Nicole Richie terhesen megy férjhez

2007.07.04. 15:26
Lionel Ritchie lánya ezúttal nem anorexiájával és annak tagadásával köti le a média figyelmét, hanem azzal, hogy babát vár és férjhez megy. Persze lehet, hogy csak így akarja megúszni a börtönt.

A TMZ internetes oldal közölte a hírt, miszerint az énekes Lionel Richie fogadott lánya gyermeket vár. Az In Touch magazin szerint pedig a 25 éves Richie idén nyáron feleségül megy barátjához, a Good Charlotte zenekar énekeséhez. Az egykori partikirálynő, Paris Hilton legjobb barátnője már csak azon aggódik nehogy lecsukják.

Richie, aki a Paris Hiltonnal szerepelt együtt a Simple Life című amerikai valóságshow-ban, jó barátnője lett a hotellánc örökösnek. Közös vonásaik közt említhető például, hogy ellene is épp most folyik egy eljárás, mert betépve vezetett tavaly decemberben. Ennek kapcsán még olyan pletykák is keringtek, miszerint a terhességgel csak a büntetést akarja elkerülni. A Showbuzz egy magát megnevezni nem kívánó forrása azonban cáfolja ezt: "Megbízható forrásból kaptuk a hírt, hogy Richie terhes, és bár a barátjával, Joe-val együtt reménykednek benne, hogy emiatt nem szabnak ki börtönbüntetést az ügyében, de persze nem ezért esett teherbe."

A terhességről szóló hírek egyébként néhány nappal az első bírósági tárgyalás előtt láttak napvilágot. Richie-t decemberben kapták el, mert sikerült rossz irányban felhajtania egy autópályára. Ez magában is szép teljesítmény, ami még szebbé teszi, hogy az attrakciót egy kis Vidocinés marihuána előzetes elfogyasztásával vitte véghez. Azóta már megszületett az ítélet, de Richie ügyvédei rögtön fellebbeztej, újabb tárgyalását pedig július 11-re tűzték ki. Legrosszabb esetben is csak öt nap elzárás vár rá, de nem csoda, hogy így meg van ijedve, mert frissen szabadult Paris Hilton barátnője biztos sok rémséget mesélt neki a sitt borzalmairól.

Az egyébként mindig anoriexiával gyanúsított - és ezt folyamatosan tagadó, de most is csontsovány - híresség nemrég úgy nyilatkozott, hogy nagyon reméli, hogy nem jut majd Hilton sorsára. "Nagyon szorítok magamnak, persze. Nagyon félek, de vállalok minden következményt, bármi is jöjjön szembenézek minden nehézséggel. Vállalom a felelősséget azért, amit tettem" - nyilatkozta a CBS-en David Letterman Show-jában szinte szóról szóra ugyanazt, mint Hilton.

Atyai jótanácsok

Lionel Richie bevallotta, hogy valószínűleg ő lesz az utolsó aki értesül majd a lánya családalapítási szándékáról. Az Access Hollywoodnak tett nyilatkozatában elmondta: "Nicole olyan lány aki nem mondja el magától az ilyen dolgokat, csak ha nyaggatják. 'Nic, az apád vagyok. Mi a helyzet veled? Amire azt fogja válaszolni, hogy 'Semmi apa, semmi.' Szóval most nem tudok semmit. Majd elmondja az utolsó pillanatban."

Az énekes azt mondta, mindenben támogatja majd a lányát és ellátta pár atyai jó tanáccsal is: "Élvezd az élet minden percét! Mielőtt megtennél valamit gondold át, hogy jó döntést hoztál-e, utána dönts és vállald annak minden következményét. Ha most családot alapítasz, bármilyen nehézségek is jöjjenek, biztos, hogy gyönyörű élményben lesz részed."