Az énekesnő Halloween előestéjén neccharisnyás, miniruhás kalózlánynak öltözött. Mivel a ruhadarab meglehetősen keveset takart, a paparazzóknak megint sikerült egy pár villantós képet készíteni a botrányos celebről. Eközben újabb bírósági döntés született a maratoni gyermekelhelyezési perben.

Végre valami biztos pont Britney Spears életében. Az énekesnő, aki legújabb albumának katolikusbosszantó reklámkampányában miniszoknyában és neccharisnyában pózol egy gyóntatófülkében, hasonlóan alul öltözve jelent meg a hollywoodi Winston klub előtt, hogy megünnepelje a Blackout című lemez megjelenését. Mivel a pink/fekete ultramini gönc és a lassan védjeggyé vált neccharisnya viszonylag keveset takar, a paprazzók ismét lefotózhatták a celeb legintimebb és legismertebb testrészét. Sajnos Spears kissé megvastagodott combja bezavar, így nehéz megállapítani, hogy tényleg nem visel bugyit, vagy csak egy testszínű fehérnemű van rajta. Döntsön Ön!

Bugyi vagy punci? Képek!

Hetente kétszer

Közben folytatódik a harc az énekesnő gyermekiért. A bíróság keddi döntése értelmében Spears hetente kétszer láthatja fiait, akik az egyik napon déltől este hétig lehetnek anyjukkal, a másik napon pedig éjféltől tízig. A családsegítő szolgálat embere természetesen minden találkozónál jelen lesz. A bíróság azt is kikötötte, hogy a sztárnak péntekig gyerekbiztossá kell tennie otthonát, például el kell kerítenie a medencét és autójába gyermeküléseket kell elhelyeznie. Emellett hetente kétszer továbbra is alá kell vetnie magát egy alkohol- és drogtesztnek. Az AFP információi szerint amennyiben hatvan napig tiszta marad, hetente csak egyszer kell majd vizsgálatra járnia. A végleges döntésre persze továbbra is várni kell, a következő meghallgatásra november huszonhatodikán kerül majd sor.

Azért szereti őket

Így Federline ideig-óráig ismét elérte, amit akart, vagyis egyelőre övé a gyermekfelügyeleti jog. Scott Gordon főleg azzal indokolta döntését, hogy a sztár többször elmulasztotta a családsegítővel megbeszélt időpontot. Igaz, a szakembernek azóta többször is volt alkalma megfigyelni a fiaival foglalkozó celebet. A meghallgatáson így különösen sokat nyomott a latban Lisa Hacker jelentése és vallomása. Szerinte egyértelmű, hogy Spears szereti a gyermekeit, akik nagyon kötődnek az édesanyjukhoz. Viszont a sztár nem veszi figyelembe a kicsik vágyait, inkább az a fontos, hogy ő mit akar. „Amíg nem fogja fel, hogy a tetteinek milyen következményei vannak a gyermekeire nézve, addig értelmetlen a küzdelem.”