Emlékszik még arra az jelentre a Jóbarátokból, mikor Rachel elmondta, hogy többek között azért sem ment hozzá a vőlegényéhez, mert az mindig zokniban szexelt? Lehet, hogy valóban nem a legszexibb látvány, mikor valaki minden textlit ledob a zoknin kívül, de a tudomány egyetért Rachel exével és azt mondja: szexelni zokniban kell! Már ha be akarja biztosítani az orgazmusát.

Egy holland egyetemen végezték el azt a nagyon fontos kutatást, amiben megvizsgálták, hogy a zokniviselet, hogyan befolyásolja a gyönyört. A kísérletben résztvevőket kétszer kérték meg arra hogy szexeljenek, az első körben teljesen meztelenek voltak, a másodikban pedig viselték a nem kifejezetten erotikus ruhadarabot. És, hogy mi lett az eredmény? Az első együttlétkor az alanyoknak csak az 50 százaléka jutott el a csúcsra, míg a zoknis szex során 80 százalék - írja a YourTango.

Az, hogy miért alakult így a dolog, még nem teljesen egyértelmű, de a kutatók szerint azzal lehet összefüggésben, hogy a zokni melegen tartja a lábat, így az erek jobban kitágulnak és ez serkenti a véráramlást.

Úgyhogy ha legközelebb a partnerével arra vágynak, hogy valami egészen pikáns újdonsággal dobják fel a szexet, akkor bőven elég csak benyúlni a zoknis fiókba. De ha egymás meztelen, zoknis testének látványa inkább röhögőgörcsöt vált ki Önökből, mintsem őrült gerjedelmet, akkor még mindig ki lehet próbálni az A-pontot és az orgazmust okozó zenei hangot.

Ön mit gondol a zoknis szexről?