Sziasztok!
A hölgyet Katee Owennek hívják, és egy istennő ;)

– volt, aki ilyen tömören tudatta velünk, hogy a nő, akit múltkor egy jöttment sztrippernek néztünk, ennél jóval többre érdemes, és még neve is van. Ezek után az a minimum, hogy utánajárunk a munkásságának. Amely összefoglalható annyival, hogy webcames nő.

A honlapja gyakorlatilag semmit sem árul el róla, vagy az előéletéről. Owen azt írja magáról, hogy tizenegy dolog nélkül nem tud élni, ezek közé a vizet és a Baby nevű macskáját is besorolja. Szereti a napsütést, a himalájai sót, a félig megfőtt quinoát, és egy csomó más dolgot is. 

Ránézésre abból él, hogy a szép testét mutogatja. Az üzleti modellel nem vagyunk teljesen tisztában, merthogy elmondása szerint az oldalán minden ingyen van, de az tuti, hogy pénzért is készít videókat, és vállal privát beszélgetéseket. Szóval ha küldenek neki sok pénzt, elküldi, milyen szépen táncol mondjuk.

A művésznő Twitterét itt találják, Facebookon pedig itt követhetik kalandjait az életben. Sajnos ezekből sem derül ki róla sokkal több, de ezek szerint nem azt kívánja, hogy szellemi képességeit csodáljuk: megmarad a csöcseinél. Teljesen igaza van.

A webcames nők élete egyébként nagyon sokakat érdekel: készült róluk dokumentumjellegű film, ismerhetjük céljaikat is. Ha izgatja önöket a másik oldal, akkor ezt a cikkünket ajánljuk, amelyben nagyon sokat mesélt nekünk egy csetpornó-operátor!