Az Instagramról egyre inkább az él az emberek fejében, hogy ott csak kitárulkozásra és ruhátlankodásra hajlamos influenszerek reklámfotói találhatóak. Hát ez a tendencia valóban létezik, de azért emellett még rengeteg mindennek marad hely az Instagramon: többek között nyilvánvalóan unatkozó grafikusok elborult animációinak.

Ebben a posztban mutatok öt pár másodperces minifilmet nagyrészt olyan művészektől, akiket én is követek, de előre szólok, hogy a posztra nem véletlenül tettük ki a 18+-os figyelmeztetést. Mondjuk pont ebben az első videóban semmi különösebben durva nincs, de az egész egyben enyhén szólva nyugtalanító.

Ha megvolt a bemelegítés Pastelae videójával, akkor nézzük, vajon mi fog mindjárt történni itt a tükör előtt kisgatyában pózoló testépítővel mregfx alkotásában!

Beeple Crap egészen új videójában Michael Jackson a főszereplő (vagyis inkább egy klónja), de feltűnik a háttérben Bubbles, az énekes házicsimpánza is. Remélhetőleg lassan kezd világossá válni, hogy hogyan értettem a címben a rosszra használják a tehetségüket kitételt.

Amennyiben ön azt hitte, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, akkor valószínűleg tévedett. Tekintsük most meg együtt macomoroni, azaz Marco Mori, egy németországi művész alkotását!

És ötödiknek egy olyan videót hagytunk, ami csak részben animáció. A bizarr alkotás Pol Kurucz munkája, aki honlapján a bemutatkozásban azt írja magáról, hogy egy „francia anyától született egy magyarországi kórházban két különböző névvel”.

További kellemes hétvégét kívánok minden kedves olvasónknak.