Szerencsére kifogyhatatlan az ukrán közélet dögös politikusnőkből, ezt bizonyítja a Vocativ új felfedezettje, a 24 éves Jelena Koseleva (akinek keresztenvét valamiért Alainnek fordították). Koseleva most épp a legfiatalabb képviselő az ukrán radában, mivel a 23 éves Dária Ledovszki pár napja lemondott mandátumáról.

De hogy lett ilyen híres Koseleva? Úgy, hogy az összorosz (és Kelet-Európában is népszerű), Facebook-szerű oldalon, a Vkontaktén felfedezte pár képét a Radikális Párt vezetője, Oleg Ljaskó, majd el is terjesztette a dögösködő fotókat. Önmagukban ezekkel nem lenne gond, ha Koseleva nagyjából képben lenne felelősségteljes pozíciójával.

Azonban november 27-én az elvileg kétdiplomás lány egy sajtótájékoztatón olyan alapvető kérdésekre nem tudott válaszolni az ukrán politikai élettel és rendszerrel kapcsolatban, hogy közröhej tárgyává vált. Ráadásul állította, hogy korábban a harkivi kórházban önkénteskedett, márpedig az ott dolgozók a színét se látták soha. Így nem meglepő, hogy senki sem tartja érdemesnek arra, hogy a politikai ötleteivel foglalkozzon, mindenki csak arról kommentel, mennyire dögös. Tegyük hozzá, gyanús, hogy ebben egy plasztikai sebész is szerepet játszott.

dögös politikusnők

Szerencsére nincs hiány belőlük, hol itt, hol ott bukkannak fel a világban, de persze Kelet-Európa a legfőbb terepük. Itt van mindjárt Natalia Poklonyszkaja, az oroszok által bekebekelett Krím főügyésze, akitől tavasszal pörgött a fél világ. Ne feledjük Nyina Stanszkit, aki nem kisebb személyiség, mint a kutya által el nem ismert Dnyesztermenti Köztársaság külügyminisztere

No persze a Nyugat sem hanyatlik még annyira, hogy ne termeljen ki egy Olvido Hormigost magából. A 42 éves spanyol tanácsosról előbb egy maszturbálós videó került a netre, majd hogy egyenesbe állítsa az életét, vetkőzött egy magazinnak. Szeptemberben egy nap alatt két szexi politikusnőről is írhattunk: a brit Karen Danczuk önkormányzati képviselőként és hatalmas mellekkel dolgozik a közjóért, illetve a hírhedt fappening áldozata lett Olga Ljulcsak, kijevi képviselőnő is.