Az X-faktort már senkinek nem kell bemutatni, de idén a TV2 egy új formátumot vetett be, hátha a Rising Starral sikerül újat mondani a tehetségkutatós műsortípusban. Egy dolgon nem változtattak: még mindig négytagú a zsűri, és annak még mindig csak egy női tagja van. Hogy egy szabadon választott kereskedelmi tévés vetélkedő zsűrijében miért kötelező a férfitöbbség a magyar műsorgyártók szerint, az egy nagyon komoly kérdés – nem is ezzel fog foglalkozni ez a cikk. Hanem csak összehasonlítjuk Tóth Gabit TV2-s vetélytársnőjével, az Anna and the Barbiesból is ismert Pásztor Annával. Ez a heti trend, tehát elsősorban a külsőre és az öltözködésre koncentrálunk, de persze ezek jó esetben az illető személyiségét fejezik ki, úgyhogy nézze meg majd jól a képeket, aztán zsűrizze a zsűrit!

Tóth Gabi – hivatalos portré

Minden tehetségkutatós évad elején szoktak készülni hivatalos portrék a zsűritagokról, Tóth Gabi ezt a kört idén egy vörös, jól dekoltált ruhában abszolválta, fekete kiegészítőkkel. A sötét smink, a kettéválasztott és lenyalt haj, a drámaian nagy ékszerek mind pontosan ugyanabba az irányba mutatnak: Tóth Gabit ezúttal valami szenvedélyes spanyol nagyasszonyként kéne látni magunk előtt, holott a műsor egyetlen női mentora azért nincs még kifejezetten nagyasszonyos korban, hiszen csak 26 éves. Klikkeljen a képre, rögtön többet fog látni!

Pásztor Anna – hivatalos portré

A Rising Starnál ugyanúgy készítettek ilyen hivatalos portrét, mint az X-faktornál, de a Pásztor Annáért felelős stylist nem a nagyasszonyos vonalra erősített rá, pedig az ő kliense 15 évvel idősebb (úgy is mondhatnánk, tapasztaltabb), mint az RTL-es rivális. Jobban is áll Pásztor Annának ez a művésznős stílus a különlegesen kétszínű hajjal és a szintén színjátszós ruhával. Fent nem látszik, de a legszexibb fícsör ebben a szerelésben egy igen merész sliccelés, de persze a szado-mazós karkötő sem semmi. Az egyetlen, amiben nagyon hasonlítanak egymásra Tóth Gabival: a póz.

Tóth Gabi – munka közben

Az X-faktorban az élő adásokat közvetlenül az előzi meg, hogy a kiválasztott versenyzőket a megfelelő mentor elhívja magához, és ott addig énekelteti őket, amíg ki nem derül, ki juthat tovább. Ehhez a feladathoz Tóth Gabi idén hipszternek öltözött. Persze a tetoválásai már adottak voltak ehhez a stílushoz, csak keresni kellett egy olyan fekete-fehér szerkót, amitől látszik is rendesen, mennyi minden van a bőrén. Az ékszermennyiségtől majdnem dobtunk egy hátast, a nagyításban nézze majd meg a gyűrűket!

Pásztor Anna – munka közben

Semmilyen tévéműsor nem indulhat kritika nélkül, a Rising Star sem volt kivétel, és az egyik fő probléma vele az, hogy ha az ember csak úgy belecsöppen, nem feltétlenül érti, hogy mi miért van. Így a képek alapján például lehetetlen megmondani, hogy Pásztor Anna éppen mit csinált, amikor a zongoránál fotózták, de csináljunk úgy, mintha ezt meg lehetne feleltetni az X-faktor mentorházas fázisának. Pásztor Anna itt egy lenge, sötétzöld szerelésben volt, bár talán inkább a kiegészítők viszik el a szettet. A cipő például nagyon komoly, a nyakláncokhoz pedig úgy is elképesztően súlyosnak tűnnek, hogy a nagyja mintha ki se látszana a haj alól.

Tóth Gabi – a zsűriben

Na és akkor nézzük meg, miben járnak a nők az élő adásba zsűrizni. A válasz: átlátszó-dekoltált feketében. Sokkal többet nem is lehet mondani főleg Tóth Gabiról, hiszen ezekben a műsorokban csak kb. melltől felfelé látszik általában, a legjobb gifek pedig sajna Alföldi Róbertről készülnek. A felső két szetthez képest ez a zsűrizős öltözék mindenesetre messze a legvisszafogottabb, Tóth Gabi talán nem akarja elvonni a figyelmet mentoráltjairól.

Pásztor Anna – a zsűriben

Ki és hol nézett ki a legjobban?

Pásztor Anna egy meglepően hasonló szerelésben zsűrizett a Rising Star egyik élő adásában, sőt, ő énekelt is egyet, így aztán van egy rendes, teljesalakos képünk is róla, amin nem az asztal mögött ül. Kicsit közelebbről kell megnézni a fotókat, de ez az átlátszó-dekoltált fekete felső elképesztően merész: elég jól kivehető a csipke alatt maga a melltartó is, meg az is, amit a melltartó tart. A kiegészítők megint borzasztóan hangsúlyosak, a fülbevalót kiemeli, hogy Pásztor Anna haját a begöndörítés után felpakolták a feje tetejére. Ha végignézte valamennyi fotót, most már biztosan el tudja dönteni, melyik női zsűritag a kedvence – ezek után csak azt kell kiválasztania, hogy az adott nő a három fázis közül melyikben nézett ki a legjobban, aztán klikkeljen egyet a szavazódobozban a megfelelő helyre!