horoszkóp

Kelemen Anna unja Annácskát

2008.04.13. 10:09
Kapcsolódó cikkek (1)
A playmate hónapok óta elérhetetlen volt, ismerősei sem tudták, mi van vele. A Blikknek elmondta: elege lett a jópofizásból.

"Nem látok kifutást ebben az Annácska-figurában" - idézi a lap Kelemen Annát önmagáról szólva a playmate-et, aki szerintünk minden idők legsikeresebb bulvár-médiahackjét valósította meg az életre keltett buta szőke barbi figurájának eljátszásával. Bár korábban már említette megkomolyodási terveit, ezzel a mai napig adós maradt. Ha azt nem vesszük annak, hogy hónapok óta elérhetetlen, állítólag ismerősei sem tudták, mi van vele. Ilyenkor Kelemen általában előkerül, kifejti, hogy meg akar komolyodni, majd minden megy tovább ugyanúgy. Most is ez történt: mint a most Blikknek elárulta, elege lett a jópofizásból", ezért vonult vissza.

Magánéletéről amúgy nem óhajt beszélni, a Havas Henrikkel írt könyvből épp elég minden kiderül erről is - véli Kelemen, persze azért hozzáteszi, az a könyv már régi, de még így is többet lehet belőle megtudni őróla, mint bármilyen műsorból. Bár a megjelenés után Havas Henrikkel feszültté vált a viszonyuk - a Velveten észosztó Tanár Úr ugyanis azt állította, Kelemen drogozik -, azóta kibékültek. A playmate így fogalmazza meg a műsorvezető személyiségének lényegét: szereti őt mint embert, de azért nem árt óvatosnak lenni vele.

Klikk!

Kelemen most már nem akar szerepelni se, egy pár hét múlva esedékes beszélgetős show kivételével elhárította a médiameghívásokat, mert nem akarja úgy végezni, mint Molnár Anikó. Az egykori nagy Ő-ről szólva a playmate úgy véli, "egyre lejjebb süllyed", ami szerinte "megmosolyogtató", bár természetesen nem akar beszólni neki, hisz nagyon kedvelte.

Legutóbbi botrányát, közösségi erővel likvidálni kívánt Zeusz nevű kutyájának ügyét az ügyészség tárgyalja, de Kelemen ezt sem igazán kíséri figyelemmel: rábízza az igazságszolgáltatásra a döntést. Érdektelensége persze indokolt, ha valóban felfüggesztettel megúszhatja. Szerinte az idős hölgy egyébként csak személyes antipátia okán perelte be, és mert pénzt akar szerezni. Állítása szerint a néni nem is szomszédja, más utcában lakik, az ő Zeusza pedig az idős asszony kankutyájától vadult be, akit a néni "elfelejtett említeni". "Ha a néni pénzt akar, nekem szóljon" - üzente a Zeusz által összemarcangolt idős asszonynak, aki kezdetben 16 millióért még elállt volna a pertől.

A playmate végezetül még elárulta, nem szerelmes típus, inkább csak szexel - az, hogy Havassal ez elmaradt, nem rajta múlott -, de "annál jobb nem lehet, mint ami most van".