Nyilvánosságra kerültek azok a házasságkötési papírok, amik bizonyítják, Melanie Brown még júniusban feleségül ment producer csávójához. Az Eddie Murphy-vel kapcsolatos apasági és gyerektartási hercehurcák között teljesen titokban kötött frigyet a pár.

Először Perez Hilton, a hivatásos celebblogger számolt be arról, hogy legjobb tudomása szerint Mel B és pasija Stephen Belafonte producer június 6-án, Las Vegas-ban összeházasodtak. Ezt az információt később a TMZ is megerősítettet, sőt egy szkennelt házassági bizonyítványt is mellékeltek.

Tényleg házasok

A People-nek Mel B képviselője nyilatkozott a házasságról: „A házasságot tekintve, Mel és Stephen jól ismerték egymást évek óta, és nagyon jó barátok voltak. Most halálosan szerelmesek egymásba. Nagyon boldogok együtt”. Nagyon örültek, hogy legalább addig sikerült titokban tartani a dolgot, amíg Perez Hilton meg nem írta a sztorit.

Tisztázatlan múlt

Egy forrás a Perezhiltonnak elmondta, hogy Mel B tisztában van férje semmiképpen sem patyolattiszta múltjával: „Mel is képben van Belafonte múltját illetően. Ismerik egymást vagy hét éve, és egymás barátai voltak, mielőtt szerelmesek lettek. Stephen úgy kezeli őt, mint egy királynőt, és ezért Mel hihetetlenül boldog”. Arról viszont nincs információ, hogy Belafonte életében mikor és mi volt a sötét vonal.

A Murphy kronológia

Amikor Eddie Murphy hivatalosan is elismerte az apaságot, akkor közleményében azt mondta, hogy rövid ideig járt Melanie Brownnal, és a gyerek nem volt tervezett. Ezzel szemben Mel B azt mondja, hogy a gyerek igenis a terv része volt, még akkor is ha kapcsolatuk nagyobbik részét a szakítás utáni idő teszi ki. A pár 2006. nyarán jött össze egymással, de már decemberben arról szóltak a hírek, hogy Eddie Murphy kidobta Mel B-t és hűtlenséggel vádolja, valamint apasági tesztet követel. Ezután Brown még megpróbálkozott egy woodoo varázslattal, hogy visszaszerezze Murphy szívét, de nem járt sikerrel. Aztán januárban úgy döntött, hogy elpereli Murphy minden pénzét, de a színész dühöngő rajongótábora egy pillanatra megtorpantotta.

Ezután csend következett, de áprilisban megszületett a gyerek, akit azonnal DNS-tesztnek vetettek alá, és Murphy vezetéknevet kapott. A pár eddigre végleg eltávolodott egymástól, Murphy visszavonult a csatározásokból, így Mel B könnyen vihette a nyilvánosságot, először leszbikus kalandjaival, majd később az új pasival, akivel most összeházasodott.