Ördög Nóra hosszú idő után reagált mindenre, amit az utóbbi időben mi, vagy más írt róla. Nem ám sajtónyilatkozatot küldött körbe, hanem saját életmódoldalán tett közzé egy hosszú anyagot. Amely tele van hihetetlen és ellentmondásos állításokkal. Na, a hajtás után ezeket szedjük listába.

1. Úgy kezdi, hogy amit ír, az nem kifakadás.

2. Remekül érzi magát a TV2-nél, és ezután rögtön a következő mondatot képes leírni:  „a Rising Star nem »csak» egy szórakoztató műsor, hanem egy teljesen új típusú közösségi élmény, ami rengeteg embert mozgósít hétről hétre!”.

3. Ugyanaz a fodrásza, sminkese és stylistja, mint az RTL-nél. Ez tényleg hihetetlen, bár ott is voltak érdekes megnyilvánulásai az emlegetett szakembereknek.

4. Szeretné, ha túllendülnénk a külsőségeken, és inkább a TV2 látványos showműsorával foglalkoznánk. (Ide írtam egy röhögő szmájlit, de kihúztam.)

5. A Rising Star és az X-Faktor szerinte békében  megfér egymással.

6. „Talán a mérhetetlen szarkazmus és irónia alatt, ami eluralkodott, van még aki megérti, hogy a Rising Star semmi mást nem szeretne, mint közösséget teremteni, és izgalmas családi szórakozást nyújtani a hideg vasárnap estékre.” Danielle Steele érzéki szeretkezésbe bonyolódik Paulo Coelhóval egy kandalló előtti jegesmedvebőrön, olyan ez a mondat. A háttérben Marcellina szaxizik.

Ír még arról is, hogy csak akkor szomorodik el tartósan a rossz kritikától, ha azt mértékadó helyről kapja. Sajnos nem részletezi, milyen forrást tart mérvadónak. Megjegyzi, sajnálja, ha Sebestyén Balázs azt gondolja róla, hogy hangból több jutott neki, mint személyiségből. 

(Az eredeti írást itt olvashatja el.)

Kommentálná? A Facebookon tegye!