Meghan Markle befejezte a Briliáns elmék hetedik évadának forgatását, kiköltözött a torontói lakásából, és Angliába megy. A színésznő otthonából két napig pakolták ki a holmikat a költöztetők, ingóságai egy raktárba kerülnek, személyes holmijai pedig Londonba. Egészen pontosan Harry herceghez.

Merthogy a US Weekly úgy tudja, ők ketten jövő nyáron összeházasodnak, addig pedig már nem terveznek külön élni. A színésznő viszi magával majd a kutyáit is, ha berendezkedett (van egy Guy nevű beagle-je, és egy Bogart nevű labrador-németjuhász keveréke, ha valakit ennyire részletesen érdekel a dolog), addig édesanyjánál lesznek.

Maga Markle már november 18-a óta Londonban van: amint végzett a munkával, csatlakozott is szerelméhez. A következő hetekben be fogja lakni a Nottingham Cottage-et, (amely egy két hálószobás házikó, és már sokszor volt ott), állítólag már tavasszal elkezdte feldobni növényekkel és gyertyákkal. Harry testvére és sógornője, Vilmos és Katalin segítségével fog beilleszkedni a királyi családba

Aminek ugye fontos része lesz, hogy megtervezze az esküvőjét. Ezt a lap egészen biztosra veszi, bár az eljegyzésüket még be sem jelentették (állítólag ennek is megvan az oka.) A gyűrű, amely Harry érzéseit hivatott szimbolizálni, olyan gyémántokat tartalmaz, amelyek elhunyt édesanyja, Diana hercegnő egyik brossából származnak, de hát a királyi család nagyon jó az ilyesmiben.

A lagzi nyáron lesz, addig is a pár egy rövid sétányira fog lakni Vilmoséktól, úgyhogy ha Markle-nek súlyos etikettkrízise támad, azonnal segítséget tud kérni mondjuk Katalin hercegnétől. A Kensington Palace-t ezek szerint úgy érdemes elképzelni, mint a királyi család Pasa parkját, itt egy nagyon jó, angol nyelvű cikket olvashatnak róla.

A legközelebbi várható fejlemény egy hivatalos eljegyzési bejelentés lesz, januárban, amelyhez majd készül egy fotósorozat is a párról, a palotában, illetve egy tévés interjú.

(Us Weekly, Us Weekly)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Meghan Markle telegyertyázta Harry herceg otthonát

A színésznő felszámolta torontói életét, és beköltözött a Nottingham Cottage-be. Januárban jön a következő nagy dobás.

5 · Nov 23, 2017 02:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments