Nicole Richie terhesen is dohányzik

2007.10.30. 14:31
Az egykori anorexiás hat hónapos terhesen is dohányzik, ráadásul mindenki előtt. De legalább már elérte az ötven kilót, és remélhetőleg Vicodint sem szed. Talán inni se iszik, ha már mintaanya akar lenni.

Pontosan már senki nem tudja, még Amerikában se, hogy kicsoda Nicole Richie, azt leszámítva, hogy az apja egy valaha volt híres énekes, ő maga pedig Paris Hilton gyerekkori barátnője. Ennek ellenére celebbé vált, így a sajtó árgus szemmel figyeli, mikor mit csinál.

Fú, cigizik

Most éppen például terhes, már hat hónapja, ennek következtében még híznia is sikerült az anorexiát amúgy mindig tagadó hírességnek. Persze ez még nem számít világszenzációnak, ellentétben azzal, hogy terhesen is dohányzik. Mert most épp ez a legnagyobb szám, a New York Post is megírta, hogy október 29-én bagóval a szájában pattant be egy fekete Cadillacbe, valamint három nappal korábban is azonnal rágyújtott, amint kilépett gyermeke apjával a Nobu étteremből. Pedig az usmagazine.com elmondása szerint tagadta a vádakat, mert mint állította, már véget vetett a bűnös életmódnak, hiszen a világ legjobb anyukája akar lenni.

A sztár a korábbi vádakra úgy reagált, hogy azt is cáfolta, hogy egyáltalán a városban járt, mégis úgy tűnik, nem képes türtőztetni magát és legalább csak olyankor dohányozni, mikor nem látja azt a fél ország.

Bocsi, többé nem csinálom

Richie kisasszony soha nem arról volt híres, hogy képes lett volna az önfegyelemre. Barátnőjétől, Paris Hiltontól például annyira elirigyelte a börtönbe vonulást, hogy egy négyórás beköltözést ő is kipróbált, hiszen tavaly év végén beszívva és Vicodin hatása alatt vezetett. Azóta is azt tartja a legnagyobb feladatának, hogy bocsánatot kérjen minden olyan ittasan vezető személy nevében, aki már okozott balesetet illuminált állapotban.

Ehhez már tényleg csak hab a tortán, hogy Drew Barrymore-i babérokra is tör azzal a kijelentésével, miszerint már 13 éves korában leszokott a heroinról, ami elmondása szerint nagyon kemény volt, viszont azóta megért minden Lindsay Lohant.

Csak egy Vicodin

Ha heroint nem is, Vicodint azért előszeretettel tol minden bajára, például a menstruációs görcsökre is, igaz ezzel most nem kell bajlódnia, a frontérzékenység pedig reméljük, nem jellemző rá. Terhessége elején az orvosok megtalálták a neki fekvő betegséget, a hipoglikémiát, ami a vérben keringő cukor kórosan alacsony mennyisége. Ezzel magyarázták, hogy állandóan elájul, és így elterelték a figyelmet arról, hogy esetleg néha enni is kéne.

Aztán bevallotta a terhességét és azóta elvileg józan, de gyakorlatilag dohányzik és ki tudja még mi mindent csinál, mikor nem látja mindenki. Reméljük a magzatát azért nem nyomja Vicodinnal, mert az aligha tenne jót neki.

A nyáron azért még kirakta a hasát a napra, biztos, ami biztos, de többen is állítják, hogy megkomolyodott azóta, hogy állapotos. Richie fiút vár, de októberben már tuti nem megy férjhez. Persze az is biztos, hogy hosszú az a kilenc hónap. Mostanra már nyilván unja egy kicsit.