtak. Némi támpontot adott a képzelgésekhez Hilton múlt heti telefonos interjúja, amiben az E!News-nak elmondta: "Biztos, hogy eszem valami finomat, mert a kaja itt elképesztően rossz, egyszerűen ehetetlen." A Tmz értesülései szerint Hilton majdnem öt kilót fogyott a rács mögött, úgyhogy nagyon úgy tűnik, mégsem tett olyan jót a börtön a szőkeségnek.

A hétvégén egyébként édesanyja, Kathy Hilton meglátogatta a börtönben, és utána úgy nyilatkozott, hogy a lánya leghőbb vágya, hogy lecserélje a narancssárga rabruháját valami sokkal divatosabbra. "Egy életre megutálta a narancsszínt. Alig várja, hogy végre levehesse."

Paris Hilton arany szíve

Azért a rabruha lecserélésén és a lazacpástétomon kívül más gondolatok is szöget ütöttek Hilton szőke fejében, amiről biztos többet is elárul első tévés interjújában a CNN-en, Larry King szerdai műsorában. A szexvideóiról híres partikirálynő állítólag szeretne valamit kezdeni az életével. "Szeretnék egy átmeneti szállást építeni, hogy amikor elengedik a rabokat, ne kelljen rögtön az utcára menniük, és ne maradjanak fedél nélkül. Ezek a nők csak azért záratják be magukat újra és újra ide, mert nincs hova menniük."- nyilatkozta a Seacrest-nek még a börtönből.

Többek véleménye szerint Hilton rosszabb elbánásban részesült, mint mások hasonló helyzetben, mert a hatóságok bizonyítani akarták, hogy nem kivételeznek senkivel. Az L.A. Times szerint talán túl is lőttek a célon, mert 2002 óta a börtönök telítettsége miatt az elítéltek csekély hányada tölti le a teljes büntetését. A Times felmérése szerint Hilton az elmúlt hét év átlagához viszonyítva ötször annyi időt töltött a rács mögött, mint más ugyanilyen esetben.

Hilton büntetését egyszer már megszakították, amikor háziőrizetbe helyezték , de a bíró visszavitette a börtönbe. Mint utóbb kiderült, a háziőrizetet elrendelő rendőr Hilton rossz egészségügyi állapotára hivatkozott. A kukacoskodó hatóságok szerint viszont ha valóban úgy le volt rongyolódva, akkor a börtön gyengélkedője miért nem felelt meg neki?

A rendőr, aki szerdán meghallgatáson kell, hogy számot adjon a döntésről. Egyelőre csak annyit mondott, hogy: "Ha ez a Jerry Springer- féle hangulat végre szertefoszlik, mindenki belátja majd, hogy helyesen döntöttem."

Lényeg, hogy a zokogó rajongók fellélegezhetnek, kedvencük nemcsak, hogy kijött épségben, még állítólag meg is változott a sitten.