Kire hasonlít a celebgyerek?

2008.03.24. 09:10
Shiloh édesapja, Brad Pitt orrát és édesanyja, Angelina Jolie ajkait örökölte, Liv Tyler kisfia, Milo pedig híres mamájához hasonlóan a sokáig csak kedves ismerősnek hitt Steven Tyler jellegzetes száját. Sőt, egyre valószínűbb, hogy Suri Cruise nem ázsiai származású, nem fogadták örökbe, és nem ügyes genetikusok, esetleg földönkívüliek műve. De mégis kire hasonlítanak jobban a sztárok gyermekei: anyura, apura, esetleg a szomszéd bácsira? Ön dönt!

Miután egy párnak gyermeke születik, mindenki azt kezdi el találgatni, hogy vajon az édesanyjára, vagy az édesapjára hasonlít-e a baba. Ha pedig történetesen az újszülöttet celebszülőkkel áldotta meg az ég, akkor az egész világ beszáll ebbe a vitába. Most olvasóinkon a sor, hogy eldöntsék, hogy apu vagy anyu előnyös vagy kevésbé előnyős külső jegyeit örökölték a sztárok gyermekei.

Brad Pitt, Angelina Jolie és Shiloh

Sokan úgy tartják, hogy Pitt és Jolie kislánya lesz a legdögösebb lény kerek e világon, ha felnő, hiszen láthatóan a legelőnyösebb tulajdonságokat örökölte vonzó szüleitől. A kórházi dolgozók, akik jelen voltak a baba születésénél 2006 májusában, az első hivatalos fotók megjelenése előtt azt nyilatkozták, hogy Shiloh orra egyértelműen az apjáé. Ezt egyelőre nehéz megállapítani, az viszont biztos, hogy szája az édesanyjáé, ami az ismét várandós celeb egyik fő védjegye és szexepilje.

Gavin Rossdale, Gwen Stefani és Kingston

Bár Kingstonéhoz hasonló elálló füleket egyik szülőnél sem tapasztalunk, valószínűleg a kicsit nem a postás vagy a szomszéd nemzette, hiszen a No Doubt szólóban nyomuló énekesnője és szintén egyéni karrierjét egyengető férje házasságát még egy eltitkolt zabigyerek sem ingatta meg. Egyébként, ha Kingston szépségben, illetve jóképűségben nem is éri majd utol szüleit, bizonyára ő lesz a legstílusosabb a hírességek gyerekei között. Persze csak akkor, ha nem körözi le testvére, aki pár hónapon belül születik majd meg.

Tom Cruise, Katie Holmes és Suri

A pár első közös gyermekének születése után heves vita folyt arról, hogy a kislány valóban létezik-e, esetleg örökbe fogadták-e, és kire hasonlít. A legvadabb elképzelések szerint Surit klónozással hozták létre egy titkos szcientológus laborban. Természetesen idővel egyértelművé vált, hogy kislány igenis egy valós személy, és szinte 100%-ig biztos, hogy Cruise és Holmes gyermeke. A kislány hangját ugyan még nem volt szerencsék hallani, de a hollywoodi filmesek szerint tökéletesen hasonlít egy jegesmedvebocséra, másképp nyilván nem őt választották volna Knut szinkronhangjának.

Roytson Langdon, Liv Tyler és Milo

A színésznő és a jobblétre szenderült Spacehog nevű zenekar basszusgitárosának kisfia, Milo William 2004 decemberében látta meg a napvilágot egy New York-i kórházban. A kisfiú igazi rocker utódként meglehetősen morcos szemmel néz a világba, így nehéz megállapítani, hogy Langdon vagy Tyler szemeit örökölte, kócos szőke fürtjeit viszont biztos a papától „nyúlta”. A sors furcsa fintora, hogy a színésznő jellegzetes vonásainak köszönhetően jött rá, hogy édesanyja állításával ellentétben nem Todd Rundgren az édesapja, hanem az Aerosmith frontembere, Steven Tyler, aki Mick Jaggert is megszégyenítő szájszerkezettel rendelkezik.

Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker és James

A két színész első, és eddig egyetlen gyermeke, James Wilkie Broderick 2002. október 28-án látta meg a napvilágot. Első keresztnevét apai nagyapjáról kapta, a másodikat pedig Wilkie Collins íróról, akinek munkásságáért rajong a pár. Ami a külső jegyeket illeti, egyelőre nehéz eldönteni, kire is hasonlít a kisfiú. A szőke fürtök Parkert idézik, a kerek arcocska pedig inkább apáé. Ami az öltözködést illeti, egyelőre nem látszik, hogy James egy 2004-ben divatikonná választott színésznő gyermeke. Mindenestre azzal már tisztában van, hogy mit is jelent az, ha valaki homoszexuális.

Ben Affleck, Jennifer Garner és Violet

Miután Affleck 2004-ben ráunt Jennifer Lopezre, rövid időn belül összejött névrokonával, aki 2005 decemberében meg is ajándékozta egy kislánnyal, Violettel. A pár nagyon büszke a gyermekre, ugyanis szemfüles fotósok lépten-nyomon rajtakapják őket, amint vígan sétálnak az utcán hármasban, vagy kettesben. Violetnek nem lehet panasza szülei genetikai állományára, a People szerint Jennifer Garner a 100 legszexisebb híresség egyike, és Ben Affleck esze pedig állítólag vág, mint a borotva. Bár nemrég kiderült, hogy olvasóink többsége nem szívesen szülne gyermeket a színésznek, ez valószínűleg nem annak a több ellenkező nemű celebet is elbűvölő szempárnak köszönhető, amit vélhetően kislánya is örökölt.

Tom Mahoney, Marcia Cross és az ikrek

A Született feleségek című sorozat sztárja egy évvel ezelőtt, februárban adott életet ikerlányainak, Edennek és Savannah-nak. A két gyermek a papa, vagyis Tom Mahony áthatóan kék színű szemével csodálja a nagyvilágot, hajuk pedig láthatóan pár éven belül valószínűleg ugyanolyan dögös vörös lesz, mint édesanyjuké. Sőt, ha Marcia Cross génjeinek, és nem különböző szépészeti beavatkozásoknak köszönheti, hogy negyvenhat évesen egyike a legszebb színésznőknek, akkor valószínűleg lányainak sem lesz gondja az öregedés korai jeleivel. Ezt egyébként egy pár hónapja napvilágot látott pikáns fotósorozat is bizonyítja.