A zenei klipek időtlen idők óta hatásos marketingfogásként működnek, ez azóta sem változott. Egyes előadók igyekeznek művészi jelleget kölcsönözni a felvételeknek, ám sokan a testiséggel keltik fel a figyelmet. Soron következő válogatásunkban 6 olyan dal videoklipjét láthatják, amelyek hatalmas port kavartak megjelenésükkel.

Britney Spears - Gimme More

Az énekesnőtől sosem állt távol a szexizés, ám ez a klip inkább a körülményei miatt váltott ki sokakból fintort. Hiszen amikor Britney egy rúd mellett vonaglott toplessben, még javában zajlott a gyermekelhelyezési tárgyalása. Szerencsére azóta már többé-kevésbé helyreállt a családi béke.

Miley Cyrus - Wrecking Ball

A legtöbb nézőnek egy egyszerű wtf-élményként maradt meg a Wrecking Ball jelenség. Miley Cyrus hirtelen stílusváltása 2013 nyarán ütött be, nem sokkal azután, hogy szakított Liam Hemsworth-szel, akivel később bár újra összejöttek, hiába léptek oltár elé, végül ismét csúnya szakítás lett a vége, az énekesnő ugyanis leszbikus kalandba kezdett, legújabb szerzeménye pedig a 22 éves Cody Simpson. A stílusváltásra visszakanyarodva pedig már a We Can't Stop című számban való fenékrázással és játékbabával való smacizással már meghökkentette rajongóit az énekesnő, de a legjobban mégis a Wrecking Ball tarolt, elvégre is mivel lehetne túl tenni azon, hogy Miley Cyrus meztelenül lovagolt meg egy faltörő golyót.

 Nicki Minaj - Anaconda

Azt bizonyára mind tudjuk, hogy a rappernő nem a szemérmesség híve. Mindig is szerette megmutatni, mije van, ám az Anaconda klipjében kissé túlzásba vitte a fenekek mutogatását, és bármennyire is szeretnénk megfeledkezni az időnként feltűnő testnedvekről, bizony azok is vannak dögivel a klipben.

 Kanye West - Fame

A soron következő klipben nem történik túl sok dolog, ami viszont mégis, az annál elgondolkodtatóbb. A rapper ugyanis egy csokor másik hírességgel fekszik egy ágyban, természetesen meztelenül. Többek között Kim Kardashian, Amber Rose és Donald Trump viaszfigurára is szerepel a képsorokon, a legérdekesebb azonban talán Taylor Swift, aki köztudottan nem szívleli a rappert.

Lady Gaga - Paparazzi

Az énekesnő mindig is művészlélek volt, ez a zenéihez készült videókban is megmutatkozik. A Paparazzi című száma azonban több rémisztő jelenetet is tartalmaz. A forró kezdet után nem sokkal azt hittük, hogy az énekesnő halott, ám vérfolt ide vagy oda, a következő jelenetben már egy limuzinból szál ki, hogy beültessék egy kerékészszékbe, amelyet aztán úgy használ, mint egy menő kiegészítőt. Közben időről időre feltűnnek kifacsarodott női holttestek, Gaga Pedig egy kanapén vonaglik, vagy éppen csókolózik az őt körülvevő hölgyekkel. Végül pedig megmérgezi a korábban erőszakos pasiját, amit önként be is jelent, hogy végül a rendőrség hurcolja el a kamerák kereszttüzében.

A dalt egyébként a 2009-es VMA-n is előadta az énekesnő, és nem csak a hangszíne volt izgalmas, de a vérben gazdag produkció is.

Robbie Williams - Rock DJ

A szóban forgó klip alatt nem véletlen az a topkomment, amely megköszöni az énekesnek, hogy visszatérő rémálmokat okozott a 2000-es években született fiataloknak. Williams egy körszínpadon énekelve kezd megszabadulni a ruháitól, ám nem az pláne, hogy az alsógatyáját is félredobja, hanem hogy ezután a saját bőrét is lehúzza magáról, még végül csak egy csontváz marad belőle. Ja, és a teste cafatait a körülötte táncoló hölgyek kezébe dobálja, akik kifejezetten örülnek a zsákmánynak.

Madonna - American Life

A fentebb látható klip sosem ment le a tévében. A felvételeken az énekesnő egy divatbemutatón vesz részt, ahol a modellek militarista ruhákat vonultatnak fel, fegyverek tűnnek fel, majd a képsorok végén már megcsonkított emberekről, sérült vagy már halott gyermekekről láthatunk bevágásokat. A klip forgatásának idején Amerika éppen Irakkal kezdett háborúzni, így a klip méltán váltott ki sokakból felháborodást. Az énekesnő nézetei egyébként azóta már változtak, ugyanis a júniusban megjelent God Control című klipjében már arra szólítja fel az amerikai kormányt, hogy helyezzék szabályozás alá a fegyvertartási törvényt.