A tavalyi évhez hasonlóan 2014 elején is nagy fogadalmak születtek, hogy az újévben kiről hány kilo repül majd le, és a celebek kőkeményen ráálltak a fogyózás témájára. Össze is szedtük, sőt összeszámoltuk, kiről mennyi testtömeg párolgott el az idei év során. Ámuljon és merítsen erőt belőlük!

téli és tavaszi fecskék

Beyoncé istennő kezdte a nagy bejelentéssel, hogy a terhessége alatt felszedett 25 kilót le is dolgozta, majd Baukó Éva dobbantott, de nála sajnos nem derült ki, hány kilót hasogatott le magáról alkoholizmusa felszámolása után. Demi Lovatóról se derült ki mennyiségileg, mennyit fogyott – ő a kokóról jött le. Jennifer Hudson jött a sorban, ő is büszkén mutogatta a testét. Ugyanígy tett Klapka György is, ő 16 kilót vesztett.

Stadler József fogyása korántsem volt vidám hír, 30 kilót adott le a börtönben, de megromlott egészsége miatt. Mádai Vivien is az egészsége miatt fogyott, ő a terhességi rosszullétek miatt nem igazán bírt enni. Nicki Minaj volt időrendben a következő fogyókúrás, ő szerény 2 kilogrammot dobott le, le is fotózta a valagát. Rosie O'Donnell műsorvezető durvát fogyott – és ki tudja, hol tart azóta –, 22 kilótól szabadult meg. Csisztu Zsuzsa a klapkai utat járva szintén 16-ot vesztett. Drasztikus fogyást ezután Czifra Noéminál láttunk, az ittas vezetése miatti tárgyalásán túlzottan is vékonynak tűnt.

Nyári-őszi kilógyilkosok

Chanelle Hayes a brit Big Brotherben tűnt fel, majd rendes étkezéssel és mozgással látványos, közel 20 kilós súlyvesztést produkált. Adam Richman egy másfajta realityben, a Fald fel Amerikát!-ban indult, ahol evőversenyeken szerepelt. Orvosai megálljt parancsoltak ennek, mire 30 kilót leadott. Kronológiánk következő szereplője Cseke Katinka színésznő, aki 20 kilót dobott sutba, majd bikiniben pózolt. Jake Gyllenhaal már ijesztőbbre fogyott, bár ő egy szerep kedvéért.

Friderikusz Sándor messze van még a hollywoodi színésztől, 120 kilójából 20-at sikerült leszednie magáról. Kirstie Alley se szégyenkezhet a magyar showman mellett, ő 10 kilogrammot adott le. Összeszedtük még Molnár Anikó súlyváltozásait is, de ez annyira hektikus, hogy nem tudnánk kikalkulálni, most épp hány kiló mínuszban van. És még itt van Tóth Vera is, aki Schobert Norbertékkel állt neki fogyózni, az majd jövőre derül ki, meddig jut.

És most lássuk, a megismert kevés számadatból, mi rajzolódik ki, azaz mennyi kilót fogyott a világcelebség a mi tudomásunk szerint:

25+16+30+2+22+16+20+30+20+20+10=211 kg .